sunnuntai 7. lokakuuta 2012

PUOLIMILJOONAA KÄVIJÄÄ - ARVONNAN TULOS!

Oi teitä♥ Kiitos kaikki ihanaiset lukijani, jotka olette innokkaasti osallistuneet arvontaani. Väkersin eilen arvontalippuja taikina-astiaan, kun ne joskus ovat mahtuneet kuvan vasemmassa laidassa olevaan peltiseen sydänrasiaan. Tuntuu niin hyvältä!

R. on toiminut onnettarena ja voittajat ovat: Peikkoneito, Laura/Lukuisa, MieVaan, Katja/Lumiomena ja Villasukka kirjahyllyssä. Onnea♥

Nyt ensimmäiseksi tullut saa valita ensimmäisenä kaksi palkintoa luettelosta, joka löytyy täältä Sen jälkeen valitsee toiseksi tullut ja niin edelleen. Toivon voittajien ilmoittavan minulle viimeistään ke 10.10. aamuun mennessä sähköpostilleni osoitteensa sekä haluamansa kirjat ja/tai elokuvat. Jos joku voittajista ei ilmaannu ko. aikaan mennessä nousee seuraava jonossa hänen tilalleen etc.

Yleensä ottaen puolimiljoonaa kävijää on jo niin iso luku, että tätä päivää en olisi uskonut ikinä olevan olemassakaan...Nyt jatkamme kirjojen kanssa entisin maustein eli mukana on myös puutarhaa, luontoa, vähän sisustusta ja herkkujakin. Seuraava arvonta saattaa kiinnostaa kaikkia, sillä silloin te saatte sanoa painavan sananne, kun valitsemme vuoden kauneinta kirjan kantta. Minä valitsen osallistujakannet, mutta te saatte päättää, mikä kansista on paras. Tässä muistoja viime vuodelta.

Ensi ja seuraavan viikon pakkaan voittajille palkintoja, luen jännitystä, tartun sormustimeen ja sorkkarautaan sekä luen suurta tarinaa Britanniasta juuri ajalta, joka kiehtoo minua eniten alkaen kesästä 1913...myös lastenkirjallisuus tulee samaan sijansa ja eräs vähemmän tunnettu tyttökirja. Sitten onkin kai jo marraskuu, mutta nyt ei maa martona makaa, sillä näitä syyssateita seuraa lumen tuoksu...ja sitten avaammekin jo sydämemme joululle.

Lumoavaa sunnuntaita ja lämmin kiitos kaikille osallistujille♥

Love
Leena Lumi

The Winner Takes It All

47 kommenttia:

 1. Onnea sinulle!
  Mahtava kävijämäärä.
  Onnea, myös voittajille!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille sekä sinulle ja ihanaa alkavaa viikkoa! Meillä on huomenna viimeinen pyhäpäivä;tänään aatto ja sitten huomenna pyhä.Onneksi loppuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos psta ja kiitos samoin!

   Ymmärrän...;-) Meillä on satanut niin, että kohta, kohta jos tämä ei lopu, lakkaan rakastamasta sadetta. Antaisin niin mieluusti sinulle sinne puolet tästä.

   Poista
 3. Onnittelut onnellisille voittjille!

  Ja joko se taas on kohta aika valita kauneinta kantta, vastahan se valittiin : D
  Mihin tämä aika oikn menee??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, kiitos psta!

   Niinpä...sinä istut kanssani siinä pendoliinossa, jonka vauhti vain kiihtyy ja kiihtyy: Se oli kuin eilen! Viime vuonna oli lokakuulla, mutta nyt ei takuulla ole, sillä vastahan postitan tämän arvonnan kirjoja. Marraskuulla sitten, ennen kuin joulumieli voittaa kaiken.

   Sama kysymys täällä, kerro sinä minulle;-)

   Poista
 4. Oi, ihanaa <3 Laitan sinulle Leena heti sähköpostia, niin en unohda (liikaa muistettavaa tällä hetkellä)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, onnea! Saat valita heti, kun Peikkoneito on ensin valinnut. Käyn jättämässä hänelle viestin. Voit silti jo meilata ja antaa tietosi etc.

   Poista
 5. Onnea sulle kävijämäärästä sekä voittajille onnenpotkusta :)

  Home sweet home... Hyvin viihdyin kyllä Tessin kyydissä, varmaankin huomenna pääsen vihdoin arviota naputtelemaan. Lähetin sulle maililla kysymyksen mutta saitko sen?

  ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, kiitos ja kiitos psta!

   Juuri niin ja: 'My home is my castle' ja 'Borta bra, hemma bäst'. En ole saanut. Meinasin itse meilata sulle yhden kysymyksen juuri...odota hetki.

   Poista
 6. Onnea sinulle ja arvonnan voittajille ♥

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajille, ja kansiäänestystä jo odotan!

  Ennen sarastusta on nyt luettu ja blogiin kirjattu, täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, kiitos psta! Se on aina yhtä jännää minullekin, se kansiäänestys.

   Arvaa olenko odottanut ja käynyt kurkkimassa. Tulen heti.

   Poista
 8. Oi, ihanaa voittaa arvonnassa. Laitan pian omia palkintotoiveitani tulemaan, lisään myös vaihtoehtoja, jos minua ennen valitsevat haluavat samoja kirjoja. Kiitos! :)

  Ja olen muutenkin pian tulossa kommentoimaan blogiisi enemmänkin. Tämä viikko oli sellaista haipakkaa (oman ja vieraiden lasten synttäreitä, töitä, Turun kirjamessut), että huh huh. Nyt olen niin nauttinut tästä sunnuntaista: vain pihatöitä, lettuja ja naistenlehtiä - en ole lukenut lainkaan romaaneja, koska olen ollut liian väsynyt muuhun kuin sisustuslehtien lukemiseen. :)

  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, onnea! Tee niin, Laurakin valitsi jo pääkirjat ja varavaihtoehdot. Ole hyvä.

   Sinullahan on ollut vilkasta. Minusta tuntuu vain, että liikaa sadetta. Odotan nyt niin kuvia, kirpakoita päiviä, että....en sanoutksi saa. Turku oli takuulla ihana kokemus, erilainen kuin Helsinki.

   Bessu visiteerasi viime viikolla ja minulla on jättimäinen kasa sisustus & naistenlehtiä odottamassa, mutta kun olen nyt niin Britanniassa vuonna 1913...Ensi viikonloppuna aion lukea lehtiä ja olla vaan.

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 9. Oi, kiitos sinulle! ♥
  Laitoin toiveet sinulle sähköpostiin, toivottavasti en astunut valinnoillani pahasti seuraavien palkinnonsaajien varpaille. ;)

  Onnea vielä sinulle huikeasta saavutuksesta!
  p.s. niin, täällä myös odotellaan kansiäänestystä innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peikkoneito, onnea♥

   Kirjat on jo varattu sinulle, katso vaikka. Postitan yksitellen, niin on kätevämpi. Et muuten astunut;-) Kiva, että kaikki ovat mieltyneet niin eri kirjoihin.

   Kiitos!

   Se on minullekin aina jännittävää. Kiva kuulla, mitä muut ovat mieltä kansista. Kansien vaikutusta ei minusta arvosteta riittävästi.

   Poista
 10. Onneksi olkoon, Leena! Ihan käsittämätön määrä vierailuja sivuillasi, mutta toisaalta on helppo ymmärtää se: tämä blogi on vain niin kiinnostava ja upea. Huippulaatua sydämellä.

  VastaaPoista
 11. Onnea kaikille niin ONNELLISILLE Voittajille! :)

  VastaaPoista
 12. Onnea voittajille ja kauan eläköön Leenan kirjablogi:). Tosin tämä on hieman vaarallsta. Alkaa matkarahat valumaan nettikirjakauppoihin. Minun täytyy varmaan tehdä itselleni joku esto...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine, kiitos ja toivotaan, toivotaan...

   Kirjaesto kuulostaa...hurjalta;-)

   Poista
 13. Onnea Leena ja onnea voittajille! Kansiäänestystä odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, kiitos ja kiitos psta!

   Sitähän minäkin odotan...

   Poista
 14. Oi mikä ihana yllätys näin viikon alkuun, kiitos <3 Tiedätkö, minulla tuli joku etiäinen tämän suhteen ja se osui oikeaan! Laitan sähköpostia tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukka kirjahyllyssä, onnea! Minäkin saan etiäisiä, jotka toteutuvat...

   Muut ovat jo valinneet eli nyt on sinun vuorosi: Ole hyvä!

   Poista
  2. Kiitos Leena, ensimmäinen kirja tuli toissapäivänä ja toinen tänään :)

   Poista
  3. Ole hyvä. Tulipa toinen nopeasti. Viimeinen kirja lähti tänään. Lukuiloa!

   Poista
 15. Onnea ihanan arvonnan voittajille ja kiitos Leena, kun tälläisen järjestit :) Oli meinaan todella huisin jännää odottaa tuloksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kiitos psta ja ole hyvä. Vielä jännempää on kun vlaitsemme vuoden kauneinta kirjan kantta, sillä siinä lukijani pääsevät valitsemaan.

   Vähän jännitystä pitää aina olla...;-)

   Poista
 16. Onnea paljon voittajille.
  Sinulle onnea myös.
  Aivan ihana on blogisi .
  Annat niin monelle ihmiselle valtaisasti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, kiitos psta!

   Kiitos♥

   Yritän ja niin sinäkin♥

   Poista
 17. Onnea voittajille!!!!
  Minulla menee kohta vaatimaton sadantuhannen kävijän raja rikki.
  Itselleni se on iso asia. En ikimaailmassa voinut kuvitella mitään tällaista, kun aloitin blogia pitämään. Kohta on arvonnan aika:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, kiitos psta!

   Ei se ole vaatimaton raja! Minä ihan sekosin, kun meni rikki 3000 ja hyppäsin iltapuvussa kylmään Päijänteeseen.

   Odotan arvontaasi. Taidankin poiketa heti...kurkkimassa.

   Poista
 18. Kyllä olet lukijamäärät ansainnutkin. Onnea voittajille =) ja nyt sitten odottelemaan niitä kansia. Olen jo mielessäni pari hyvää valinnut valmiiksi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos. Kiitos psta.

   Kuule, ihan hyvin voisit vinkata ehdotuksia, sillä ainahan minä kuuntelen mielipiteitä ja etenkin taiteilijoilta...Ainakin Kuin jokin päättyisi ja...Entäs Vieraan lapsi?

   Poista
 19. Katsoin arvontatuloksia vasta nyt santorininaisessa tupakanhajuisessa nettikahvilassa. Toivoin että voittaisin, niinhän kaikki osallistuneet toivovat voittoa itselleen. En voittanut, joten paljon onnea voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, kiitos psta! Tulee uusia junia joihin nousta, tulee uusia arvontoja...

   Poista