tiistai 16. lokakuuta 2012

SOME OF US ARE MISSING CHRISTMAS ALL THE YEAR...

Ennen blogistaniaa en ikinä voittanut arpajaisissa mitään. Nyt hyvin usein ja vähän aikaa sitten Carol Shieldsin Tavallisia ihmeitä, jota olin oikein etsinyt omaksi. Pari päivää sitten sain viestin Otavamedialta, että koska olen tilannut heiltä yhden lehden, saan valita heiltä yhden kirjan ilmaiseksi. Aloin nauraa, sillä mitä minä enää kirjoilla, joka hukun kirjojen mereen. Onneksi katsoin, mitä oli valittavana, sillä sain sieltä Shieldsin Kaiken keskellä Mary Swann!

Vähän aikaa sitten näin Hannen palkissa mielettömän kauniin kuvan ja se oli ilmoitus White Living blogin arvonnasta. Ilmoittauduin sekä englanniksi että saksaksi, sillä vaikka saksani on täysin rapautunut, laitan aina siitä joukkoon kaikki ne sanat, jotka vain muistan. Kun kirjoitin kommenttia, mielessäni kävi: Tämä ihana joulukirja minun on pakko saada! Istukaa alas: Minä olen yksi neljästä kirjan voittaneesta! Menkää lumoutumaan tänne 

Vielen Danke, Liebe Bianca♥ Ich freue mich so...

Love
Leena Lumi

picture White Living

27 kommenttia:

 1. Se on selvästi ollut tarkoitus, että kun päästää vanhasta irti, niin alkaa tapahtua. Kun nautinnolla ja ilolla osallistuu arvontaan ja onnittelee kaikkia voittajia, niin varmasti osuu omallekin kohdalle =)

  Tuo Blancan kirja näyttää todella kauniilta ja herkulliselta. Paljon onnea siis kirjojen pariin sukeltavalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, niinhän se menee. Ja jonain päivänä ajattelemme, että bloggaaminen on menneen talven lumia ja silloin jossain aukeaa taas uusi ovi...

   Minä janoan nyt kaikkea KAUNISTA! Kiitos, Sinä Suloisuus♥

   Poista
 2. Vau, onnea! Tuo teos on todellinen kaunotar!

  Oma arpaonneni on surullisen kuuluisa, lienenkö koskaan voittanut mitään? Ehkä joskus jotain tyyliin keksipaketin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, kiitos! Halusin tätä kirjaa niiiin hirveästi ja sitten se tulikin minulle. Valkoinen on yksi jouluni väreistä, joulunpunainen ei ollenkaan kuulu jouluumme, mutta hopea ja sininen kylläkin ja kynttilät ovat vaaleanpunaisia.

   Kuule, minä en ollut IKINÄ voittanut missään mitään, siis arpajaisissa ennen tätä blogielämää. Odota vain: Onni voi kurkkia jo nurkan takana. Osallistu ahkerasti!

   Poista
  2. Juu, ehdottomasti osallistun kaikkiin mahdollisiin arvontoihin - kyllä se onnetar väsyttämällä minutkin löytää :D

   Tämä on kyllä niin ihana, varsinkin kun vasta nyt olen varsinaisesti valkoisen löytänyt, että toivon kirjan ilmestyvän vaikka kirjaston valikoimiin. Edelleen pukeudun pääasiassa mustaan mutta kotia yritän nyt "valkaista".

   Poista
  3. Yrittänyttä ei ainakaan 'laiteta'!

   Minä olen valkoisen sekä kadottanut että löytänyt. Se tarkoittaa, että jotkut asiat valitsen vain valkoisena, mutta pidän myös väreistä. Valkoinen kuuluu ehdottomasti jouluun.

   Muutama suosikkivärikin tulee paremmin esille, kun on muuten vlakoista. Monet ovat tämän kírjan tilanneet, olen kuullut. Hinnasta en tiedä. Hanne ainakin tilasi...Tilaa kirja itsellesi joululahjaksi;-) Minä käyn nyt itseni kanssa taistelua, että voinko tilata yhden kashmirneuleen Hahnilta itselleni joulupakettiin vai en.

   Poista
 3. Eikös se niin mene että hyvä tuppaa tulemaan takaisin tavalla tai toisella :D
  En minäkään ennen blogistaniaa ikinä voittanut mitään (hedelmäveitsen 9vuotiaana, siinä kaikki) - täällä on onni suosinut, ja siitäpä syystä tykkään itsekin arvontoja järjestää!

  Ihana kirja, tilasin juuri sen itselleni, samoin yhden Anna Örnbergin kirjan joka on odotuttanut itseään...viimein muistin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, sulla on joku syy nyt 'paapoa' minua;-)

   Sinä olet oikein Onnettaren suosikki!!!

   Arvaa odotanko! Tässä tarvittais nyt Geishaa ja kaunista turhuutta, mutta valitsen vain Kauneuden. Vrt. aiempi keskustelumme. Mitäs Örnbergiltä nyt on tullut? Se maalaisunelma kirja oli ihana, mutta sitä näkyi kirjakaupassa myynnissä viikko sitten ja normaalihibntaan.

   Poista
  2. Se oli se ideoi ja toteuta jne.... Se vaan oli joskus keväällä loppu kokonaan, ja laitoin sen joskus tilaukseen niin että muistuttavat kun tulee...no, tulihan se, mutta arvaa vaan muistinko tilata!
   Just toin Lillastakin jonkun lukemattoman sisustuskirjan(!!) takaisin kotiin ja pistin tuohon lukemattomien pinoon.

   Kaksi kesälomapäivää pitämättä, jos toisena tekis prinsessojen kanssa pipareita, niin tuliskohan toinen pyhitettyä kirjoille... :)

   Poista
 4. Mahtavaa Leena,paljon onnea tuon kirjavoiton johdosta! Joskus näinpänkin;yleensä sinä olet se joka arvot kirjoja muille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos.

   Olen saanut minäkin muutamia kirjoja. Ja tätä kirjaa oikein himoitsin!

   Bis Morgen!

   Poista
 5. Onnea voiton johdosta, Leena-IhaNainen!<3333

  Upea kirja...;))))

  VastaaPoista
 6. Onnea! Kyllä sitä nyt aina muutamalle hyvälle kirjalle tilaa löytyy. Minun arpaonneni on surkeista surkein. Onneksi onni on ollut myötä elämän muilla osa-alueilla:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine, no sinä olet sitten voittaja elämän suuressa arvonnassa!

   Kiitos.

   Poista
 7. Onnea! Ja kun niin olet sitä halunnut, niin siksi onnikin potkii!

  Sain myös Otava medialta valita kaksi kirjaa, otin sellaisia joita voin antaa lahjaksi kun tuo kirjojen lukeminen yhä tökkii tuon näön takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, kiitos. Jos vaikutin tähän tahdon voimalla;-)

   Hyvä idea on ottaa kirjoja vastaan juuri siksi, että niitä voi antaa lahjaksi. En taida olla vielä kieltäytyny hyvästä kirjasta...

   Poista
 8. Onnea Leena!
  Ihania nämä blogiarpajaiset, niissä on paljon parempi tuuri kuin muissa vastaavissa.

  Sain oman kirjani eilen, tilasin sen itselleni, sillä se on niin ihana. On hyvä kerrata todella retuperällä olevaa saksankieltäni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, kiitos. Ja älä muuta sano!

   Arvasin heti kannesta, että se on ihanuutta. Minäkin yritän joka rakoksessa kerrata saksaa, olen jopa jaksanut kaksi vuotta käydä kertauskursseilla kaunpungissa, mutta nyt tähän elämänkohtaan ei sovi, että olen talvipimeällä kotona vasta klo 21. Silloin on meidän Olgan hieronta, suukottelu ja helliminen menossa. Sen jälkeen hän nukahtaa tyytyväisenä ja herää aamulla vasta jotain klo 9. Hän on yhdeksästä yhdeksään, kuten oli meidän Merikin.

   Taisit lukea pitkän saksan...Minulla oli lyhyt, mutta kirjoitin sen olosuhteet huomioon ottaen hyvin. Pynnä oli opettajana, jos muistat...

   Poista
  2. Minulla oli lyhyt saksa, eikä todellakaan mikään hyvä.
   Opettajana oli ensiksi se kuiva vanha mies, olikohan joku Mäkihokkonen??. Toinen oli nainen. Opettajien nimimuisti on ihan tosi huono. Niitä on niin paljon:)

   Poista
  3. Hanne, nainen oli ehkä Hilkka Pynnä. Sitä miestä en muista.

   Kyllä me nyt sisustuskirjasta selvä saadaan. Pahus vaan, että olen unohtanut aikamuodot.

   Poista
 9. Onnea Leena ja upeaa että käytit saksaa! Minäkään en koskaan voita mitään, paitsi kerra helikopterilennon jonkun kaupan arpajaisissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjanainen, aina kun suinkin voin! Ja tämä kirjakin on kuulemma saksaksi, joten harjoitusta on tulossa.

   Voitit kuitenkin seikkailun!

   Kiitos.

   Poista