perjantai 5. lokakuuta 2012

TÄRKEÄ SYDÄMEN ASIA JA VIIKONLOPPUA!

Tällä Ilonan ihanalla syyskuvalla lähdemme viikonlopun viettoon. Sitä ennen kuitenkin pari asiaa. Sain Akissfromthepast -blogista tsemppaavan blogiystävän tunnustuksen. Kiitos♥
Olen tämän jo muutamaan kertaan saanutkin, enkä jaa nyt kenellekään, sillä senkin olen jo tehnyt. Sen sijaan haluan alleviivata, miten tärkeää on tsempata muita. Ei ole yhtään itseltä pois, jos nostaa toista, auttaa vaikeana hetkenä ylitse synkän virran ja yleensä pitää toisen mukana, ei tuuppaa pois. Laajemmin tämän voi nähdä niin, että kaikki hyväksymme toisemme, emme perusta hovia, johon valitsemme vain tietyt näkö-, koko-, ikä-, rotustandardit täyttävät henkilöt. Pidetään ovet ja ikkunat auki kaikille ja annetaan hyväksymisten tuulten puhaltaa. Lukijakseni on viimeksi liittynyt bloggaaja, jonka blogiin liityin jo ihan nimenkin takia, menkää tekin: Encourage One Another

Minä lupaan, että minun blogissani ei katsota kukkaroon, ei koulutukseen, ei mitata vyötärönympärystä, ei tarkisteta ikää...Sen sijaan saatetaan kurkistaa sydämeen ja jos tilaisuus tulee, katsotaan syvälle silmiin. Rohkaistaan ja innoitetaan kaikki toinen toisiamme!


Sunnuntai-iltapäivänä ratkeaa arvontani tulos. Minä alan nyt väkertää arpalippuja, sillä huomenna olemme paljon menossa. Arvontaan ehtii osallistua sunnuntaihin klo 12 asti.

Kaunista, virkistävää viikonloppua teille kaikille tasapuolisesti♥

Love
Leena Lumi

Smile

55 kommenttia:

 1. Tulinpas hyvälle mielelle! Istun tässä ja ihmettelen, yritän saada valmiiksi yhden graduni keskeisimmistä luvuista, mutta välillä pitää klikkailla blogimaailmaan, että voi taas jatkaa, mieli harhailee... Ehkä saan sen vielä tänään valmiiksi, yritän ainakin uskoa itseeni. ;)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suketus, hyvä sitten;-) Minäkin välillä istun ja ihemttelen...se saattaa olla hyväksi.

   Pitää uskoa itseensä: Siitä lähtee kaikki.

   Tsemppiä♥

   Poista
 2. Leena, sinä todellakihn olet tsemppaava blogiystävä ja sitä suuresti arvostan, vaikka varmaan tarpeeksi usein en ole sinua siitä kiittänytkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vera, sinä itse olet kiitos. Kiitos kuitenkin! Taisin jopa puuttua kirjoitusytöhösi....yritän olla tekemättä sitä enää;-)

   Poista
 3. Totta joka sana. En ymmärrä kadehtimista. En toisen tavaroiden enkä taitojen. Ken oppii arvostamaan itseään, näkee myös toisen arvon. Eikä se arvo ole kiinni siitä mitä tekee tai omistaa, eikä siitä miltä näyttää.

  Hyvää viikonloppua ja toivottavasti arpaonni suosii minua:). Jos ei, en kadehdi sitäkään jolle se osuu, vaan iloitsen, että hän sai luettavaa. Sitäpaitsi, minäkin saan, sillä olen aamulla ollut ostoksilla nettikirjakaupassa ja tehnyt etukäteisjoululahjaostoksia. Suurin osa niistä kyllä taisi tulla minulle itselleni. Koska olen sen arvoinen:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine, kaikki eivät tunne kateutta, toisille se taas on ilma, jota hengittää. Oman itsen arvostus on nimenomaan pohja toisen arvostamiseen. Toisten lyttääjät ovat usein huonon itsetunnon omaavia, vaikka eivät ehkä siltä vaikutakaan. Mikään ei ole rahasta kiinni, jos perusasiat on saavutettu. Olen tavannut onnettomimmat ihmiset juuri siellä, missä on eniten rahaa ja sen tuomaa vaurautta: Kaikki kuitenkin huutaa tyhjyyttä ja usein vielä katkeruuttakin.

   Kiitos samoin sinulle! Jos ei suosi, voit reklamoidea R:lle;-) Minä vain väekrrän laput, suljen ne ja hän nostaa silmät sidottuna.

   Uskon, että voittajat ovat aina juuri oikeita.Voi, kunpa ehtisit valistaa minua vaikka meilissä, mitä olet tilannut, saisin tietää vähän lukumakuasi...Sinä ehdottomasti olet sen arvoinen!

   Poista
  2. Tilasin sen Kochin Illallisen, Shafakin Rakkauden aikakirjan, Ketun Kätilön ja Tervon Laylan, sekä keittokirjan Hillasoilta oliivilehtoihin (tekijä tippunut mielestä). Niin, että täydennyslistasi kanssa menen sitten joulukuussa kirjakauppaan, jotta saan haistella hetken siellä uusien kirjojen tuoksua:). Kiitos jo etukäteen:).

   Poista
 4. Hyvä kirjoitus ja kiitos, että olet tsempannut minuakin.
  Mukavaa syysviikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Samoin sinne! Nautitaan syksystä. Iso kiitos ja halaus sinulle tsempparini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, kiitos samoin!

   Ole hyvä♥ Sinä olet minun 'tsemppigraduni'! Ja vuoroinhan me...

   Poista
 6. Olen niin samaa mieltä, kannustaminen kohottaa!

  Valmistellessani näyttelyäni sain niin paljon tsemppaavia kommentteja blogissani kuin myös yksityisestikin. On vaikeaa kuvata sanoin, miten paljon ihmisten usko jaksamiseeni ja kykyihini ja myötäeläminen vaikuttavat. Paljon!

  Mahdollisimman vähäsateista viikonloppua, Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SusuPetal, ehkä siitä on vajetta suomalaisessa kulttuurissa: Sitä pitää oikein keskittyä ottamaan muita huomioon.

   Se vaikuttaa! Niinhän se tekee lapselle kuin aikuisella, että kun ympäristö tsemppaa ja uskoo kykyihin, sitä pärjää takuulla.

   Kiitos samoin! Nyt minäkin, sateen ystävä, olen jo saanut vettä tarpeeksi.

   Poista
 7. Niin totta puhut, Leena hyvä!
  Kaunista, lämmintä viikonloppua sinnekin.

  Ps. vaikka nyt maton ja kruunun löytäisitkin, niin ei silti ihan vielä tarvitse talven tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina, kiitos.

   Kiitos samoin sinulle!

   No ei tokikaan ja olen päättänyt napata kruunun heti kun sen sopivan löydän eli ei liian iso tai hieno, vaan muuta, sillä tulee makuuhuoneeseen. Uudessa Koti ja keittoölehdessä, siinä ekassa asunnossa, joka on mukana siinä Kaunein koti -kisassa, on makkarissa sellainen kiva kruunu. Maton ostan vasta marraskuun alussa, kun lähden humputtelemaan Bessun kanssa.

   Tiedän sut kesäihmiseksi, mutta muista lumen tuoksu ja millainen on joulu, kun on kunnolla lunta.

   Poista
 8. Olipa ihana kirjoitus!

  Keskimmäinen lapsistani(21v) on tatuoinut käsivarteensa "Jeg har trua" eli suurinpiirtein "Uskon itseeni" :). Aina ei ole ollut ympärillä niitä, jotka jaksavat tsempata, mutta hänellä on aina ollut uskomattoman voimakas usko siihen, että kaikki tässä elämässä järjestyy, kaikesta huolimatta. Olen oppinut tältä lapseltani todella paljon :).

  Oikein hyvää syysviikonloppua Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula, kiitos.

   Viisas lapsi! Minä yritin keskittyä lasteni kanssa juuri itsetunnon vahvistamiseen. Sitten tulee kuitenkin se hetki, että ei enää voi olla vierellä aina tsemppaamassa. Tosiaankin: Opimme lapsiltamme. Minä tyttreltäni paljon.

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 9. Kiitos kirjoituksesta, tsemppaava blogiystäväni Leena!<3333

  Miten totta on kaikki mitä kirjoitat, olen sataprosenttisesti samaa mieltä..;))))

  Oikein ihanaa syysviikonloppua sinulle ja Hänelle!<33333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aili, kiitos ja kiitos samoin, sinä ymmärtävin tsemppaajani♥

   Käy lukemassa myös Unelman kirjoitus.

   Kiitos samoin sinulle & co!

   Poista
 10. Kaunis ja tärkeä viesti, kiitos siitä. Muistan kuinka joku aikoinaan oli kuulemma tuhahtanut halventavaan sävyyn minusta, että 'sillähän on ihan kaikenlaisia ihmisiä kavereina'. Mielestäni tuo tuhahdus olikin hienoin kunnianosoitus ikinä :-) Ja tunnustan asian ilolla todeksi. Ihania ihmisiä löytyy kaikista näennäisistä 'laatikoista'.

  Mukavaa viikonloppua toivottelen täältä tulevaisuudesta. Nyt nukkumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannabanana, kiitos ja ole hyvä. Sait tosiaankin parhaan mahdollisen kiitoksen! Minä olen tämän saanut kai geeneissä isältäni, joka käytöksellään osoitti avaraa suvaitsevaisuutta. Liika homegeenisuus olisi myös tylsää...

   Kiitos samoin sinulle ja kauniita unia!

   Poista
 11. Leena, hieno kirjoitus. Alkuaikoina kaikki bloggaajat olivatkin kuin yhtä suurta perhettä, mutta sitten tapahtui jakaantumista. Tietenkin blogien määrä on kasvanut valtavasti, mikä on yksi selitys asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, kiitos. Yli kolme vuotta sitten tai vielä 1,5 vuotta sitten, tuntui juuri siltä.

   Kaikkia ei voi seurata jatkuvasti, mutta on niin monta tapaa osoittaa välittävänsä.

   Kaunista viikonloppua sinulle!

   Poista
 12. Iso KYLLÄ tekstillesi! Innostavaa, avointa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 13. Kannustus meni todella nyt oikeaan osoitteeseen, sillä sinä jos kuka osaat tsempata, sen olen kokenut henkilökohtaisestikin. Välillä on todella hyv ä muistuttaa, että olemme vertaisia keskenämme iästä, koulutuksesta, asuinpaikasta tai vaikka siitä vyötärönympäryksestä huolimatta. Se auttaa uskomaan, että tässä maailmassa on myös jotain kestävää ja hyvää. Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marmustoi, kiitos! Halusin olla sinulle olemassa, läsnä, jossakin.

   Sitä me olemme kaikesta tuosta ja monesta muustakin erosta huolimatta mukaan ottaen mitä vain ihon väristä eri uskontoihin.

   Jotain, mikä säilyttää arvonsa 4-ever!

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 14. Hyvä, innoittava ja tsemppaava kirjoitus. Hyvää viikonloppua, minä olen sairasvuoteella, onneksi vanhempieni hellässä huomassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amma, kiitos!

   Kiitos samoin sinulle ja paranemisiin! Luojalle kiitos ihanista vanhemmista.

   Poista
 15. Leena, olipas koskettavasti ja ennen kaikkea viisaasti kirjoitettu!

  Läsnäoloa, kohtaamita, kuuntelua ja aitoa läsnäoloa. Näistä kaikkia voin vilpittömästi kiittää sinua blogiystävä!

  Olemme kaikki ihmisiä. Tunteinemme, arvoinemme ja ajatuksinemme. Yhtä arvokkaita, yhtä osaavia, kun puhumme kokemuksistamme. Muistoja ja kokemuksia ei voi laittaa rankinglistoille, onneksi! Se tärkein löytyy sisältä.

  Sydämellä näkee...

  Lähetän sinulle lämpimän ajatuksen halki blogitaivaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen kirahvi, kiitos!

   Kiitos samoin - niin hyvinä kuin rankkoina hetkinä.

   Onneksi kaikkea ei voi laittaa listoille, tärkeintä: Välittämistä.

   Pitää kasvaa, niin alkaa uskoa: Kuuntele sydämesi ääntä. Se ei ole vain hieman pateettisen iskelmän sanat, se on enemmän.

   Kuin myös♥

   Poista
 16. Niin totta!! Toisen tsemppaaminen ei ole koskaan itseltä pois - päivastoin! Miksi kilpailla keskenään kun yhteen hiileen puhaltamalla voidaan nauttia sekä kirjoista, että ystävyydestä?! <3

  (nyt mie häivyn koneelta ja jatkan kyläilyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, juuri niin: Yhdessä ja ystävinä.

   Virkistymistä kera ystävien ja Tessin;-) Mie alan kohta siirtyä siihen maailmaan...

   Poista
 17. hei,
  hieno kirjoitus :D juuri samaa mieltä :D
  oleppa hyvä ja mukavaa viikonloppuu :)

  VastaaPoista
 18. Naulan kantaan Leena! Eläköön erilaisuus ja suvaitsevaisuus.

  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna Elina, kiitos! Leben und leben lassen.Ja antaa kaikkien kukkien kukkia.

   Kiitos samoin sinulle!   Poista
 19. Kivan tsemppaava kirjoitus! Kiitos tsempeistä Leena ja mahtavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos ja ole hyvä!

   Kiitos samoin sinulle! Nyt antaisin sinulle ilolla tämän sateen...

   Poista
 20. Juuri niin! Ja virkistävää viikonloppua! Voisin perustaa kilpailun, jossa pitäisi arvata kuinka monta kirjaa ostin tänään kirjamessuilta... No en kovin monta ja niistä vain kolmasosa oli romskuja. Kuulin Sofi Oksasen haastattelun ja sitten muut kuuntelemani olivatkin enemmän tieteen puolen antia. Ei ehdi kaikkea yhdessä päivässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helena, no just. Kiitos samoin sinulle! Ostit kahdeksan...Eihän sitä ehdi kaikkea mitä kiinnostaa edes yhdessä elämässä;-)

   Poista
 21. Kirjoitit kauniisti, samaa mieltä olen kanssasi.
  Mukavaa ja värikästä viikonloppua.

  VastaaPoista
 22. Olet niin oikeassa ja vielä niin oikeassa.

  Jakaminen on mukavaa asiaa ja sinä olet siitä erinomainen esimerkki ♥

  Ihanaa viikonloppua, nautiskelkaa ja pitäkää hauskaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos.

   Jaettu on aina moninkertainen ilo.

   Kiitos samoin sinulle! Me lähdetään nyt kaupoille...hyvin erilaisiin...

   Illalla homejuustoja, rypäleitä, viiniä ja se hyvä brittisarja, jossa ne kaksi naisetsivää. Katso sinäkin. En ikinä muista sen nimeä...

   Poista
 23. Heips,
  Ihana postaus, usein täällä vieraillut, harvoin kommentoinut.
  Se ei ole itseltä pois että toista kehuu tai nostattaa.
  Siihen pitää kannustaa vain rohkeasti enemmän.
  Tervetuloa vastavierailulle jos innostaa.
  Ihanaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!

   Kiitos!

   Ei ikinä, vaan se voi jopa tulla takaisin. Toisia siihen pitää kannustaa.

   Käyn heti, kiitos, kun palaamme kaupoilta. Asumme saaressa ja täältä ei niin vain...onneksi lonastamme jossain, joten voin heti istua koneelle, kun palaan.

   Kiitos samoin sinulle!   Poista
 24. Kiitos kauniista kirjoituksestasi sinä ihanainen tsemppaajani!♥

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, kiitos ja kiitos samoin!

   Virkistävää viikonloppua!

   Poista
 25. Samaa mieltä, ihana postaus!

  VastaaPoista