tiistai 11. lokakuuta 2011

NYT TEKEE MIELI...

Nyt tekee mieli sanoa kova sana, mutta yritän olla hiiren hiljaa...
Koneeni irtisanoi tänään itsensä ja naputtelen tätä vaikeasti mieheni koneella, joka on minulle hidas/outo/viera/muukalainen. Nyt en vielä tiedä, missä mennään, mutta ilmoitan, että olen hengissä vaikkakaan minusta ei nyt kuulu, ei näy. Palaan heti kun voin, mutta saatte olla varmoja, että koko ajan luen, sillä ennen kirjamessuja pitäisi tulla vielä yksi iso romaani, dekkari, Romanoveista ja sitten yksi, josta en tiedä paljoa, mutta se vain houkutti. Jos elämä palaa luokseni tällä viikolla (lue: koneeni vika on mitätön tai joulun tonttu yllättää minut etuajassa), niin saatte loppuviikosta herkullisen puolukkajälkiruoan reseptin - vähintäin.
Minusta tuntuu syvästi ikävältä ja taas tuli todistettua, että vaikka elinikäodotteeni on 99,9 vuotta, tekniikka tappaa minut paljon ennen sitä. M.O.T.
Tuo ruskaansa aloitteleva puu sekä etupihalla että alapatiolla on pilvikirsikka, joka keväällä on valkeiden kukkien vaahtoa ja syksyllä aivan uniikkia ruskavärissään.

Voikaa hyvin!

Leena Lumi

PS. Mitään ei ole vielä selvinnyt koneestani. Ja minun ainoa 'life line' teihin on nyt vain outo, vieras kone,

18 kommenttia:

 1. No voi harmi! Olet kuitenkin osannut laittaa tähän upeita syyskuvia.

  VastaaPoista
 2. Sympatiani! Minulta hajosi tietokone toissakesänä, ihan tuosta vain. Sinne meni kaikki. En tiedä, saisiko sieltä vielä jotain pelastettua, tuolla se nököttää kaapin perällä. Ehkä uskallan joskus koettaa. (Muutenkaan tekniikka ei pidä minusta, yleensä kaikki ostamani laitteet aiheuttavat jonkinlaista mielipahaa ennemmin tai myöhemmin...)

  VastaaPoista
 3. Romanoveja odottaen... Pidän peukku sille että konejumalat ovat suosiollisia!

  VastaaPoista
 4. Allu, ase oli työn takana...Lumimies löysi kuvat oman koneensa muistilta tai siis roskakorista. Minähän en pääse nyt edes kuvatiedostooni, joka onkin aika runsas. Oma kone tuntuu nyt tosi kaivatulta...

  ***

  Suketus, minulla on koneiden kanssa ihan sama.

  Lumimies tekee aika-ajoin minulle varmuuskopioita ulkoiselle kovalevylle, mutta nyt sitä ei ole tehty kevään jälkeen. Ja kiitos: Sympatiaa tässä nyt tarvitaankin.

  ***

  Norkku, minulta tulee vielä kaksi kirjaa Romanoveista. Itse asiassa kone sippasi juuri kun olin hakemassa kantta siihen toiseen Romanovit kirjaan...

  Konejumalat pitävät minua pilkkanaan;-)

  VastaaPoista
 5. Oijoi..olen niiiiin monesti joutunut läpsäisemään konettani, että huh. Ja voi kuinka monesti on tehnyt mieli heittää se kadulle. Ihan vain tekniikan vuoksi. Toivottavasti saat uuden koneen tai vanhan toimimaan pian!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa niin tutulta - viime kevään kaikuja koneen hajottua. On ihan kamala ajatus, että kaikki koneella ollut olisi tuhka tiessään! Toivottavasti sinä sait tärkeät aarteet turvaan.

  VastaaPoista
 7. Toivotaan, ettet ole Konejumalten pilkan kohteena, vaan että kyse olisi jostain tilapäisestä.

  Minulle kävi keväällä sama kuin Suketukselle, ehkä Leena muistatkin. Itku tuli. Sitten uusi kone, mutta vanhat valokuvat ovat edelleen sen koneen uumenissa. Onneksi kaikki blogitekstit ovat Bloggerin palvelimella.

  Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 8. No, voi mikä harmi!

  Toivotaan että se vielä iloksi muuttuu, IhaNainen<3

  Levollista yötä sinulle, Leenuska!

  VastaaPoista
 9. Sympatiani Leena.Minunhan hajosi muutama kuukausi sitten ja jouduin hankkimaan uuden.Toivottavasti koneasiasi järjestyvät pian! Tsemppejä ! Puutarhasi on ihana myös syysasussa:)

  VastaaPoista
 10. No voi harmi! Koneesi on varmaan väsähtänyt, toivottavasti toipuu. Minulla on myös ulkoinen kovalevy, johon en itse - hemmetti vieköön - ole oppinut tallentamaan. Joku asia voikin olla liian vaikea! Lapsenlapset sitten käydessään hoitaa tallennukset päivän tasalle.
  Romanovien tarinaa odottelen sitten minä myös!

  VastaaPoista
 11. Ärh, tietotekiniset ongelmat ovat rasittavia ja harmaannuttavat hiuksia etuajassa! Toivottovasti vika selviää ja sen voi hoidella kuntoon.

  Kauniita ja idyllisiä syyskuvia kuitenkin, iloja silmille!

  VastaaPoista
 12. Olenko joutunut sensuuriin, Leena! Huomaan, että useampikin kommenttini on livahtanut joko bittiavaruuteen tai sitten sensuuri on ne syönyt.

  Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
 13. Helmi-Maaria Pisara, kuolen tähän! Olen niin tottunut blogistaniaan ja kovaan tahtiin. Tätä ei kukaan kestä.

  Huollon pojat eivät vieläkään osanneet sanoa mitään...

  ***

  Valkoinen kirahvi, et ikinä voi olla minulla sensuurissa! En vain pääse nyt koneelle ennen iltaa kun mieheni saapuu ja sekin tökkii, kun laite on ihan outo ja tässä ei ole mun juttuja/kuvia/ ei mitään minua.

  Lumimies on tallentanut ulkoiselle kovalevylle määrävälein. Siis et ikinä tiedä,miten minua ottaa nyt päähän...

  ***

  Katja,muistan hyvinkin. Minulla on nyt edelleen se epätietoisuustila,kun huollon pojat eivät osanneet vieläkään sanoa mitään. Juma jos mun kuvat katoisivat...

  Kiitos, yritän selvitä hengissä.

  VastaaPoista
 14. Aili, IhaNainen, kiitos,mutta minulla ei ole nyt mitään levollista. Olen tehnyt niin kiivaasti kohta kolme vuotta, että tämä seinä edessäni tekée minut nyt hulluksi!

  Minä jatkan sitä yhtä aihetta vielä hiukan kanssasi, kun saan koneen, joka on oma. Unohdin kertoa yhden siihen liittyvän...ja tällä koneella on kaikki niin outoa.

  ***

  Jael, luulen, että tiedät juuri nyt tunteeni. Naputan tätä R:n koneella ja kaikki mun kuvat ovat jossakin etc. Mitään ei tiedetä vielä rakkaasta vanhasta koneestani...Meilaan kun saan jotain helpompaa näppeihini.

  ***

  Anja, siis syvästi harmittaa. En minäkään mitään tallentele,mutta Lumimies...

  Näpytän tätä R:n koneella ja on aika tuskaa.

  Anja, tulee KAKSI kirjaa Romanoveista. Minullakin on suuret odotukset.

  VastaaPoista
 15. Ihania, loistavia, hehkuvia kuvia..

  Se kirja on " Sarah's key" eli Avain.

  VastaaPoista
 16. Ihanan tunneilmaista syksyisessä puutarhassasi, tykkään!

  VastaaPoista
 17. Niin ja piti lohduttaman teknisistä vastoinkäymisistä ja harmista.

  VastaaPoista
 18. Hanne, ai luulin, että se oli jotain minun suosittelemaa;-)

  ***

  Rita, kiitos! Kyllä se tästä, vaikkakin heikosti, sillä nyt lähti koneesta ääni...

  VastaaPoista