sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

SMILE MORE, FEAR LESS, NEVER GIVE UP DREAMING!

Smile

picture Israel - Nature 

8 kommenttia:

 1. Ihana kappale, ihana kuva ja ihana & tärkeä ajatus tämän postauksesi otsikossa.  (minä sekosin tänään taimimyymälässä ja ostin monta kymmentä gladiolouksen sipulia sekä hurjan määrän siemenpusseja... Lisäksi narssisseja ruukkuihin talomme ulko-ovelle)

  VastaaPoista
 2. Katja, kiitos! Minustkain aika totta. Muistathan kirjan sekä leffan Revolutionary Road...niinhän me anna itsellemme tapahtua.  (Ja minä en nyt ehdi taimimyymälään, vaikka kuinka haluaisin. R. tekee töitä läppärillään ja minulla on hirveä keskittymisvaikeus, mutta silti lähden nyt lukemaan kirjaa, joka on sekä ajankohtainen että kiinnostava (lue: ihan mun juttu). Minä rakastan gladiouluksia, pitäisköhän minunkin...Toisaalta ostan niitä maljakkoon surutta. Minä asun täällä pohjoisemmassa, niin teen tuon Ison Taimimyymäläkäynnin ensi tai seuraavana viikonloppuna. Kiva, että saat nyt puuhata niiden kukkien ja kukasipuleiden kanssa, sillä mikään ei ole niin rentouttavaa kuin puutarhailu.)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus. Tuo otsikko sopisi jokaiselle huoneentauluksi : )

  Mukavaa sunnuntaita Sinulle ja rapsutukset ja halit Olgalle.

  VastaaPoista
 4. Erjuska, kirjoitankin sen itselleni seinäkalenteriin jokaisen kuukauden kohdalle, niin menee loppuvuosi hyvin. You too!

  Kiitos samoin Sinulle ja Lotalle tuhat suukkoa♥

  VastaaPoista
 5. Oikee elämäkin voi olla kivaa ;)

  (juuri keksinyt et suamaisiikin kirjoi voi joskus ostaa suhtalaisen halpaan. Eilen ostin Hanna Tuurin Vihreän Saaren Puutarhoissa 6,50 € postikuluineen. Ensi kuussa Irlantiin puutarhoja katsomaan.

  VastaaPoista
 6. Hannele, se onkin! Minä olen totoeuttanut tähän asti kaikki unelmani eli 'make them come true'!

  Minulla oli se kirja jo kädessäni Kirjamessuilla, mutta olisi pitänyt olla paljon houkuttavia/koukuttavia kuvia. En ostanut.

  Elämyksellistä matkaa Irlantiin ja ota paljon kuvia.

  VastaaPoista