perjantai 13. helmikuuta 2015

Hyvää Ystävänpäiväviikonloppua♥

Lauantaina 14.2. vietämme ystävänpäivää ja se on myös blogini 6 -vuotissyntymäpäivä, jota on joka vuosi juhlittu arvonnalla. Nyt siirrän partya kuitenkin ainakin kuukaudella sillä haluan saada mukaan niitä uusia puutarhakirjoja, joita on luvun alla, mutta jotka eivät ole vielä valmiina. Lukijoissani on paljon puutarhaan hurahtaneita, joten uskon tämän olevan hyvinkin ok monille.

Kuvan jouluruusu voi etupihalla hyvin kiitos näiden lämpimien päivien. Kävin tänään katsomassa ja siellä on paljon uusia nuppuja, mutta uutisissa luvattiin kylmenevää, joten aion tulevina öinä hallaharsottaa kasvin varmuuden vuoksi. Olisihan se kiva nähdä ne nuput näin auki kuten ne olivat joulukuussa.
Tämä on nyt sitten jotain niin karkkia, että apua! En voinut vastustaa tätä hortensiaa kaupassa ja kun sen kerran laskin tuohon tuolille, se oli siinä ihan pakko kuvata;) Siis tuolin värin sävy Pioni ja väri on niin houkuttava, että maalasimme sillä kaikki kolme tuolia. Yritin ehdottaa jo sinisen sivustavedettävän maalaamista myös Pionilla, mutta silloin Lumimies katsoi minua silleen oudosti..., joten antaa sen sitten olla siellä takkahuoneessa edelleen vanhana ja sinisenä...boring. Tuolien maalauksesta enemmän jutussa Tuumailua ja tuunailua.

Jos kaipaat ystävänpäivälauseita tervehdyksiin, niitä löytyy jutustani Mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulle hän...

Kirjalukemiseni ovat nyt aika sekaisin, sillä menossa on puutarhaa, dekkaria, valkeaa kuulasta, historiaa ja uskokaa tai älkää: Pitkästä aikaa sisustusta! Heti kun tiedän, mitkä oikeasti ensiksi tulevat, laitan ne palkkiini näkyviin nimikkeellä 'tulossa'.

Herkullista lämminhenkistä, rakastavaa ystävänpäiväviikonloppua ja ollaan vaikka yksi päivä ihan tekemättä yhtikäs mitään
ystävänpäiväterveisin
Leena Lumi

74 kommenttia:

  1. Onneksi kaupoista löytyy mitä moninaisempia kukkia kevään kaipuuseen! Eilen ostin pieniä tulppaaniruukkuja, laventelia ja rosmariinia.
    Oikein rentouttavaa ja aurinkoisen kaunista Ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eeviregina, tarjonta on huimaa. Viherlandiaan asti en nyt edes uskaltanut;) Laventeli on suosikkini, jota yritän kerta kerran jälkeen talvehdittaa ja rosmariini on aina kaunis.

      Kiitos samoin sinulle, Eeviregina <3 Minustakin Ystävänpäivä pitäisi kirjoittaa isolla Y:llä;)

      <3

      Poista
  2. Kiitos kauniista ystävänpäiväpostauksesta Leena ♥

    Ihanaa huomista Ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttuli, ole hyvä ja kiitos ♥

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  3. Nyt täytyy jotain väriläiskää käydä hakemassa kukkien muodossa, vaikka viikonloppu meneekin aika haipakkaa...kai sitä iltasella ehtii vähän jo silmiäänkin lepuuttaa :)

    Oikein hyvää ystävänpäivää, Leena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepi, värinälkä on kova: kukat ja maali pelastavat! Mikäs kiiru sinulla nyt on, kun Lillaankaan et vielä pääse puutarhailemaan: Tulen kohta kurkistamaan.

      Kiitos samoin, Pepi ♥

      Poista
    2. Ei tässä sen kummempia, ihan juoksevia asioita :)
      Huomenna tavataan muutaman blogikaverin kanssa ja lähdetään messuille, sunnuntai menee taas rinsessojen kanssa.
      Ja arvaa unohdinko kukat :(

      Poista
    3. Pepi, olin vasta matkalla...tuli face väliin;) Tulen silti. Oliko sinulla joku muutto...olen ollut niin pihalla kaikesta: Privaattisyy, jonka kyllä sulle meilissä kertoisin, jos ehtisin.

      Kuulostaa kivalta! Minä tapaan ystäväni lounaalla livesti vasta hiihtolomalla. Rinsessat kuulostaa kivalta ja ainahn sinä jotain keksit.

      No niinpä tietysti: Alat kuulostaa minulta! Tätä varten minä en lähde mihinkään ilman muistilistaa;)

      Poista
  4. Kiitos samoin hyvää ystävänpäiväviikonloppua ja minulta onnistuu oikein hyvin olla tekemättä mitään yksi sun toinen päivä:)) Jouluruusut on minulla myös selvinneet ulkona ja osa on tullut esiin nuppuisina lumisen talvipalttoon alta. Kyllä vain oikea karkki karkkiset tunnelma kuvat ovat täällä luonasi kerrassaan suloiset sävyt ihailtavaksi tässä ja nyt. Samoin kävi itselleni kaupassa miettien,. mutta en voinut vastustaaa ain ihanaa hortensiaa olla sulkematta syliini<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkka, kiitos ♥ Minun täytyy vähän tehdä työtä, että osaan vain olla, mutta ehkä se tästä vähitellen alkaa luonnistua;) Pakko oli viedä nyt hallaharso, sillä täällä alkaa pakkanen kiristyä. Eihän tämä mitään verrattuna siihen yhteen postaukseeni, jossa ne sun pinkit kuvat...Hortensia vain on niin sisustuksellinen kukka <3

      Poista
  5. Ystävyyttä on monenlaista, ystäviä läheisiä, kavereita ja someystävät. Kaikille toivotan ystävän päivää mukavaa 14.2 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkkis, näin juuri, eivätkä someystävät yhtään huonoimmasta päästä;) Kiitos samoin sinulle ♥

      Poista
  6. Kukkia, kukkia, niitä ja merta sekä vuoria olemme ihailleet koko viikon täällä Lanzarotella. Hotellimme allasalueen pelargonit ovat uskomattoman kauniita.
    Saamme toiseksi viikoksi tyttären perheineen seuraksemme, ovat parhaillaan lentokoneessa, joten iltapäivällä tapaamme. Ihanaa!

    "Mistä tunnet sä ystävän.." on minulle hyvin rakas laulu. Muistan ikuisesti, kun se laulettiin minulle asuin- ja työpaikkaa vaihtaessani.

    Oikein hyvää Ystävänpäivää sinulle Leena ja kiitos niin monista sähköposteista, joita olen vuosien varrella sinulta saanut. Terveiseni myös R.lle ja tietenkin onnittelut 6-vuotiaalle blogillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjatta, oi teillähän on siellä sitten kunnon juhlat upeissa maisemissa. Lanzarote oli äitini suosikkilomakohteita, kun hän reissasi vielä enemmän.

      Hyvät sanat, niin osuvat.

      Kiitos samoin sinulle, Marjatta ♥ Tai minä saanut sinulta ja aina olen vastannut;) Kiitos psta ja kiitos <3

      Poista
  7. Hyvää Ystävänpäivää sinullekin! Kirjan kanssa vaaka-asentoon, niin tuntuu mukavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. between, kiitos samoin ♥ Niin on tarkoitus tehdä ihan kohta...

      Poista
  8. Suloisia kukkia ihanissa sävyissä!
    Hyvää Ystävänpäivää sinulle Leena!
    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kikka, kiitos. Sekalaisia kukkia kun tuli kolmea eri sorttia.

      Kiitos samoin sinulle, Kikka <3

      Poista
  9. Hei.
    Ensinnäkin oli hyvä päätös maalata kaikki tuolit tuolla samalla värillä-on niin kaunis. Se vanha sivustavedettävä olisi kyllä aika makea samalla värillä - yritä myöhemmin kääntää sen Lumimiehen pää tuon värin suuntaan. Ja hyvää ystävänpäivää sinnekin. Onnistuu: päivä ettei tee mitään, paitsi pakollisen=sallitun lenkin Jusu-haukun kanssa. Ai niin, tuo jouluruusu on hyvin kaunis.
    Lämpöisin terveisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Täysin samaa mieltä. Se vihreä olisi kadonnut meidän keittiökaappeihin. Tiedät, miten itsepäinen hän voi olla! Tämän ravun nouseva merkki on härkä...eli ei toivoakaan;) Kiitos samoin♥ Soitin just äidillekin...Villasukkapäivä, pyjamapäivä, lazy day...Kaipaan täällä kyllä kovasti koiruuden kanssa ulkoilua. Se on kaunis, kiitos. Juuri tuo on nyt tehnyt uudet nuput ja vein äsken hallaharson päälle, sillä pakkanen alkaa kiristyä.

      Kiitos samoin <3

      Poista
  10. Onnea blogille ja hyvää ystävänpäivää! Tämä oli ensimmäisiä kirjablogeja, joita aloin seurata. En enää muista, kuinka monta vuotta sitten =D Mutta matka on ollut mukava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mari, kiitos ja kiitos samoin ♥ Minä muistan sinut jo kaukaa, luimme yhdessä mm. Shafakit ja monta muuta. Reissu on ollut kaiken väärti;)

      Poista
  11. Ihana vaaleanpunainen tuoli ja hortensia!♡ Vaaleanpunainen on yhä edelleen yksi lempiväreistäni, eikä se taida koskaan lakata... Olenkin vähän tällainen romantikko luonteeltani ;)
    Ihanaa ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni, kiitos<3 Minustakin on tullut yhä romanttisempi. Kiintymys vaaleanpunaiseen on kuin rakkaus: Kun se kerran on alkanut, ei se sammu ikinä! Kiitos samoin sinulle♥

      Poista
  12. Hyvää ystävänpäivää Leenalle♥

    VastaaPoista
  13. Hyvää ystävänpäivää, sekä onnittelut 6 blogivuodesta. Omallakin blogillani oli synttärit, mutta ne hiipivät salakavalasti ohi... no ehkä viikonlopun aikana kirjoittelen jotain menneistä blogivuosista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katri, kiitos samoin ja kiitos♥ No tavallaan nämäkin nyt tekevät samaa, sillä maaliskuulla tai huhtikuulla ne ovat sitten jo jotian muuta kuin synttäriarvonta. Kirjoitteleppa: Tulen lukemaan!

      Poista
  14. Minun ystävänpäiväni menee töiden merkeissä ja se tuntuu nyt justiinsa tällä hetkellä aika raskaalle ajatukselle. Ehkä muistan sitten vastaavasti olla keveällä mielellä hiihtolomaviikolla, kun saan korvattu tuon huomisen perjantaivapaana:). Hyvää Ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paluumuuttajatar, tulee uusia ystävänpäiviä...Hiihtolomaan ei ole enää kuin hetki.

      Kiitos samoin sinulle! <3

      Poista
  15. Hyvää blogisyntymäpäivää ja ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  16. Ihania kukkakuvia, kiitti Leena :)
    Elämä on täynnä asioita joista meillä ei ole aavistustakaan, mutta silti niistä on selvittävä.
    Hyvää ystävänpäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mai, ole hyvä ja kiitos <3

      No mehän selviämme ja ainakin härälle este on vain haaste;)

      Kiitos samoin sinulle♥

      Poista
  17. Hyvää ja iloista ystävänpäivää 14.2. .
    Kävin kurkkaamassa tuliprojeksita. Niistä tuli pionin väriset ja kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle, Arleena♥

      Kiitos, olemme itsekin hyvin ällistyneitä, että tuo väri meni niin nappiinsa ja onneksi en sittenkään ottanut sitä pinkimpää sävyä, jota ensin aioin.

      Poista
  18. Hyvää ystävänpäivää, Leena. <3 Ja onnea myös blogisynttäreistä, vaikka juhlan aika onkin myöhemmin.

    Ja oi, miten jouluruusu onkin ihana. Hortensiat ja tulppaanit taas ovat pionien ohella lempikukkiani.

    Lumoavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle, Katja <3 Kiitos. No, niitä ei nyt tänä vuonna juhlita, ne ovat sitten vain vaikka kevätarvonnat tms.

      Tuo kuva on joulukuulta eli siitä aikaisemmin julkaisemastani sarjasta, mutta just tuohon on nyt tullut uusia terhakoita nuppuja. Mietin juuri miten vaikeaa olisi nimetä vain muutama suosikkikukka...hortensia, jouluruusu, valkoinen särkynyt sydän...

      Kiitos samoin<3 Aiomme nauttia herkuista ja relata;)

      Poista
  19. Onnea kaikille vuosille, menneille ja tuleville, ja oikein hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, kiitos <3 Hyvää ystävänpäivää sinulle, Katja!

      Poista
  20. Oikein hyvää ystävänpäivää ja onnittelut blogin 6-vuotispäivästä ja tästä huomasinkin että minä kokonaan unohdin oman blogin 6-vuotispäivän,joka oli tammikuussa!
    Ja tuolille tuli kyllä nätti uusi väri:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, kiitos samoin sinulle ja kiitos♥ Niin sitä alkaa unohtelemaan, mutta mitä väliä: Unohdellaan yhdessä!

      Väri on ihana, ihan syötävä! Myös R. pitää - tuoleissa;)

      Poista
  21. Näin monta kommenttia, eikä kukaan ole vielä sanonut, että postauksessasi on väärä linkki siihen ystävänpäiväjuttuun. Nykyinen linkki vie tänne http://leenalumi.blogspot.fi/2014/12/jouluruusu-rakastaa-ranskalaista.html ja oikea linkki olisi http://leenalumi.blogspot.fi/2013/02/mista-tunnet-sa-ystavan-onko-oikea.html

    Mukavaa ystävänpäivää sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaarina, no, tosi ystävä kertoo: Kiitos! En todellakaan ehtinyt tsekata kaikkia linkkejä ja tähän se sitten johti. Tänään oli valtavia vaikeuksia linkityksissä ainakin minulla facen puolella, joten...,mutta mieleeni ei tullut alkaa tarkistaa tätä ajastukseen laitettua tekstiä.

      Kiitos samoin sinulle, Ystävä♥

      Poista
  22. Hyvä mieli tuli tästä postistasi Leema-kiitos ja paljon onnea uudelle ikävuodelle
    Toivon sinulle ja rakkaillesi oikein ihanaa Ystävän päivää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maria, kiva kuulla, kiitos♥ Vuoroin toisillamme: Saan niin usein tunnelmia sinulta...Ole hyvä ja kiitos. Miten kuusi vuotta voikaan mennä nopeasti, minne aikaa virtaa, miten vauhti kiihtyykään...

      Ihaninta Ystävänpäivää sinulle ja rakkaillesi, Maria!

      Poista
  23. Hyvää 6-vuotissynttäriä! Many Happy Returns of The Day! Ja hyvää Ystävänpäivää myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjatta, kiitos paljon♥ Hyvää Ystävänpäivää, Marjatta!

      (Siis saanko jo alkaa kirjoittaa juhlapäivien nimet isolla kirjaimella? Olen aina halunnut kirjoittaa Joulu ja Ystäväpäivä. Kysyy nöyrin oppilaasi Leena)

      Poista
    2. Tiedätkö Leena, minä päätin juuri tänään, että alan kapinallisesti käyttää Juhlapäivistä Isoja Kirjaimia. ;) Olen tähän asti käyttänyt välillä pieniä välillä isoja.

      Heh hee, kerran opettaja aina opettaja. Eräs yliopistoihminen, dosentti peräti, ystäväni, jota joskus autan käännöksissä, lähestyy minua aina nöyrästi yliopettajaksi puhutellen. :D Ääneni voimakkuus on jo vähän onneksi laskenut tässä eläkevuosien aikana!

      Poista
    3. Marjatta, minä saan sitten viitata aina sinuun, jos joku moittii;) Minäkin inoissani olen Joulua välillä kirjoittanut isolla J:llä.

      Niinpä, Yliopettajatar Mentula♥ Nyt muutan ison Y:yn tuohon otsikkoon...

      Poista
  24. Paljon paljon iloisia päiviä, onnea ja niitä asioita, joita oikeasti tarvitset.
    Ja hei, <3 Hyvää ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaikkea samoin sinulle, Viltsu♥

      Hyvää ystävänpäivää!

      <3

      Poista
  25. Sydämelliset Onnittelut 6-vuotis blogillesi ja Onnea jatkoon<3

    VastaaPoista
  26. Kiitos ihanasta postauksesta, Leena-IHaNainen♥
    Lämmintä ja kaunista Ystävänpäivää sinulle & co! ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, Aili-IhaNainen♥

      Kiitos samoin sinulle & co! ♥♥♥

      Poista
  27. Onnea 6-vee blogille! Ja Oikein Ihanaa Ystävänpäivää Ihanalle Leenalle <3

    Tuolien pioni sävy onkin oikein hyvä, ja annat Leena sen sivusta vedettävän maalaamis-asian hautua hetken, niin lupa heltiää Lumimieheltä pienen harkinnan jälkeen ;) ja hortensia, ai että on niin upea <3

    Jouluruusussa jo nuppusia, en voi uskoa, minun jouluruusuilla on vielä puoli metriä paksu peitto päällänsä!
    Ja P.S. Puutarhakirjat ja arvonta....kuulostaa hyvältä ;-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuitiina, kiitos <3 Kiitos samoin Ihanalle Tuitiinalle <3

      Joskus menee ihan nappinsa joku valinta;) Well...onneksi hän vastusti vuosi sitten kun halusin sen lilaksi. Mietin, miten paljon se toisi kuin karkkivaloa tummaan takkahuoneeseen. Hortensioihin ei voi kyllästyä! Luin jostain sisustuskirjasta, että hortensia on kaikkein sisustuksellisin kukka. Se vain näyttää aina hyvältä.

      Tosi on: Kävin just äsken vetämässä hallaharson päälle, kun on luvattu kylmenevää. Täällä olikin yllättävän leuto päivä, mutta yöllä saattaa viiletä. Niin minullakin muualla, mutta olen istuttanut syksyllä yhden mongolianvaahteranjuurelle ja yksi vanha oksa suojaa jonkin verran siinä lumelta. Sinänsä lumi on hyväksi kukille suojana, mutta myönnän nauttineeni etupihan talvikukinnasta, kun sen sijainti on vielä pienen polun varrella. Uudet nuput nyt paljastivat, että siinä on elämää eli on selvinnyt hyvin tänne asti. Tuo eka kukka on juuri siitä etupihan jouluruususta, mutta kuva on joulukuulta. Jotenkin tämä on ihan epätodellista hyvällä tavalla <3

      Niin minustakin. Tulee menneiden vuosien helmiä ja lisäksi uusia. Ensi viikolla pitäisi tulla yksi ja seuraavalla viikolla toinen uutuus ja katsotaan sitten. Nyt mennään ainakin kuukausi eteenpäin, että saadaan joitakin uusia kirjojakin mukaan.

      <3

      Poista
  28. Leena, onnittelut kuusivuotiaalle ihanalle blogillesi! Miten monta kertaa olen saanut luotasi hyviä kirjavinkkejä, inspiraatiota ja innostusta! Onnea ja hyviä kirja- puutarha- ja tunnelmatuulia myös tuleville vuosille! <3 <3 <3

    Ja ihanaa ystävänpäivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisa Reetta, kiitos <3 Kiitos ja kiitos kaikkea samoin sinulle ja blogillesi!<3<3<3

      Timanttista Ystävänpäivää, Kaisa Reetta!<3

      Poista
  29. Terveiset laduilta, ei kaupungin kaduilta, kuvat näytti saduilta. Hyvää viikonloppua, ei kiirettä, ei hoppua. Synttärille juhlaa, siksi hyvää mieltä tuhlaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reijo, kiitos <3 Hieno riimi ja kiitos samoin sinulle.Myös onnentoivotukset kera sydämen♥

      Poista
  30. Oikein ihanaa ystävänpäivää ystäväiseni ♥♥♥

    VastaaPoista
  31. Leena, kiva lukea sua :) Hyvää ystävänpäivää, sydän!

    VastaaPoista
  32. Voihan kauniit kukkaset :) <3 Kauniita unia.

    VastaaPoista
  33. Vaaleanpunaista ystävänpäiväviikonloppua sinulle Leena Lumi;) ja liukasta laskiaista!

    VastaaPoista
  34. Onnea 6-vuotiaalle blogille ja tietenkin sinulle Leena :) Hyvää ystävänpäivän jälkeistä päivää, toivottavasti varsinainen ystävänpäivä oli oikein mukava <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villis, kiitos <3 Kiitos samoin sinulle! Herkkuja, filmejä, vain olemista ja paljon kynttilöitä. Otan kaiken irti näistä tunnelmallisista illoista ennen valomyrskyä.

      <3

      Poista