lauantai 28. kesäkuuta 2014

Blondi korallinpunaisessa


Viime vuoden kevätmatkallamme löysin Salzburgista yhden korallinpunaisen puseron, jota olen nyt käyttänyt käytännössä aina kun se ei ole pesussa. Punainen leninki minulla on ollut viimeksi penkkareissani vuonna koivu ja tähti, joten ainakaan punaisen punainen ei ole ikinä ollut värini. Korallinpunainen on niin eri juttu, että tässä yhtenä päivänä, kun
tulin hammaslääkäristä, päätinkin palkita itseni kulkemalla yhden muotiliikkeen kautta. Jo sisäänmenossa näin tämän korallinpunaisen leningin ja heti kun se oli ylläni, tiesin, että tämä on nyt tämän ja seuraavankin suven juhlakolttu. Ensimmäisessä kuvassa toispuoleisesti liehuva sifonki on nostettu ylös, mutta näissä alla olevissa näkyy todellinen malli:


Nämä kuvaukset eivät ole kovin kivoja ilman koiruuksia...Lumimies sanoo: Katse oikeaan, katse vasemmalle, leuka ylös, leuka alas, kirja ylös...katso syreeniä, katso...

Leninki on polven yläpuolelle ja sifonki valuu vasemmalta hiukan helmaa alemmas ja liehuu kivasti kävellessä. Ehkä otetaan tämä sarja uusiksi hortensioiden aikaan ja niin, että helmakin näkyy. Ensi viikonloppuna on koltun ensimmäinen juhlatestaus ja toivon nyt todellakin ilmojen lämpenevän.

Lady in red
Leena Lumi

Katjan muistuttamana kuunnellaan nyt: Lady in red


Blondi korallinpunaisessa syyshortensioiden aloitellessa...

43 kommenttia:

  1. Herätät varmasti huomiota tuossa puvussa!
    Onnea sinulle juhliin, Leena-IhaNainen ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aili, koralli on katseenvangitsija, sille ei voi mitään;)

      Kiitos paljon, Aili-IhaNainen ♥♥♥

      Poista
  2. Ihana ja tuo väri on just eikä melökein sinun värisi...tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irmastiina, kiitos, siltä minustakin tuntuu, että minun värini. Olen siis suunnilleen koko ikäni suosinut liian murrettuja ja maanläheisiä värejä, mutta kiva oppia värin voima, Kiitos ♥

      Poista
  3. Koralli sopii hyvin blondille. Toivotaan, että säät suosivat juhlakansaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mine, mistään en sitä ymärtänyt/tajunnut. Korallia on myös yllättävän vähän tarjolla, sillä taisin kahlata sata tai enemmänkin Hahnin nettisivuja ennen kuin löysin korallin puseron ja sekään ei sitten ollut malliltaan, mitä halusin.

      Viikon päästä alkaa lämmin. Tehän tuotte sen auringon silloin tullessanne...Kiitos ♥

      Poista
  4. Kaunis ja miksi turhaan näyttää hyvältä, kun voi näyttää upealta. -kenen lie sanonta.
    Kuvan mallina ei ole kivaa. Ihanalle turhuudelle (miehelleni) sanon, että rätki niitä monta, niin jonkun voin hyväksyä. Niitä on uusimmassa blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riitta, mun suosikkisarja oli brittiläinen Todella upeeta;) Kiitos. Ei ole kivaa. Vuosi vuodelta pidempiä sarjoja pitää ottaa. Minäkin sanoin, että niin kauan otetaan, kuin voin julkaista...Onko sinulla useampi blogi...?

      Poista
  5. Ihana mekko, tuo väri on mahtava. Minulla on just korallinväristä lakkaa kynsilläni. Nam. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katarooma, kiitos. Se on kuin huutomerkki, mutta pidän;) Mää melkein arvasin, että jos sinä luet tämän, huomaat, että käytän liian vaaleaa lakkaa...Olisikin ollut huimaa lakata kynnet nyt korallinpunaisiksi, mutta kun tummat lakat täällä kotona oli kaikki väärää sävyä. Syy miksi käytän sormien kynsissä vaaleaa helmiäistä on se, että en millään jaksa laittaa kynsiäni monta kertaa viikossa eli mun kulutus on hurjaa puutarhatöiden takia ja jos jotain kammoan, niin vahvaa lakkaa, joka on osin rapistunut. Pitäis aina muistaa ottaa hanskat töihin, mutta ei se mene todellisuudessa niin...ainakaan minulla.

      Poista
    2. Sun pitää hommata IsaDoran uusi geelilakkoja, niille on luvattu viikon kestävyys... :D

      Poista
  6. Äitini piti punaisesta ja pukeutui siihen, joten itse välttelin väriä, kunnes viime vuosina värit ovat ilmestyneet vaatekaappiini entisen sinisen ja harmaan lisäksi. Aina saan kehuja punaisesta tai oranssista väristä. Pidän jopa pinkistä nykyisin :)
    Ihana juhlamekko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mai, olen aina käyttänyt horoskooppimerkkini mukaisesti maanvärejä eli khakia, safaria, oliivin vihreää ja tietysti mustaa ja viime vuosina myös vaaleanpunaista sekä softia lilaa, mutta nyt on värinäkä kasvanut sekä sisustuksessa että omassa pukeutumisessa.

      Tylytän lapsuuteni sinistä, joka tekee minusta kalpean, vain teinivärini ei vaaleansininen saa vielä hiukan armoa.

      En tiedä, oletko brunette. blondi vai mitä, mutta vakuutan, että paras ystäväni huomataan oranssissa ja minut nyt korallissa;) Pinkki sopii yllättävän monille!

      Kiitos ♥

      Poista
  7. Ooh mikä mekko ja ooh mikä nainen!!
    Mä rrrakastan punaista, ehkä eniten karmiininpunaista. Mä kyllä olenkin ihan erivärinen kuin sinä. Harmittavan vähän punaista löytyy kaapistani tällä hetkellä.
    Juu, ja ehdottomasti lisää kuvia mekosta, jotta helmakin pääsee näkyviin!:)

    (Kommenttini edelliseen postukseen ei näemmä ole tullut ja tämänkin kanssa on ongelmia. Kummaa. Hoppas att nyt onnistus lähettäminen.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna, kiitos;)

      Minulla on ehkä liikaa mustaa, enkä taida olla siinä ainoa nainen. Se lisäkuvaus oli 'ehkä', on pakko katsoa mitä jaksan ja miten inspiroidun, kun hortensiat alkavat kukkia, siis syyshortensiat.

      Sinä ja eräs toinen valittivat, että eivät saa kommentteja läpi ja tietenkään kukaan google ei välitä...

      Mietippä talveksi ihanaa karmiininpunaista villatakkia, minä taas unelmoin korallinpunaisesta...

      Poista
  8. Tuossa mekossa ei ainakaan sulaudu tapettiin :) Hauska kuvasessio, melkein kuulen R:n ohjeistuksen. Mieleinen vaate tekee ihmeitä mielialalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cheri, hah-hah! No, ystäväni tietävät, että en ole mikään takarivin tyttö, joten tapetiksi olen käyttökelvoton;)

      Se ei ole kivaa, vaan uuvuttavaa. Ja niillä ohjeistuksilla syntyy outoja ilmeitä, toisinaan tosin purskahdan nauruun, mutta niitä koiruuksia, tai edes yhtä olisi nytkin tarvittu.

      Se on ihan tosi! Ja tietyt värit vaikuttavat myös isosti.

      Poista
  9. Vaikuttava väri tuo korallinvärinen. Sopii sinulle hienosti vaikka kyllä viimeiseksi pukisin sinut johonkin murrettuun turkoosiin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanne, tämä voisi sopia sinullekin!

      Turkoosissa olenkin sitten ihan toinen tyyppi eli sitten muutun hipiksi ja onhan minulla ne turkoosit korutkin.

      On kiva kokeilla jotain ihan erilaista. Kokeile sinäkin!

      Poista
  10. Punainen on sinulle kaunisväri ja tulee sellainen 'virtaava' naisenkuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkkis, kiitos. Ihan tosi...rakastan olla virta, vaikka välillä tulvinkin yli.

      Poista
  11. Ihanat kuvat! Olet upea punaisessa, mahtava, tyylikäs aikuisen naisen valinta. <3 Kirjaimellisesti Wow. <3 Jännää on että kun tulee ikää, huom.siis vain hieman lisää, rohkeat väritkin astuvat elämään. :)

    Lumimies on oikein hyvin fotoillut, ei saa tuijottaa suurennuslasilla.

    Sivulauseessa hammaslääkäriltä tullessa. ;) Ne hampaat, ne hampaat.

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, kiitos. Kaikenikäisenä erottuu tapetista, kun löytää värit. Vaikka tämä nyt onkin 'aikuisen naisen' leninki, niin olen silti vahvasti matkalla kohti ihan toista suuntaa, muistahan, mistä olemme kirjoitelleet. Toimintalista on jo olemassa...

      Olihan se minullekin rasittavaa. Onneksi isä ei aikanaan päästänyt mallksi Lontooseen. Se olikin ainoa kerta, jolloin isä oli jossain esteenä, mitä halusin paljon.

      Juu, taas hampaat;) Mitä sille voi jos on se sama mania kuin sinulla....

      Poista
  12. Voi miten kaunis onkaan tuo blodi korallinpunaisessa. <3 Väri käy sinulle hyvin, Leena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirista, kiitos. Pidän yleensä paljon mustaa ja kevennyksenä pinkkiä, joten tämä käy vaihtelusta. Juu, ja tunnen kyllä, että tämä väri on minua, mutta olkoon toistaiseksi sellainen kesäjuttu ellen satu löytämään jotain ihanaa korallinpunaista neuletta talveksi.

      Poista
  13. Upea. Olet kyllä löytänyt oman värisi, hehkut kauniisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOnna, kiitos. Hehku on tärkeintä. Miten ikvää, että sitä ei myydä kaupassa...

      Poista
  14. Minullakin alkoi soida päässäni Lady in red! Olet kyllä kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Katja, kiitos vinkistä: Nyt se soi! Olen ollut niin kiireinen, että tuo biisi oli alitajunnassa eikä se sieltä noussut ennen kuin sinä muistutit...Toisaalta: Oilishan tässä voinut soida vaikka Joutsenlaulu;)

      Kiitos samoin ♥

      Poista
  15. Toisaalta - punainen on uusi musta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna, sinä sen sanoit! Mutta taidat tykätä kun kerron, että mekko on Made in Canada;)

      Poista
  16. Näyttävä asu blondilla. Onnistunut valinta. Minun koneellani se tosin näyttää kirkkaanpunaiselta eikä korallilta, mutta voin kuvitella korallina. Mukavaa nähdä sinut poseeraamassa kirjojen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rita, kiitos. Tunnistan punaisen punaisen ja se ei ole oiekin minun värini edes joulussa...Mutta toki tämä on vahva koralli. Se mun psero, eka korallini, on vaaleampi. Kiva kuulla: Tätä ei usein tapahdu - enää.

      Poista
  17. Hyvä, Leena. Minulla on ollut lapsena ja nuorena niin paljon punaista, että nykyisin on vähemmän. Paitsi tietysti juuri tänäänkin. Isälläni oli vaatekauppa ja hänen mielestään punainen puki minua. Sain siis kaikenmaailman lahjoiksi aina punaisia vaatteita. Isä oli oikeassa, se pukee vaaleaa. Kuvastasi se näkyy,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raili, minussa on jotain isääsi, sillä näen sinut vahvoissa väreissä, vaikka olen huomannut mieltymyskesi maan- ja veden väreihin.

      Kiitos. Itsekin myönsit, että isäsi ja minä olemme oikeassa. Toivon näkeväni sinut kirjamessuilla punaisessa!

      Poista
  18. Wau! lady in red. Upeita otoksia ja tuo on niin sun punainen. Sekoitus liekkiä ja vahvuutta, räiskyvyyttä ja tyylikkyyttä. Leikkaus on kaunis ja vaate istuu sinulle hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne, kiitos. Ja tietty siinä on se armelias sifonki;) Jännää miten meillä on värit menneet vuosien aikana. Kun toit mulle ne ekat pomeranssit tuikut, ei olisi niinku voinut vähempää kiinnostaa ja nyt niitä oikein etsin. Ja sinulla sitten oranssi, jossa oikein hehkut ja palat upeasti. Kunpa tämä ihanuus nyt menisi muutaman suven...

      Poista
  19. Ajattelepas taustalle sininen meri tai puutarhan vihreä!

    Värit ovat tärkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen kirahvi, tätä et muista: Kun minulla oli tullut 30 000 kävijää täyteen, kahlasin iltapuvussa Päijänteeseen gladiolukset sylissäni. Siitä oli aika paljon kuviakin, kun sieltä elokuun vedestä märässä puvussa kahlasin takaisin;)

      Voisin tuossa kahlata Yyteriin ensi viikolla ja ottaa kunnon uinnit ja sitten nousta sieltä kuvattavaksi. Tosin ymmärrän kyllä pointtisi eli meri takana olisi tuolle asulle huima etenkin kun siinä on se toisen olkapään sifonki, joka hulmuaisi tuulessa...

      Poista
  20. Oi, koralli todella sopii juuri sinulle! Ihanaiset kuvat <3

    VastaaPoista