tiistai 6. maaliskuuta 2012

HANNE HURMAAVASTI HYVÄN MIELEN LÄHTEILLÄ

Muistatte varmaan tämän Hyvän mielen haasteen. Yksi haastetuista oli Hanne blogista Valkoinen leinikki ja hän olikin tehnyt sellaista työtä, että esittelen tässä osan. Ensin ihanat sisustuskirjat!
Ja tässä Hannen Muru! Tämä minun otantani yrittää todistaa, että mitä muuta sitä ihminen tarvitsee, kun on kirjoja, koiria ja...

...kukkia! Monelle tulee tästä mieleen kevät ja voinkin luvata, että jo ensi viikolla olemme puutarhakirjojen parissa. Siitä se sitten alkaa...kevät.

Käykääpä täällä katsomassa, mitä muuta suorastaan liikuttavaa, Hanne esittelee vastauksessaan.  

Hanne, hyvä sinä♥

9 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana Muru! Hänhän on melkein kuin Bambin tumma versio;D

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leena, nyt minä kyllä punastun:)

  Odotan innolla ensiviikon puutarhakirja postauksiasi.

  Ihanaa iltaa Sinulle♥

  VastaaPoista
 3. Hanne, minä olen alusta asti tottunut, että sinua huimaa, kun tulet blogiini;-) Se oli niin unohtumatonta, kun sen totesit pariinkin otteeseen koskien vauhtiani...,mutta huomaathan: Alan jo hyytyä!

  Kiitos samoin sinulle♥

  VastaaPoista
 4. Hanne, siis en minä niitä kaikkia yhdellä viikolla, taisin sanoa väärin, vaan aloitamme ensi viikolla;-) Tiedän, että kaikki olisivat jo kovasti intona...ja minä itse myös, mutta vielä on hetki aikaa nauttia kirjoista, kynttilöistä ja leffailloista kera herkkujen ennen kuin piha kutsuu iltamyöhäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kohtahan me jo möyritään mullassa ulkosalla.
   Sitä ennen täytyisi saada kaikki esikasvatettat multiin, että onhan näitä hommia vielä sisälläkin:)

   Poista
 5. Tulipa käytyä Hannen sivuja katsomassa, hienot olivat;DD

  Oikein ihanaa tiistai-iltaa eli yötä, Leena-IhaNainen.<3

  VastaaPoista
 6. Hanne, niin...minulla on aina suvella kynnet pilalla, kun en osaa käyttää aina puutarhahanskoja, en edes niitä ohuita eli siitä tuntee suven. Pelargonit on jo uudelleenruukutettu ja olen nyt tarkkana, että istutan ruusupavut ja muut nopeat esikasvatukseen vasta vapulla. Näin täytyy tehdä, kun ei ole kasvihuonetta. Kasvimaata en enää pidä ja kaikki yrtit ja salaatit kasvavat ruukuissa. Hedelmäpuutarha korvasi kasvimaan ja nyt sekin kohta on aina kaunis. Niin...ikkunat, komerot, ne keittiön hyllyt...

  VastaaPoista
 7. Huomenta Aili!

  Eivätkö olleetkin somat! Hannella on muutenkin tyyliä blogissaan. Nyt hänellä on sohvapöytä jollaisen minäkin haluasin;-)

  Aurinkoinen päivä, pihalla tänään tunteja, Olga ainakin nautti.

  Kaunista päivää sinulle, Aili-Ihanainen!

  VastaaPoista