perjantai 4. lokakuuta 2013

Värikästä viikonloppua ja muutama asia

Sitä saa mitä tilaa! Minä olen niin kauan kuin muistan, siis ainakin heti saunaosastoremontistamme ja kettiörempastamme selvittyämme, toivonut alakerran vierasvessan, eteisen ja tuulikaapin remonttia. Nyt syön omaa 'soppaani' ja lattiahiomakone jyrryttää pitkin betonia. Kun tästä selvitään kiinnitetään lämmitysputket ja sitten tulee valu...Huoh. Se ihanin on vasta kun laatat ovat jo paikoillaan. Ja mitenkään en tajua, miten yksikään laatta ei ole turkoosi, vaan tällaista mosaiikkilisäyksillä. Joululahjoja ostaville sukulaisille tiedoksi, että turkoosit ja oranssit käsipyyhkeet ovat tervetulleita!

Tweety Blue, odotan edelleen osoitettasi sähköpostilleni! Voitit arvonnassani ihanan kirjan Hulivilin onnenhetket ja lähettäisin sen sinulle kovin mieluusti. Yleensä arvonnoissani on kolme päivää aikaa antaa yhteystiedot ja sitten nostetaan uusi arpa. Seuraavassakin on niin entiseen tyyliin. Nyt olen jättänyt sinulle viestiä blogiisi, mutta et ole vastannut. Odotan vielä keskiviikkoon 9.10. klo 12 asti, sitten nostan uuden arvan, sillä kaunis, iloinen kirja odottaa uutta kotia.

Jos kiinnostaa, niin lokakuun Iiris-lehdessä, no 8, on minusta pienen pieni juttu. Kohdassa, jossa kysyttiin suosikkiblogejani, listasin ainakin viisi metriä, mutta lopulta jäljelle sai jäädä vain neljä. Mukaan mahtui kolme kirjablogia ja yksi kuvablogi, mutta olisin niin halunnut kaikki 300 blogia, joita seuraan aina kun vain ehdin. Jutun kirjoittajalla Katja Sonnisella on hauska otsikko Himolukijasta himobloggaajaksi. Well...olen edelleenkin myös himolukija, himopuutarhuri, himokokkaaja, aika ajoin himosisustaja etc., mutta myönnän, että annoin blogille pikkusormen ja se vei koko käden. Kohtuus ja kärsivällisyys eivät ole oikein minun adjektiivejani, mutta vielä minä opin. Oikeastaan olen jo aika introvertti, vaikka kukaan ei uskoisikaan, mutta yritän saada muutkin ymmärtämään niin itseänsä kuin minua

Iiris -lehdessä on jälleen ruokaa, sisustusta, syviä henkilöhaastatteluja, matkajuttuja, kauneutta etc. Ja tietysti se blogijuttu, jossa on muitakin bloggaajia eri aihealueilta. Suosittelen!

Toivotan kaikille tasapuolisesti värikästä ruskaviikonloppua ja mukavia fiiliksiä!

Love
Leena Lumi

kuva Hulivilin onnenhetket (Hanne Manelius)

Mysteriet

PS. Tweety Bluelle lähtee huomenna Hulivilin onnenhetket eli arvonta-asiat kunnossa!

42 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa, Leena! Hyvä sinä!

  Ja todella harva meistä kykenee samaan tahtiin kuin sinä. :) Minusta sinä olet intohimoinen ihminen juuri siinä merkityksessä, jolla puhutaan niistä joilla on sydäntä ja sielua ja se näkyy kaikessa, mihin he ryhtyvät.

  On tärkeää, että kokee intohimoa asioihin - ajatella, miten tylsää elämä olisi, jos ei kokisi intohimoa mihinkään asiaan. Huh! Niinpä toivotan intohimoista viikonloppua kaikkien hyvien, innostavien asioiden äärelle!

  Suggeroi itsesi valmiiseen kylppäriin - siitä tulee varmasti kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen kirahvi, kiitos. Yritin väistää, mutta...Puutarhajut veivät minusta joskus paljon mehuja.

   En enää. Se oli ensimmäiset neljä vuotta, viides on jo hitaammalla tahdilla ja tarkoituksella. Juu, sille en voi mitään, että teen kaiken mihin ryhdyn intohimolla eli ei mitään jarrua päällä ja sata lasissa. Yritän kyllä opetella muunlaistakin eli slow life kuulostaa melkein yhtä hienolta kuin vanha jazz...

   Pelkään tylsyyttä kuin ruttoa, ehkä siksi olen aina lukenut paljon ja äitini mielestä liikaa;) Kiitos samoin sinulle toinen intohimoinen!

   Ei se ole edes kylppäri, vaan alakerran vierasmakkarin mvessa, joka palvelee tietty myös takka/tv-huonetta. Mutta kun homma vähän laajeni eli se ala-aula ja sitten tuulikaappi ja nyt keksin uusia valojuttuja etc.etc. Näin se aina menee eli ihan kuin lumivyöry.

   Poista
 2. Toivotan tsemppiä remonttiin! Lopputuloksesta tulee aivan varmasti erittäin kaunis!
  Kiitos samoin sinulle, iloa viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, kiitos. Tämän päivän hiomakoneen jyrrytys vasten betonia on ohi, mutta sitä on kuulemma luvassa vielä huomenna. Toivottavasti tulee. Tämä lähti kuitenkin sitten niin nopeasti käyntiin, sitten kun lähti;)

   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 3. Minulla on suunnitelmissa karata huomenna kauppaan ja ostaa yksi juttu, joka liittyy kylpyhuoneeseen tai tässä tapauksessa vessaan. Odottamaan. Saahan sitä ihailla sitten jo etukäteen täällä:).

  Voimia remontin keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine, ei tolleen saa;) Jos aloittaa, pitää sitten kertoa...No, minä kerron, että aion etsiä takorautaisen pyyheliinanaulakon sekä wc-rullatelineen. Rikkoopahan värikkäiden pyyhkeiden kassa sitten grafiitinharmaan ja valkoisen steriiliyttä. Ja tulee vähän yllätysvaloja...

   Kiitos sitä tarvitaan. En yhtään ihmettele, että talon rakentaminen koettelee parisuhdetta, kun tässäkin välillä kiristää. Toinen tekee todella hurjasti, mutta minäpä en ehtinyt siivota alta pois takkahuoneen sivustavedettävän vuodevaatteita ja just pestyjä KYMMENTÄ tyynyä....Takkahuoneeseen olemme positaneet oven, mutta vierasmakkari on suojattu. Nyt parvekkeella on vanhan pussilakanan sisällä jättikasa tyynyjä ja saa sinne nyt vähän jäädäkin. Pölyä on tietty myös täällä yläkerrassa...

   Viikonloppua!

   Poista
 4. Heippa ♥
  minullakin pian alkaa kylpyhuoneessa lattiaremppa..
  Valitsin ruskean sävyisiä eri vivahteisia laattoja ( sopi parhaiten seinien ja katon kanssa).
  Harmi kun ei ole miestä omasta takaa, joka tekisi sen..
  haluaisin niin tehdä keittiössäni kans remppaa..Täytyy ensin katsoa mitä tuo pesuhuone tulee maksamaan..

  Huomenna ostan sen Iiriksen =)
  Ihanaa viikonloppua sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanne!

   Älä nyt käännä puukkoa haavassa, kun mun piti niihin kolmeen lattiaan valita erisävyisiä ruskeita, mutta ei siis pelkkää ruskeaa. Googlasin hulluna, päiväkausia kiersimme liikkeissä, ei mitään mun makuun. Nyt tulee sitten sitä tummaa grafiittia, joka on sisustuslehdistä päätellen ihan hot, mutta kun haluabn kulkea omia polkujani. Onneksi sitä maansävyä on sitten saunaosastossa, niiden kuvat on vaan niin huonot, että pitäisi kai anoa Hanne Manelius ne kuvaamaan uusiksi. Minulla ei sisäkuvaus onnistu,

   Mutta sinä kuvaat sitten omasi. Niin...sitten pitää palkata, Eikä kaikki miehet osaa rakentaa yhtään mitään. Osaan iloita, että mieheni on kätevä käsistään, vaikka onkin tehnyt uransa liike-elämässä aivan muissa hommissa.

   Et uskoisi, jos kertoisin mitä maksoi meidän saunaosaston ja keittiön remppa yhteensä. Haluan itsekin unohtaa...Onneksi on olemassa passiivinen unohtaminen.

   Ei se ole mikään iso juttu minusta, mutta on siinä kunnon juttu yleensä bloggaamsesta eli koskee meitä kaikkia. Mun pitääkin lisätä se tuohon tekstiini.

   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 5. Kivaa musiikkia tuo koneen ääni, vaikka ei nyt ehkä maailman mukavinta, mutta kun odottaa lopputulosta niin senkin kestää.Mukavaa viikonloppua, remonttia ihaillessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, usko tai älä, tämä tuli yllätyksenä;) Miehellä on kuulosuojaimet ja hengityssuojain, mutta minä ryntäsin ulos haravoimaan. Siis tähän verrattuna ei ollut mitään repiä keittiöstä parkettia ja laitaa sinne lämmitysputket, valu ja laatat päälle. Nyt on PAKKO hioa irti maailman tiukimpaan liimatun vanhan muovimaton SUPERLIIMAT. No, ehkä huomenna on pahin ohi, mutta työ jatkuu viikkoja. Olen silti kiitollinen, että voimme tehdä uutta ja näköistämme, vaikka se turkoosi nyt jäikin jonnekin pois.

   Kiitos ja kiitos samoin sinulle ihanaa viikonloppua & co♥

   Poista
 6. Meillä ei ollut aikomustakaan mihinkään kylppäriremonttiin ryhtyä, kun vasta aletaan vähitellen selvitä siitä talon kahden vuoden rempasta. MUTTA yksi vesijohto oli eri mieltä ja vuoti salaa kylpyhuoneen allaskaappiin. Nyt kylppäri haisee hirvittävästi homeelle. Ehkä sitä on jo rakenteissakin. Voi, apua, pakko tehdä jotain. Eli kestetään, Leena, ja nautitaan viikonvaihteesta, minä Turussa huomenna messuilemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raili, oliko minullakaan, en ole varma;) Tuollainen vuoto on omakotiasujan painajainen. Minä tosiaan luen kaikki home-ja vuotojutut, jotka löydän. Miten pidät pääsi kasassa! Voitte ehkä asua huvilalla vielä jonkin aikaa ja remontti vain käyntiin. No, sun on nyt PAKKO, mutta kuka hullu tällaiseen ryhtyy vapaaehtoisesti: Minä! Otan osaa♥

   Minä missasin Turun. Ensin unohdin ja sitten laatat jo saapuivatkin. Olisin tullut syntymäkaupunkiini ja siitä olisimme voineet visiteerata myös äidin...

   Mutta: Hesassa sitten tapaamisiin♥

   Kiinnostavia messuja!

   Poista
 7. Voi Leena, nyt voin niin samaistua! Meilläkin pöllyää betonipöly ja huutaa jytäkone! Ehkä hiekkamontun kohdalla on jo muutaman viikon päästä uusi valettu lattia. Nyt lähinnä pöyä, epätoivoa ja haaveita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahmu, mikään ei voita vertaiskärsimystä! Toivon, että mieheni ei nyt ehdi tätä lukea, mutta en ole enää varma, että remontti olisi edes alkanut, jos olisin teinnyt tämän vaiheen. On me ennenkin remontoitu, mutta ei tuollaista konetta ole ollut eikä tätä määrää melua ja pölyä. Jos vaihtaa parketit laatoiksi ja sinne alla lattialämmityksen ei ole tällaista kauheutta.

   No, meidän reipas Lumimies aikoo valaa jo alkuviikosta...;) Ans kattoo.

   Minäkin haaveilen, mutta hiukan minussa myös huojahtaa...28 vuotta tuota alakerran kakkosvessaa ja sitä aulaa on ollut mulle liikaa, joten siitä pitäisi tulla nyt yhtä unelmaa...ehkä odotukseni ovat liian ylhäällä. Tsemppiä sulle♥ Auttoi muuten paljon kun kuvittelen sut sinne meluun ja pölyyn - myös!

   Poista
 8. Huomasin vasta nyt, miten ahkera bloggaaja oletkaan ollut! Silmät levisivät, kun katsoin ensimmäisen blogivuotesi tekstimäärää... :) mutta bloggaus on yllättävän mukavaa puuhaa, vie tosiaankin mennessään! Itsekin lueskelin pitkään muiden blogeja ennen kuin perustin oman, ja kas, nythän tähän ollaan niin koukussa kuin vaan olla voi. :)

  Toivottavasti arvonnassa voittaneet ilmoittautuvat ... itse osallistuin tuohon ah niin ihanaan Jääskeläis-arvontaan. Siinä oli niin herkulliset palkinnot, että hämmästelen välinpitämättömyyttä tietojen ilmoittamisen suhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarikaOksa, en kestä muistella;) Totuus on, että olin silloin lähtemässä ihan muuhun kuin bloggaamiseen, sillä elämässäni oli vihdoinkin omaa aikaa: Piti lähteä opiskelemaan kirjallisuutta. Mies vähän vitsinä avasi minulle ystävänpäivänä blogin ja minä heti siihen, että 'en minä ainakaan mitään tuollaiseen kirjoita'. Ennen kuin puoliyö koitti, oli siellä jo vaikka mitä;) Mieheni aikoo kaiverruttaa hautakiveeni, jos minä siis lähden ensin. "En mää ainakaan." Bloggaus vei sitten oikeataan melkein kaiken ja vieläkin vain, mutta on myös paljon antanut.

   Varo vain! Tästä ei niin vain pois pääsekään. Muistan kuinka oli muutama vuosi, että innokkaiden bloggaajien kanssa kuin tapasimme vasta puolen yön jälkeen ja sen jälkeen vielä sitten alkoi lukeminen. Kolme vuotta meni sudenhetkeen, mutta siten alkoi kroppa varoitella. Mikä ihme tässä koukuttaa...;)

   Minä niin toivon, sillä kirjasto/tomistoni on tämän kiihkeän kirjaelämän takia kaaoksessa, kun on erikseen omat kirjat, sitten lukemattomat lukemattomat pinot, arvontoihin menevät ja jossain vielä pino kirjaston kirjoja...Voivat vielä kadota. Minulla on kummankin arvonnan liput tallella ja nostan uudet, kun katson, että riittävästi aikaa on kulunut. Marraskuun Valise Vuoden 2013 Kaunein Kirjan Kansi -arvontaan laitan, että pitää ilmoittautua seuraavaan keskiviikkoon klo 12 mennessä tai muuten nostetaan uudet arvat. Tässä muut menettävät kuin mahdollisuuttaan. Jos osallistuu arvontaan, pitäisi seurata myös itse arvontatapahtuma, mikä ei liene minulta liikaa toivottu, sillä tässä on usein aikamoinen työ.Kummallakin voittajalla on blogi, joten en osannut vaatia heti sähköpostiosoitetta. Katsotaan nyt..Laitan nyt takarajaksi keskivikon hänelle, jonka kirja täällä vielä odottaa. Paulan kirja tulee painosta milloin vain, joten sitten tämä kaikki käydään ehkä uudestaan.

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   ♥.

   Poista
 9. Remppa vaatii hermoja ja kärsivällisyyttä, mutta lopputulos korvaa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaiselämää, ethän vain usko, että minulla on kumpaakaan;) Puutarha opettaa monenlaista kärsivällisyyttä, mutta se ei riitä ihan tähän asti. Toivotaan, toivotaan...

   Poista
 10. Remontin kestää kun tietää lopputuloksen. Onneksi ei ole koko talo niinkuin meillä valitettavan vesivahingon takia kymmenen vuotta sitten, oli kurja kesä silloin muutoinkin..
  Kiiitos lehtivinkistä, pitääpä katsella onko myynnissä!
  Mysteriet on aina yhtä hyvä ja koskettava siitä yhdestä syystä!
  Kauniita ulkoilupäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttuli, se onkin nyt mantrani. Oi hurja, katso Railin kommentti. Tämä on siihen verrattuna pientä. Heti tulee suhteellisuutta.
   No, se voisi kiinnostaa sinua kokonaisuutenakin, se juttu bloggaajista.
   Siksi sitä soitankin ja minulla on se vielä levynäkin...

   Kiitos, yritämme ehtiä. Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 11. Mainiota viikonloppua remonttipölyn keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi-Maaria, mitähän sinä sanoisit tästä;)

   Elämyksellistä/inspiroivaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 12. Remontti voi kyllä saada hermot kireäksi...

  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, onneksi se hirveä jyrrytin käy tänään viimeistä päivää;) Toisaalta tämä on kuitenkin taas yhden unelman toteutumista.

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 13. Mahtavaa, että remontti on lähtenyt käyntiin. Tietystikään siinä melskeessä ja pölyssä ei ole tunnelma kovin kirkas, mutta kunhan näet upean lopputuloksen mielikuvissasi, niin jaksat kaiken sen väliajan. Muistan niin elävästi oman remonttiajan, mutta jokakerta kun menen suihkuun tai katson keittiötäni, niin hymisen hiljaa. Kyllä kaikki se möly-pauke-lika on kaiken sen arvoista lopulta.


  Lähden kirjastoon metsästämään lehteä, jossa olet mukana =) Minusta on ihanaa, että sinulla on himoa moneen asiaan. Haluaisin olla itsekin sellainen, mutta sitten minun pitäisi varmaan jäädä tuolta töistäni pois ;-) Toisaalta kun olen välillä patalaiska, niin tiedän, että minusta irtoaisi enempäänkin ja vielä kun jättäisin turhan huolehtimisen, niin siinähän vasta yhdistelmää olisikin.

  Toivottavasti arpavoittajat ilmoittautuvat.

  Oikein ruskaista ja hehkuvaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, sama täällä. Kun istun saunan lauteilla sanon usein R:lle, että miten ihmeessä saimme tämän aikaiseksi: Kotimme ainoat taidevalot on kohdistettu Saunatonttukiukaseen by Ratia ja R:n Stonestin kivistä tekemään kiuasseinään;)

   No siinä oli aika monenmoista, mm. eräs haastattelu, joka oli tositosi kiinnostava, enkä tarkoita omaa osuuttani. Paha juttu vain, että tänään keksin vielä taidehistorian! Luin Hesarista juttua siitä Schjerfbeckin 'kreivittärestä' ja tuli tosi outo olo ja kova nälkä tuntea paremmin taidehistoriaa. Kunpa olisi Jyväskylän ylipistossakin syviä LYHYTkursseja. Kun kävin päivätöissä, en ehtinyt mitään muuta harratusta kuin joka toinen kuukausi jonnekin päin Satakuntaa huutokauppoihin. Työ, talon raekntaminen, vauva, koiruus ja vielä kotiin kannetut työt, veivät mehut.

   Minäkin olen superhuolehtija, missä tiedän hukkaavani osan energiastani. Se on kai joku geeni, jota ei voi edes poistaa tms...

   Toivon. Tällaista en muista ennen.

   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 14. Taasko remonttia, teillähän niin komeeta, minulla aikaa vain säkkipilliin, samppanjaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, no onhan siitä edellisestä jo aikaa. Jos olisit nähnyt talon alkuperäisen kakkosvessan ja sen eteisaulan, sinäkin remontoisit;)

   Ihan kateeksi käy! Meillä nyt vain tätä projektia ja sitten Hesan kirjamessuille...

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
  2. Leena Lumi, niin, kiva saada kivoja töitä kun 60+

   Poista
  3. Hannele, se on jos on sitä halunnut. Meillä on nyt kaikki toisin eli edessä remontti- ja matkavuodet. Ja sitten ihan vain sitä vapautta lähteä minne miloinkin huvittaa eli nyt taidamme alkaa kiertää erilaisia kulttuurikohteita, viettää pitkiä viikonloppuja Hesassa ja palaamme Savonlinnan oopperan kävijöiksi. R:lla takana 47 vuotta liike-elämää, joten riitti, kiitti. Nyt nautitaan ansaitusta vapaa-ajasta, vaikka oma työeläkkeeni ei ala vielä vuosiin.

   Huimasti intoa uuteen työhön!

   Poista
 15. Toivotaan hienoja ilmoja sinnepäin, niin voit mukavasti keskittyä vaikka puutarhahommiin. Sisällä ei liene nyt niin auvoisaa istua tietokoneen edessä.
  Syömäänkin voi lähteä johonkin ulos. Ei teilläpäin ole nyt mitään uutta ravitsemusliikettä, jota voisi nyt käydä testaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, olen justy lähdössä ulos;) Istun tässä kuulosuojaimet korvilla...

   Käymme usein ulkona syömässä nykyään (after Olga). Ma lounastame kaupungilla, kun on sinne muutakin asiaa ja kun tämä homma on pulkassa lähdemme ulos illalliselle. Olen huono laittamaan pihvejä, joten uskon, että remonttimieheni haluaa sitten pihvipaikkaan.

   Tällä saarellahan ei ole paljon mitään, mutta Jyväskylässä on kokoonsa nähden paljon tasokkaita ravintoloita ja olen tainnut mainitakin, että oma suosikkini on Pöllöwaari eli entinen Ranskalaiset korot. Kokeilkaa joskus. Tunnen pariskunnan joka tulee keväisin Hesasta asti syömään korvasienikeittoa Pöllöwaariin;) Ja itse kun en ole kovasti punaisen lihan perään, syön pöllöwaarissa mieluusti poroa, jos sitä on listalla.

   Kaunista viikonloppua sinulle!

   Poista
 16. Hei Leena, olen edelleenkin huisin iloinen arpavoitosta. Olen yrittänyt lähettää osoitettani sähköpostiisi, ensin maanantai-iltana ja uudelleen torstaina puolen yön aikaan, mutta ne ilmeisesti katoavat jonnekin.

  Yritän miettiä muuta reittiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, kiitoskiitos;) Mikä ihme nyt yhteyksissä tökkii...en tajua. Tarkistin, että annoin sinulle oikean osoitteen etc.

   Kiitos, sain jo;) Hyvä näin ja paketti lähtee heti, kun Pasin kirja on ilmestynyt.

   Kaunista viikonloppua sinulle!

   Poista
 17. Paljon onnea ja ihanuutta sinulle, Leena-IhaNainen♥
  Aurinkoista viikonloppua myös sinulle..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aili, kiitos. Olin jo eilen tulossa matkakuviisi, mutta tulenkin tänään.

   Kiitos samoin sinulle, Aili-IhaNainen♥

   Poista
 18. Täytyykin muistaa kurkata tuo lehden blogjuttu!
  Minä viehdyn koko ajan enemmän ja enemmän tuohon turkoosiin, se on niin upea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susa, siinä on eri alan bloggaajista, joista tietty yksi se kaikkein...hillittömin;) Nyt kun remppa on menossa ja kaikki peittyy pölyyn ja meluun on tämä blogin korvakuulokkeiden avulla kuin pelastusrengas...vaihteeksi. Joskus kyllä toisinkin päin, kuten tiedät.

   Niin minäkin ja just ja juuri tuohon turkoosiin, joka Hannen kuvassa.

   Poista
 19. No nythän on poikettava lehtiostoksilla ennen töihin menoa!
  Kiitos vaan vinkistä.
  Ihanan turkoosi väri tuossa kuvassasi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, niin, siinä on eri alan bloggaajista...

   Ole hyvä.

   Niin minustakin, niin minustakin...voisin syödä turkoosia väriä;)

   Poista