torstai 14. helmikuuta 2013

Leena Lumi -blogin synttäriarvonnan voittajat ovat...

Viikkoja harmaa taivas on syleillyt maata. Ei aurinkoa, ei keväänmerkkejä, vain kuin mitään ei tapahtuisi ja olisi vain odotus...,mutta linnut ja oravat ovat sen jo tajunneet: Kevät on alkanut! Yksi kevään merkki on blogini jo traditionaalinen ystävänpäivä&synttäriarvonta, johon on jälleen osallistuttu todella kiitettästi ja innolla. Kiitos teille kaikille♥

Lumimies toimi eilen illalla onnettarena ja voittajat ovat: Aletheia  Paula   Amma  Jossu ja Pirkko! Onnea teille♥ Ja nyt valitkaa voittajajärjestyksessä mieleisenne kirja täältä ja ilmoittakaa se ja yhteystietonne minulle leenalumi@gmail.com Odotan voittajien ilmoitautuvan su iltaan 17.2. klo 18 mennessä. Listalla oleva kevään ensimmäinen puutarhakirja on jo mukana, mutta arvio siitä tulee ehkä sunnuntaina, jolloin tavallaan kuin avaamme kevätkauden ja näemme lumikellot, muscarit, scillat, esikot...ja kuulemme purojen solisevan - kevätunelmissamme.

♥♥♥♥♥

Luen nyt kirjaa, josta en paljoa vielä halua sanoa, muuta kuin sen, että: Tekee mieli vain lukea! Onko se hyvän kirjan merkki jää nähtäväksi, sillä 'tatsin' pitää säilyä loppuun asti.

Sain vasta tänään vaihdettua mullat pelargonioihin, mutta eihän tässä kiire, eihän...Niin monet ovat lähestyneet minua sähköpostitse ja toivotelleet jaksamista Olgan lähdettyä ja auttaneet jaksamaan, että kerron kaikille nyt: Olen elossa ja katson eteenpäin, mutta reppu täynnä ihania muistoja:

Ja sitten tämä kun viime suvena anelin suukkoa ja sen lopulta sain:
Well...nyt on helmikuu, mutta kaksi puutarhan viehätystä vain näkyy kuvissa. Siis mitenkään, mitenkään en voisi ajatella puutarhaa ilman syyshortensiaa köynnöshortensiasta nyt puhumattakaan. Vaikka puut ovat runoja, joita maa kirjoittaa taivaalle minä kaadatin syyshortensioita varjostamasta pois ison, vanhan hopeakuusen. Kärsin paljon, mutta kun hortensiat alkoivat kärsiä valon puutteesta ja minä taas kaipasin syysiltojeni valoja, hortensioiden runsasta kukintaa, tein tuon kauhean päätöksen... 

Vietetään pitkä viikonloppu ja palataan puutarhan merkeissä sunnuntaina johonkin aikaan. Alan odotella voittajien yhteydenottoja, pakata kirjoja, lukea runoja, jotka saavat minut nauramaan, kirjoittaa viikon kauppalistaa (juu, täällä harjukaupungin äärimmäisellä saarella on tällaista...) ja tätä kirjastoa pitäisi ehdottomasti järjestellä...,mutta jotenkin nyt kaipaan teetä ja sitä yhtä kirjaa.

♥:lla Leena Lumi

And I Love Her

36 kommenttia:

 1. JEE! Kiitos! Sinä olet kyllä minun onnettareni, en varmaan koskaan voita muualla kuin sinun arpajaisissasi :) Mutta sehän sopii, lähetän postia kunhan osaan valita mahtavista palkinnoistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amma, onnea! Olen pitänyt blogia jo niin kauan, että yksi sun toinen kertoo voittaneensa toistamiseen;-)No, minäkään en ikinä ennen voittanut arpajaisissa mitään, mutta blogistaniassa kaikki on mennyt toisin.

   Amma, saat valita siis kolmantena. Minä laitan 'varattu' niihin kahteen, jotka Aletheia ja Paula valitsevat.

   Poista
  2. Kiva, kun Amma voitti, kun minä taas voitin Amman arpajaisissa (vaikka täällä onnetar viilettikin ohi.. :-)

   Poista
  3. Minna, tosi kiva. No, sää voitit siellä...;-)

   Poista
 2. Hyvää Ystävänpäivää, Leena! Onnea voittajille! Tervetuloa vierailulle blogiini, Leena.

  VastaaPoista
 3. My life, kiitos samoin sinulle ja kiitos psta!

  Tulen kohta...ensin teemuki tähän;-)

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää ja rentoa ystävänpäivää, Leena-IhaNainen!<33333

  Jälleen kerran, hieno postaus: onnea voittajille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aili, kiitos samoin sinulle, Aili-IhaNainen!

   Kiitos.

   Poista
 5. Onnea voittajille !
  - mä voitan nyt näköjään vain muille...blogikaverille ja "omille" koiruuksille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, kiitos psta!

   No ethän sää aina voi voittaa;-=

   Poista
 6. Onnea voittajille!
  Hyvää Ystävänpäivää ♥ !

  VastaaPoista
 7. Voih, mun yhteydet pätkii ja piiitkä viestini katosi bittitaivaalle. Kiteytettynä, olen todella onnellinen tästä voitosta ja tämä on aivan uskomaton juttu, koska koko viikkoni on ollut niin super!
  Jos onnistun, niin haluan kirjaerikoisuuden: Leila Nuikki: Unen kelluva silta - Ahdistuksesta luovuuteen Lupaan antaa kirjalle hyvän kodin. Kirjan alkutekstissä puhutaan kaarisillasta ja siitä tajusin, että mun on kirja saatava, koska tällä viikolla sain uuden työpaikan -Kaarisillasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, ikävää...minut tekniikka tappaa.

   Voi, nyt melkein toivoisin, että saisit Leilan kirjan, sillä se tarvitsee erityisen arvostavan kodin.

   Kaarisilta olkoon kohtalosi ja jos muut voittajat lukevat tämän, he ehkä joustavat.

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän;-)

   Kun yhteytesi alkavat toimia, voit meilata, jos haluat vaikka siitä varakirjasta. Odotetaan nyt ensin, mitä muut valitsevat. Amman toivelista mulla jo onkin...eikä siinä 'Kaarisiltaa'.

   Poista
 9. Onnea voittajille! Ihanaa, että alat taas nähdä valoa... ♥

  VastaaPoista
 10. Onnea voittajille, hienot olivat palkinnot.

  Ihanat hortensiasi kukoistavat sitten kesällä jälleen. Sain tänään komeat ruukkuhortensiat naapurilta, mitenhän saisin ne kukkimaan kauan..
  Voi, ihana Olga, hienot muistot teillä jäljellä. Tänään taas eräs vanhempi mies, joka tuli vastaan, alkoi muistella pois menneitä koiruleitaan. Ollaan me koiraihmiset oma lajimme:)
  Valoisia päiviä ja ystävyyden iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttuli, kiitos psta! Huima kasa kirjoja on nyt tässä kirjastoni lattialla odottamassa;-)

   Tulevana kesänä odotan aiempien vuosien loistoa. Viime suvena löi vähän aikaa tyhjää, kun kukinta oli 'ei runsasta'. Sitten tajusimme, että jättimäinen hopeakuusi auringon puolella oli syyllinen.

   Hortensiat yleensä kukkivat ruukuissakin kauan. Ostan usein äidille ruukkuhortensian. Jos sitä lannoittaa, niin sitten se on kai sitä samaa kuin annetaan dodoille.

   Tiedätkö, oikeasti nyt tänään, just tänään on eka vaikea päivä. Hyvä ettei Reima tullut kotiin kesken päivän. Arvasin, että iskee kuin takatalvi...Minäkin tapaan usein rouvan, joka ei meinaa toipua koiransa lähdöstä. Heillä ei ole lapsia ja M. oli sitten se pienokainen. Toinen koira ei korvaa toista ja surut on surtava. Kun katson sinua Pikku-Minttu sylissäsi, muistan aina sen hetken, kun Olga oli eka kerran sylissäni ja kuva siitä on aina yöpöytähyllykössäni, seuraa minua mihin menenkin.

   Kiitos samoin sinulle♥ Onneksi nyt on ilta, luen Svärdin runoja ystävyydestä ja sitten Reiman kanssa lohdulliset kaakaot. Tänään tällaista.

   Poista
 11. Onnea voittajille! Sellainen kirja jota haluaa vain lukea ei halua myös loppuvan;D
  Olga oli niin íhana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos psta! Just sellainen...Olen sataa varma, että sinäkin pitäisit.

   Olga oli...Ei olisi pitänyt vielä laittaa näitä kuvia...

   Kiitos sinulle siitä soitosta silloin♥

   Poista
 12. Onnittelut voittajille ja hyvää ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 13. Oi, onnea voittajille!

  Ihanaa ystävänpäiväniltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen kirahvi, kiitos psta.

   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 14. Onnea voittajille!

  Tuo suukkokuva saa kyyneleet silmiini, luopuminen on niin raskasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, kiitos psta!

   No, se tuli liian aikaisin...tähän. Muistelot myöhemmin pitäisi...

   Poista
 15. Luulin jo että laitoin kommentin mutta hävisikö johonkin... mutta jee voitin ja olen tosi onnellinen ja ilahtunut. Ilmoitan valintani kunhan muut edellä olevat valitsevat ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossu, onnea! Minulla on kommenttivalvonta eli vaikka melkein aina istun tässä, yritän muutakin;-) Jos olen ihan poissa, ne aukeavat, vasta kun olen paikalla. En aio hankkia mitään padeja tms. ja hätätilassa voin reissussa turvautua R:n tekniikkaan.

   Odotamme nyt Aletheiaa ja Paulaa, olen ilmoittanut heille. Amma on listansa antanut eli jos siitä menee joku, on varakirja tilalle. Pysy linjoilla eli kun A. ja P. valitsevat, laitan sinun edelläsi olevien kolmen valinnat näkyviin 'varattu'-sanalla. Sitten sinä. Ilmoita se ja yhteystietosi sitten sähköpostilleni.

   Poista
 16. Leena! Hauskaa! Voitin! Onnea muillekin voittajille. Olen jo lähettänyt toivomukseni sinulle, enkä (onneksi) toivonut tuota Unen kelluvaa siltaa, jota Pirkko toivoi.

  Liikuttava sinun ja Olgan pusukuva, tulee haikea olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, onnea! Ja kiitos psta.

   Täällä on jo Amman ja Pirkon kasat, tehdään sulle oma. Kunpa Aletheia ilmaantuisi...

   Niinpä...tänään oli liian varhaista näille. Vielä ei ollut aika. Tuli liian haikeaa, mutta jatkan taas.

   Poista
 17. Yhtenä päivänä kun kirjoitit että linnut laulavat jo kevättä, pysähdyin kuulemaan ja niinhän se oli. Kauniit muistot kantavat meitä silloinkin kun arki tuntuu tyhjältä ja harmaalta. Sinä ja sun pelargoniasi :D ne ovat varmasti ajoissa, aina. Ja sitten kesällä niin kauniit ja upeat.Kevättä kohden.. onneksi jo. Halaus ja onnea neljä vee blogille ja tietenkin voittajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, ja rakentavat pönttöihin jo pesää! Aina tuntuu, että ihan kevättalveen Suomessa kuoriutuvat ekat poikaset.

   Välillä on harmaata, muuten ei kirkas erottuisi.

   Ilman muuta kevättä kohden mennään jo.

   Kiitos ja kiitos psta!

   Poista
 18. Onnea voittajille.

  Juuri lopetin Ventovieraan, jonka voitin sinulta aiemmin. Kyllä täytyy sanoa, että kirja veti niin kovaan imuun, etten meinannut saada itseäni nukkumaan illalla ;-)

  Suurkiitokset sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos psta.

   Ai sen...Monet lukijat se kirja on saanut miettimään, että mikä kaikki on mahdollista. Minäkin taidan lukea tänään myöhään, sillä ihana hidas lauantaiaamu edessä.

   Ole hyvä!

   Poista