keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

NAISTENPÄIVÄÄ KOHTI FÖRSKOTILLA

Nyt Hyvät Arvon Naiset, en pidä puhetta, vaan kuten lupasin, arvomme KOLME lisäpalkintoa täältä. Tämä tapahtuu nyt, sillä arpaonnettaremme Lumimies on huomenna menossa ja kotona illalla myöhään.

Lumimies on nostanut naistenpäivän arvonnan voittajiksi Pepin, Joanan ja Valkoisen kirahvin. Onnea teille♥ Voittajat saavat valita voittojärjestyksessään oman palkintonsa. Ensin Pepi, sitten Joana etc. Ilmoittakaa sitten valintanne minulle sähköpostille ja myös osoitteenne, kiitos.
 Koska tämä postauksen pääkuva on Ilonalta ja kirjasta Koti lehvistön varjossa - Rintamamieskodin uusi elämä, niin otamme myös ko.kirjasta Hemmottelupäivän reseptin, joka on: Hidas herääminen, Herkkuaamiainen, Ruusuinen jalkakylpy, Suklaanaamio ja tehotipat, Yrttiporekylpy, jonka jälkeen onkin sitten ilo nauttia Suklaa-Juustokakkua ja Kahvia & Kuohuviiniä!

Ja koska minä en pidä puhetta, sen saakin pitää Ilona:

Niin kovin usein kaikelle muulle löytyy aikaa, muttei sinulle, siis itsellesi. Tämä hetki on pyhitetty kauneudelle - sille mistä nautin, mutta mille ei ole aikaa. Tämän päivän olen tyhjnetänyt kalenteristani, tehtävien sijaan siinä lukee Ilonan. Venyttelen pitkään ja hartaasti, viivyn sängyssä kauan. Annan yövaatteitteni olla, syön hyvin ja olen valmis hemmotteluun. Luvassa on jalkakylpyjä ja aikaa itselleni. Tärkeintä kai on tuntea itsensä kauniiksi, sillä olemmehan me kaikki sellaisia, jos vain annamme itsellemme luvan olla. Kippistetään siis suklaakakulla kauneudellemme, vai olisiko suklaanaamio parempi, hmm...

Kiitos Ilona ja Upeaa Naistenpäivää Sinulle♥

Ja mitäkö minä sitten teen huomenna. No, aion sisäistää uutta mottoani, että elämä on liian lyhyt minkään nautintojen boikotoimiseen. Herään tavallistakin hitaammin. Sitten Hesari, Robertsin suklaakahvia ja tiikerikakkua. Vasta joskus myöhemmin brunssi. Koska kaipaan olla paljon ulkona, vietän sitten joskus keskipäivällä muutaman tunnin fyysisissä suoritteissa eli raijaan puita takapihan kasasta takkahuoneen puusyvennykseen. Aurinko paistaa toistona hangilta ja Olga venyttelee luullen olevansa nuori metsäilves, vaikka onkin hurmaava, vanha, meripihkasilmäinen noutaja. Sitten jotain herkkua. Annan katseeni viivähtää mieheni tänään tuomissa kukissa, rapsutan punaturkkia, juon vielä kupillinen kahvia parvekkeella. Sen jälkeen vatupassiin lukemaan Suomen Kauneinta Puutarhalehteä, jonka tilasin itselleni iloksi. Koti ja Puutarha on lehti, jonka saa huomattavan edullisesti, jos on Koti ja Keittiö -lehden tilaaja, mitä olen ollut jo kauan. Kun näin tänään tämän lehden kannen, tiesin, että säästän ihanuuden huomiseen. Sitten taidankin mennä saunaan, jonka jälkeen laitan kasvonaamion ja jotain kivaa ja mukavaa ylle. Sytytän kynttilän tai monta ja leikkaan palan tai useita homejuustosta sekä nautin lasin viiniä. Saatan selata myös Peter Hahnin kuvastoa samalla kun hivelen viimeksi tilaamaani kashmir-ihanuutta. Ehkä huomenna on se päivä, jolloin otan esille puutarhakirjani, jossa on blancot sivut, mutta jo huomattavasti tarinaa. Katson, mitä olen syksyllä ajatellut tälle vuodelle puutarhassa tapahtuvaksi...Venyttelen ilveksenä, sulan auringon kosketukseen, vuodan mahlaa puuna, solisen purona, avaan hiukseni tuuleen kurkien lentää lävitse...mustarastas soittakoon furioso ja da capo.

Ah, olla nainen on useimmiten ihanaa, mutta ehdottomasti se on aina suuri seikkailu, jos vain antautuu ja heittäytyy - luottaen elämään!

Ihanaa Naistenpäivää Teille Kaikille♥

Love
Leena Lumi

You're Beautiful

58 kommenttia:

 1. upeaa naistenpäivää sinulle Leena ja arvontavoittajille kans! :D

  hieno kirjoitus leena! Ei elämästä mitään tulisi jos naisia ei olisi :)

  VastaaPoista
 2. Onko totta ollenkaan :DD

  Lumimies on loistava arvonta- apulainen, anna kiitossuukko poskelle puolestani :)

  Hillittyä kauneutta näyttää odottavan siellä postitusta minulle!!

  Ja kiitos! Ihanaa, nautinnollista naistenpäivää!

  VastaaPoista
 3. Suunnitelmasi kuulostaa aivan ihanalta tavalta viettää naistenpäivää. Oikein nautinnollista päivää Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää ja hemmottelevaa naistenpäivää huomiselle, Leena!

  Kiva, että vinkkasit tuosta Koti ja keittiö-lehden puutarhalehdestä. Nyt valon lisääntyessä mieli alkaakin kulkea pihahommiin ja on ihanaa suunnitella tai ainakin unelmoida kaikenlaisista puutarhatöistä.

  VastaaPoista
 5. Pepi, sinä olet kyllä joku onnettaren kultatyttö! No pussaan kyllä;-)

  Selkis, se on se sitten. Merkkaan sen heti varatuksi.

  Ole hyvä ja kiitos samoin!

  VastaaPoista
 6. Marietta, sinä myös! Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 7. Katja, kiitos samoin sinulle!

  No katso nyt tuota kantta: Minä melkein söin tuon kuvan;-) Yhtään en ole vielä lukenut. Nyt tartun Shriveriin ja huomenna tätä ja kaikkea elämän hemmottelua. Minä olin jo päättänyt, että en tilaa puutarhalehtiä, sillä kun on 26 vuotta pitänyt puutarhaa ja niitä kirjojakinjo on, tuli tunne, että ei tarvitse niitä. Kaiken muutti oma vakituinen lehteni Koti ja Keittiö, jonka tarmokas, viehättävä päätoimittaja vetää myös tätä lehteä, joka on kuin tilaustyö minulle. Tilaa sinäkin!

  VastaaPoista
 8. Ihanaista naistenpäivää!

  Mulla ei vielä oikein ole puutarhahommat mielessä, kun lunta on vaikka kuinka paljon. Mutta kyllä se kevät siitä etenee, vaikka nyt onkin taas pakkasta. Mutta päivät ovat jo ihanan valoisia!

  VastaaPoista
 9. Hyvältä kuulostaa suunnitelmasi.

  Täällä Venäjällä naisten päivä on suuri juhlapäivä, meidän äitienpäiväämme vastaava ja yleinen vapaapäivä. Tämä on vielä melko perinteinen maa sukupuolirooliensa osalta ja tämä on monissa perheissä se ainoa päivä, kun mies astuu keittiöön.

  Itse lähden nyt uimahalliin uimaan 1,5 kilometriä ja sen jälkeen teen töitä. Iltapäivällä menemme kylään perheeseen, jossa äiti on Latviasta ja isä Ukrainasta. He ovat kuitenkin asuneet Suomessa pitkään ja nyt Moskovassa, jossa lapset käyvät suomalaista koulua.

  Oikein hyvää naistenpäivää Leena!

  VastaaPoista
 10. Ihana oli herätä tähän päivään, voi Naiseudelle suuri kunnia, ollaan ihan valtoimenaan sellaisia.
  Halaus Leena!
  Ilona

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, nautinnollista naistenpaivaa sinulle!

  VastaaPoista
 12. Hyvää naistenpäivää! Suunnitelmasi kuulostaa todella hyvälle!

  VastaaPoista
 13. Hurmaavaa naistenpäivää sinulle kevätauringon syleilyssä!

  Ihana kirjoitus taas! Kiitos!

  Puutarhalehdet koukuttavat aina keväisin. Muutama numero on pakko hankkia.

  Kuinka monta yötä on vielä nukuttava, ennen kuin purot solisevat ja sydän pakahtuu vuokkojen ihanasta sinestä....?

  VastaaPoista
 14. Suunnitelmasi kuulostavat syntisen hyviltä! Nautinnollista naistenpäivää sinulle! Itse lähden töitä paiskimaan koko päiväksi, mutta illalla on ehkä lupa sortua suklaaseen ja ottaa hyvä kirja käteen:)

  VastaaPoista
 15. Hyvää tekevää naistenpäivää sinulle ♥

  VastaaPoista
 16. Anna Elina, kiitos samoin sinulle!

  No, meillä noita ulos toukokuulla meneviä ruukutuksia alkaa olla taas kaikilla pöytätasoilla...Lumimies vähän valittaa, mutta kun ei ole ruukutushuonetta, joka olisi valoisa. Lunta on vielä paljon, mutta ehkä jo huhtikuulla on eräissä paikoissa esikot näkyvillä.

  VastaaPoista
 17. Jaana, eikö vain!

  Olenkin lukenut siitä naistenpäivän suosiosta Venäjällä. Tämä ei ole minusta mikään turha päivä ollenkaan.

  !,5 kilometriä on jo kova matka. Minä voisin uida kilsan viisi kertaa viikossa, jossa olisi likellä hyvä halli. Kiinnostavaa seurustelua kera ystävien!

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 18. Ilona, just niin: Ihan valtoimenaan!

  Halit!

  VastaaPoista
 19. Kiitos Leena. Naistenpäivän viettotapasi on upea, nauti täysin siemauksin ja muista katsella yötaivaalle, siellä voi leisku ensi yönä:)

  Suloistakin suloisampaa naistenpäivää Sinulle♥

  VastaaPoista
 20. Ups, taisi jäädä yksi kirjain välistä pois, mutta huomasin sen liian myöhään:)

  VastaaPoista
 21. Olipa ihana kirjoitus. Aloin tuntea itseni kauniiksi. Ihanaa, nautinnollista, kaunista naisten päivää.

  VastaaPoista
 22. Anne, täysin samaa mieltä;-) Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 23. MarjattaA, kiitos samoin sinulle!

  Ja kiitos!

  Tätä lehteä tuleekin nyt ainakin vasta muutama numero vuodessa. Seuraava ilmestyy 10.5. Lehden syysnumero oli aivan syötävän ihana.

  Me asumme nyt Keski-Suomessa ja lunta on paljon, mutta lehtomme läpi, siltamme ali, virtaa jo puro. Tutkimme oikein asian Lumimiehen kanssa, kun huomasimme toisaalla saaressamme auki olevan puron.

  Oi, vuokkoja saamme vielä odottaa aina siihen kuukauteen, kun ponit pudottavat karvansa, minulla on syntymäpäivä ja juhlitaan äitejä.

  VastaaPoista
 24. Sonja, pieni synti on terveellistä!

  No, iltapäivää kohden minullakin nuo syntisemmät nautinnot menevät, sillä nyt vielä lämmitän leivaria ja lähden ulos aurinkoon siihen puusavottaan. Iltapäivällä kaikki on toisin...

  Kiitos samoin sinulle, Sonja!

  VastaaPoista
 25. Minttuli, täysin kiitos samoin sinulle♥

  VastaaPoista
 26. Hanne, ole hyvä! Siis revontulia luvassa...ihanaa.

  Kiitos samoin sinulle♥

  (En minä mitään puuttuvaa huomannut...)

  VastaaPoista
 27. PS. Hanne, hah,hah...Siis: En minä mitään puuttuvan huomannut;-)

  VastaaPoista
 28. Risa, niin pitääkin! Kaikki naiset ovat kauniita.

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 29. Nautiskeluaamusi kuulostaa ihanalta! Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 30. Hyvää naistenpäivää sinnekin. FRAUENPOWER!!!

  VastaaPoista
 31. Luru, eikö vain ja se kestää koko päivän;-)

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 32. Allu, danke gleichfalls!

  Frauenpower: Doch, doch;-)

  VastaaPoista
 33. Aurinkoista ja ihanaa naisten päivää ihanalle Leenalle.
  Kevät kolkuttelee jo ovella...

  VastaaPoista
 34. Hyvää naistenpäivää ihanainen, luminainen ja maailman paras ystävä!

  VastaaPoista
 35. Oikein ihanaa ja suloista naistenpäivää, sinulle Leena-IhaNainen.<3

  VastaaPoista
 36. Tuija, kiitos samoin Ihanalle Tuijalle, Ystävälle Puutarhassa, Koirissa ja Sisustuksessa!

  Odottelen jo esikoita...;-)

  VastaaPoista
 37. Anne, kiitos samoin sinulle, jota ei ole toista; joka on ystävä lumessa, koirissa, kirjoissa, lumiratsastuksessa, surussa, ilossa, kaikessa!

  VastaaPoista
 38. Aili-IhaNainen, kiitos samoin sinulle kaikkea lumoavaa ja suloista tänään ja aina!

  VastaaPoista
 39. Vahinko että vielä 100 vuoden jälkeen tarvitaan Naisten Päivää, maailma parantuu ihan liian hitaasti: meillä Pohjolassakin; palkoissa erot, trafficking, pahoinpitelyä, vähemmän naisia pomoina... asioita jotka johtuu vain sukupuolesta.

  VastaaPoista
 40. Hannele, näinhän se on. Kuitenkin usein mieleeni tulee, miten onnellista, että en ole afganistanilainen nainen, jonka tahto on miehen taskussa - tai nyrkissä.

  Perheväkivallassa ja -surmissa Suomi ainakin on oikein johtavia maita väkilukuun suhteutettuna.

  Nautitaan nyt kuitenkin siitä mitä on eli kaunista naistenpäivää sinulle, Hannele!

  VastaaPoista
 41. Tulin tosi hyvälle mielelle tekstistäsi, kiitos siitä! Ihanaa ja nautinnollista naistenpäivää sinulle!

  Itse katselen vielä tunnin verran haaveillen sisältä ulos kohti auringonpaistetta, mutta kun kello lyö viisi, vapaudun palkkatyön orjuudesta ja lähden nauttimaan loppupäivästä, ja aion tehdä sen täysin rinnoin!

  VastaaPoista
 42. Suketus, yes!, sitten onnistuin;-) Kiitos samoin sinulle!

  Kun kello lyö viisi, sinä pääset aurinkoon ja minä saunaan. Sitten sitä kasvonaamiota, 'ruumisvoidetta', lasillinen viiniä ja...Tein ulkona mahtavan päivän puita roudatessa ja nyt kroppa kiittää.

  VastaaPoista
 43. Ihana, valovoimainen teksti, Leena!

  Ja kiitos! Arpaonniko suosi minua - onnellinen hymy kasvoillani alankin näpytellä viestiä sähköistä sinne sinulle.

  Toivotan leppoisaa, hemmottelevaa naistenpäivän sinne sinulle Leena! Hemmottelua ja lokoisia illan tunteja kiireettömyydessä.

  VastaaPoista
 44. Valkoinen kirahvi, kiitos!

  Ole hyvä! Saat valita palkintosi kunhan Joana ensin valitsee omansa...

  Täysin kiitos samoin sinulle! Naamiot vaikuttavat jo kasvoilla;-) Ja nyt sitten vähän enemmänkin näitä puutarha- ja muita sellaisia lehtiä.

  VastaaPoista
 45. Rentouttavaa naistenpäiväniltaa! Ja ihana yllätys tuo voittoni, olin ihan unohtanut tällaisen ylimääräisen arvontakierroksen. Täytyypä perehtyä valtavaa kirjavalikoimaasi. Kiitokset Sinulle! : )

  VastaaPoista
 46. Oikein hyvää ystävänpäivää sinullekin !
  Odotan taas innolla noita puutarhakirja-arvostelujasi... Ja tuo lehti täytyy minunkin käydä ostamassa jossain vaiheessa.
  Mukavaa loppuviikkoa : )

  VastaaPoista
 47. Leena, aivan ihanaa naistenpäivän iltaa <3!

  VastaaPoista
 48. Joana, kiitos samoin! No kun lukijat halusivat;-) Ole hyvä ja nauti valikoimasta.

  VastaaPoista
 49. Sari, kiitos samoin hyvää naistenpäivää sinulle! Niitä alkaa tulla. Ensi viikolla pitäisi olla ensimmäinen ja siitä se sitten...Tuossa lehdessä on taas sitä, että osan sipulikukista voisi laittaa syksyllä kellariin. Minulla myyrät syövät lumikellot, joten...Kanessa tuo kaunis on vaaleanpunaista laventelia!

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 50. Hieno oivallus naistenpäivän kunniaksi! Hemmottelua ei ole koskaan liikaa. Mutta ihanaa naistenpäivän loppuiltaa vielä, vaikka pian onkin jo huominen!

  VastaaPoista
 51. Hyvää naistenpäivän myöhäisiltaa, Leena!

  Minäkin rakastan puutarhakirjoja ja -lehtiä, vaikka olen vain ex-puutarhuri ja nykyinen Nojatuolipuutarhuri. Matkoilla käymme aina puistoissa ja puutarhoissa. Balkanilla näimme fantastisia vanhoja luostareitten puutarhoja.

  VastaaPoista
 52. Anja, kiitos! Nyt on kasvot ja kroppa niin hoidetut että a sielukin on saanut kepeyttä puutarha- ja sisustuslehdistä.

  Mukavaa viikonloppua sinulle & co!

  VastaaPoista
 53. Anna, kiitos! Tosin nyt on jo huomen, mutta voiko koskaan toivottaa liian kanssa mitään hyvää...Sinähän valvotkin myöhään, mutta minäkin, paitsi olin jo sulkenut koneen ja luin.

  Sitä on paljon isoja ihania puutarhoja, joissa pääsee käymään. Otaksun, että Hannele Göteborgista on kiertänyt Englannin matkoillaan eräitäkin. Oi, luostarien puutarhat olisivat ihania. Niistä ovat lähteneet liikkeelle monet hurmaavat puutarhakasvit.

  Mkavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista