perjantai 16. syyskuuta 2011

I JUST LOVE THIS!

Rolling In The Deep

Set Fire to the Rain

picture Sarppu

32 kommenttia:

 1. Sara, niin juuri: Voiko autuus itse olla tämän autuaallisempaa!

  VastaaPoista
 2. Ostin kesäkuussa Adelen levyn ja olen edelleen ihan hurmioissani.

  VastaaPoista
 3. Adele on tosi hyvä,mutta videon alaosassa oli linkki Tony Bennetin ja Amy Winehousen Body and Soul-kappaleeseen,joka samalla oli valitettavasti Amyn viimeinen laulu. Siitä tuli ihan kananlihalle...

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ääni.Tykkään Adelen muistakin kappaleista paljon!
  -Anu

  VastaaPoista
 5. Sinulle on tunnustus blogissani:)

  VastaaPoista
 6. Olen ikuinen tyrskyjen metsäsätäjä! Merikuvien ottaminen on vaikeaa! Tämä kuva on aivan upea!

  VastaaPoista
 7. Susa, hyvä idea: Minäkin ostan hänen levynsä;-) Haluan kuunnella muutenkin ja muuallakin kuin tässä 'toimistokirjastossa'. Hän saa minutkin hurmioon

  ***

  Jael, niinkö...Kuuntelen heti kun ehdin. // Pidä niin Adelen äänestä ja tyylistä. Hänessä olisi ainesta oopperaan tms.

  VastaaPoista
 8. Anu, niin minäkin. Kun luin kommenttisi, laitoin heti toisen suosikkini Adelelta. Kiitos innoituksesta ja mukavaa viikonloppua!

  ***

  Susanne, kiitos paljon! Palaan tunnustukseen vaikka heti alkuviikosta eleln ehdi huomenna. Meillä on menossa talvipuiden nouta P-vedeltä ja sitten niiden kärräystä sisälle. Istutan myös isoja valkoisia callunoita...Suloista syyskuun viikonloppua sinulle!

  ***

  Valkoinen kirahvi, miten ihmeessä arvasinkaan, että sinä et voi tätä Sarpun kuvaa vastustaa. Kuva on otettu sieltä, mistä minä olen kotoisin: meren rannalta läns'rannikolta. Sarppu on ylimaalinen kuvaaja, kuten vaikka myös Petriina ja muutama muu. Sinun blogipohjasi tyrksyineen on minulle kuin kotiin tulisin...

  VastaaPoista
 9. Tässä sun on pakko kuunnella tämä
  http://youtu.be/_OFMkCeP6ok
  ja kun kuuntelee silmät kiinni,niin on kuin joku menneisyyden mustaihoinen laulaja laulaisi(siis Amyn laulu)Mikä menetys se aikainen turha kuolema olikaan.Adele on loistava mutta Amy oli ainutlaatuinen.

  VastaaPoista
 10. Jael, kuuntelin ja biisi sattuu olemaan se, jota raahaan mukanani partyihin, mutta Billie Holidayn esittämänä. Tulen jazzin kaupungista, joten sitä musiikkia minulla on. Amylta ei minulla ole yhtään levyä, mutta sensijaan Holidaylta, Vaughnilta, Franklinilta etc. Kiitos vinkistä, joka sopii oikein hyvin näihin tunnelmiin kun juuri palasimme sinisestä talosta järven rannalta ja odotamme hämärää, jolloin sytytämme kynttilät alaterassillemme. Matkalla kotiin radiossa soi Adele...

  VastaaPoista
 11. Marjatta, niinpä: Sieltä juuriltani ovat. Meri on aina meri!

  VastaaPoista
 12. Kyllä, Adele kuuluu myös suosikkeihini. Todella lahjakas ja upea ääniala, tulkinta ja koko habitus vastaan glitterillä silaillut alastomat luukasat, joiden katsomisesta tulee suorastaan puistatus. Adele osaa ottaa kuulijansa, tulkinnat ovat mahtavia, samoin esitykset ja kappaleet suorastaan huikaisevia. Niin, ja meri, joka vangitsee katsee ja jonka väsymätön liike suorastaan suggeroi...:)

  VastaaPoista
 13. Tuossa surffailevat poikani viihtyisivät :)

  P.S.
  kiva paketti tuli

  VastaaPoista
 14. Täytyypä sukeltaa Sarpun kuviin, jahka muuttolaatikoilta ehdin ;). Olen maannut eräänkin kerran hiekalla kameran kanssa poski hiekkaan vasten, jotta pääsisin tyrskyn alle :D Olen ollut kyllä varmasti ihmetyksen aihe - uusi hylljelaji rannalla meren.

  Suloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 15. Pitsit sekaisin, siis Adele on niin enemmän, että vien tämän postauksen myös palkkiini Ja mitä tulee luukaosihin, niin luenhyvin mieluusti dekkareita, joissa patologia pääosassa eli esim. Patricia Cornwellin Kay Scarpetta -romaanit...

  Aivotutkijat ovat sietä mieltä, että vain meren katsominen antaa aivoille lepoa ja virkistystä.

  ***

  Hannele, en ikinä tajua, miten he eli surffaaajat pysyvät pystyssä noissa myrskyissä.

  No olipa hieno paketti: Hyvä sinä! Palaan siihen asiaan vielä tänään myöhemmin.

  VastaaPoista
 16. Valkoinen kirahvi, Sarpulla on erittäin runsaasti merikuvia ihan jo senkin takia, missä paratiisissa hän asuu.

  Minä täällä makailen kaikelaisten puskien alla, lenkillä kiipeilen liukkaille kiville ja joskus kävellään järveen kuvien takia;-) Kirjojen takia ehdin vain kuvaamaan vähemmän kuin haluaisin.

  Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 17. Surffailijoilla on vyö, joka kiinnitetään mastoon... ja kun poikani tekevät kuperkeikan, irroitetaan se vyö... Minun rannalla kuvatessa pitäisi huomata, kun "vyö" irroitetaan, silloin pitäisi ehtiä hypystä ottaa hyvä kuva.

  VastaaPoista
 18. Tää Adelen levy on ihan huippu, pidän itse parista biisistä todella paljon ja tuo Set Fire to the Rain on juuri toinen niistä, toinen on Curen alkuperäisbiisi Lovesong. Jos jokin levy on soinut ostohetkestä asti, niin kyllä tämä on juuri niitä levyjä =) Mieskin nyt kuukausien jälkeen tajusi mistä on kyse, se nakkaa välillä levyksi lattialle, laittaa kuulokkeet korviin ja nautiskelee täysillä.

  Upea syksysää, ihanaa viikonlopun jatkoa sulle <3

  VastaaPoista
 19. Hannele, varjelkoon, etten ikinä yllytyshulluna suostuisi moiseen tolppaan sidottavaksi;-)

  Sinultahan kuvaaminen käy.

  VastaaPoista
 20. Birgitta, Merin (tyytäreni) suosikki Adelelta on tuo Set Fire to the Rain ja nyt minäkin olen siihen jo ihastunut. Pitääkin kuunnella tuo Lovesong, kiitos vinkistä.

  Eikö olekin mukavaa, kun toinen jakaa, mistä pidät. Musiikki, kirjat, leffat...jaettu ilo on tuplailo.

  Kiitos samoin! Piipahtelen täällä puutarharöntteet päällä ja nyt vasta vähän haukkasimme leipää kera kantarellien. Vielä pihalle vähän hommiin ja sitten kunnon ruoka, joka on tänään paprikabroileria, fetasalaattia sekä tzatzikia ja punaviiniäkin lasillinen, joten ei niin paha;-)

  VastaaPoista
 21. Oi miten herkullista ruokaa teillä tänään tarjotaan. NAM =)

  VastaaPoista
 22. Birgitta, myönnän - kaiken. Olen innokas viikonloppukokkaaja ja myös hyvin perso hyvälle aterialle.

  Tänään oli oikein nam, mutta on ollut vähän puutarha yms. kiireitä, joten ensi viikonloppuna kaikki on tyylikkäämpää eli slow;-)

  VastaaPoista
 23. (hiidätkö?? Silloinhan monot kiinni suksissa :)

  VastaaPoista
 24. Hah-hah, älä yhtään yritä;-)

  Olen muuten intohimoinen hiihtäjä! ja on sitä hiihdetty vesisuksillakin.

  Anna yhden myönnytyksen iälle, eikun kaksi: Ikinä en aio edes yrittää surfata enkä lumilaiutailla.

  VastaaPoista
 25. Minäkin olen hiihtänyt vesisuksilla, kivaa.

  Vasta-aloitteliat eivät tee kuperkeikkoja surffailessa, poikani ovat surffailleet yli kymmenen vuotta.

  VastaaPoista
 26. Hannele, vesihiihto onkin kivaa.

  Jätetään se laji heille;-)

  VastaaPoista