sunnuntai 9. syyskuuta 2012

KIITOSTA JA MOITETTA PUNATUKALTA JA VÄHÄN MUUTAKIN...

Punatukka on temperamenttinen persoona. Hyvin vauhdikas. Edes minä en pysy vauhdissaan. Siksi ihmettelenkin, miten hän on saanut aikaiseksi tämän rauhan siimeksen, josta puuttuu vain malvanvärinen Villeroy & Bochin samppanjalasi ja kuohari nimeltään Pink. Tämä syreenikuva on nyt aikamatkustusta syreenien aikaan eli sydänsuveen. Kohta alamme blogissakin hyvästellä puutarhaa ja siihen liittyvät juttukokonaisuudet kirjoineen siirtyvät oikeassa palkissani alas ja lumiset aiheet ja kirjat nousevat ylös.
Punatukalla on blogi, joka keskittyy sisustamiseen ja voin taata, että siellä tapahtuu. Siis jos kärsit ikävystymisestä, käänny Punatukan puoleen

Sain Punatukalta I ♥ Your Blog -tunnustuksen. Kiitän♥ Olen tätä jo saanut ja jakanutkin, joten en jaa nyt vaikka ihania blogeja on satoja. Olen jälleen aikapulassa...,mikä on ihan tavallista minulle. Punatukan tunnustus on tavallaan ehdollinen, sillä siihen sisältyy myös moite: "Paitsi Leenassa on se 'vika', että hän saa mut tilaamaan lisää kirjoja, joita en ehdi lukea." Herkempi sielu voisi tästä loukkaantua, mutta minä käännän tämänkin voitoksi ja hymyilen;-) Tulee väistämättä mieleen, että jos minulta otettaisiin pois kirjat ja ilo niistä kertoa, se on sama kuin Punatukalta otettaisiin pois maalisuti...

Olen kauhukseni huomannut, että olen unohtanut kokonaan kuvata omaa kesäkukkapihaani paitsi nyt niitä särkyneitä sydämiä ja malvoja ja mitä ne nyt olivatkaan. On käynyt vieraita ja on vietetty R:n kanssa kaksi viikkoa lomaa ja on ollut vaikka mitä. Yritän kunnostautua ensi suvena. Yhdet puutarharaput on saatu aikaiseksi, mutta se on vain pisara meressä...Jonnalla olen käynyt paljon ja häntä koskien tulee vielä postaus, sitten käännänkin katseeni kunnolla syksyyn ja lumen odotukseen. Ensi viikolla tulee yksi lastenkirja, Sintut järjestäytyvät ja esittelen teille lyhytarviossa erään hauskan kirjan, jonka voi antaa melkein minkäikäiselle naiselle tahansa muuten vain, synttärilahjaksi, ystävänpäivänä etc. Ehkä loppuviikosta jotain herkkuakin...Olen nyt tosi syvällä eräässä romaanissa, jota jo ehdinkin kuumana odotella, mutta tiedän jo nyt, että ensi viikolla ei ole vielä sen aika. Kesäkukkaruukkujen pesu on vuorossa muutamien osalta jo ja callunoita lähden ostamaan heti kun Bessun kanssa saamme auton nokan kohti Kodin Ykköstä. Se käynti on nyt tarpeen, sillä aion hankkia myös käteviä säilytyslaatikoita roinalle ja ehkä pari luonnonvalkoista mattoa...Ah, odotan sitä reissua lounaineen!

Koska viikko on ollut niin unia täynnä, saamme ehkä vielä tänään lukea...

Kaunista sunnuntaita ja alkavaa uutta viikkoa teille kaikille! Syyshortensiat ovat tähän aikaan puutarhan valo...

Love
Leena Lumi

Black Coffee

18 kommenttia:

 1. Pinkkiä ja kuohuvaa, eipä sitä rauhalleen muuta kaipaakaan (mies tietysti kainalossa tai ainakin pyörimässä ympärillä ;-)).

  Punatukka on niin oikeassa, saat innostumaan kirjasta jos toisesta. Miettimään minne menen ja joudun näiden niteiden kanssa. Mutta mitäs siitä, maallista elämää, nautintoa, intohimoa ja maiskuttelua.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa, minä juoksen tekemään ruuan loppuun ja kuuntelen Sarah Voughania, niin ihanaa sunnuntaimusaa, että =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, nimenomaan niin.

   Punatukka saattaa olla oikeassa;-) Nauti niistä tai laita hyvä kiertämään. Minulla on suuri vaikeus kirjoista luopumisessa: Tämä opettaa minua vähemmän itsekkääksi - toivon.

   Kiitos samoin sinulle! Minä lähden nyt syömään luumuja...

   Poista
 2. Meitin samppanjalasit halvempaa, voi mennä rikki... mutta samppanja aitoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, näistä en luopuisi ja hankin heti monta. Annoin edulliset tyttärelle, kun hän muutti kotoa.

   Teillä onkin niin fiiniä että. Meillä on aitoa vain hääpäivänä ja jouluna, jotka ovat melkin yksi ja sama asia - meillä.

   Poista
  2. joo, mies voi joskus vaikka maanantai-iltana himoita lasin samppanjaa minun ihanassa seurassa ;)

   Poista
  3. Wau!, ei meillä maantai-iltaisin mitään tuollaista;-)

   Poista
  4. Viikon vihje: yllätä miehesi huomenna maanantaina...

   Poista
  5. Nyt me taas ollaan vauhdissa;-)

   Vastaus: Luuletko ettei olla yllätetty viikon päivästä viis'. Nyt kaikki tietää taas kaiken...

   Poista
 3. :D kiitos Leena kauniista sanoista!
  Ja niin totta kaikki tyynni, olen tänään sahannut kahden paikan väliä ja tuonut tavaraa kotiin talviteloille....ja usko tai älä - maalisuti odottaa purkin päällä toiselle kierrokselle pääsyä!

  Nyt täytyisi etsiä suloiselle maljaköynnökselle paikka - en ole mikään sisällä kukkivien kukkien fani, leikkokukat on eri juttu, mutta en vaan voinut jättää tuota tulevien hallaöiden armoille. Kaikki muut saavat olla rauhassa ja kukkia niin pitkään kuin jaksavat.

  Katsotaas nyt tuleeko tuosta liian mummolafiilis tänne, ja jos tulee, niin mihin se sitten muuttaa......mutta nyt sutimaan taas : D


  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punatukka, ole hyvä vain!

   Näen sinut pyörällä kuskaamassa tuolia tai kahta...Mää arvasin, että joku sutiminen taas alkaa.

   Minä olenkin kovempi sisäkukkekiller kuin sinä!

   Ja kohta jo näemme tuloksia, voimme sitten arvioida fiiliksiä.

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
  2. Tuolit on saaneet olla rauhassa : D
   Mutta kuskasi kyllä aamulla telkkarin fillarin korissa.....enkä edes kaatunut...

   Poista
  3. Olen täällä lukenut suven mittaan R:lle ääneen niitä sun kuskaamisjuttuja...Hän on sieltä päin ja sitten aina lopuksi totean, että 'nysse meni';-) Muistan, kun kaaduit.

   Poista
 4. Leena,sinähän olet innostanut minua taas lukemaan suomeksi:)
  Ihanaa viikkoa ystäväiseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, olen päättänyt huolehtia sun äidinkielestä;-)

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 5. Pian mennään! Suloista sunnuntaita myös sinne.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana Särkynyt sydän, tietysti juuri ne kukat.
  Antoisaa uutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arleena, en voi kieltää: Olen siihen ihan myyty. Onneksi niitä on kaksi ja varoiksi eri puutarhatasoilla, että jos toinen vaikka menehtyy niin...

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista