sunnuntai 25. elokuuta 2013

Meri ja Meri, koiruuksia ja niiden hoviväkeä ja laattaesittelyä

Kuvan seilipaatti on vävykokelas Teemun kuvaama ja paikka on Vuosaari. Kaikki jutun kuvat ovat jonkun meidän perheestä ottamia. Osa on Vuosaaresta, osa eilen meiltä täällä harjukaupungin saarella.
Meri ja Meri.
Meri ja Taika...on taikaa♥
Teemu ja Taika♥
Shelttivauva Taika♥
Meri ja Dina♥
Meri ja koiruudet.

Taika napottaa.

Meri ja Teemu, ihanaiset!
Perjantaina kävi siis sillä tavalla, että ryntäsimme hirveällä kiireellä noutamaan kantarelleja harjukaupungin torilta ja matkalla näimme keskustassa Spalife myymälän. Kurkkasimme nopeasti sisälle ja siinä se oli, koko meidän alakerran laattaratkaisu. Kolme erilaista laattaa, joista kuvassa näkyvillä kaksi. Esittelijät Dina ja Taika sekä koirien vetoleluapinat kertovat, että vasemman puoleinen, korkeakiiltoinen grafiitinharmaa laatta tulee vierasvessan takaseinään. Toaletin kaikki kalusteet ja kiviseinät ovat valkoiset, joten halusin tilaan jotain säväystä, mutta sain hylättyä mielenhäiriöni eli oranssin laatan. Lattiaan tulee niin toalettiin, alakerran eteiseen kuin myös tuulikaappiin oikeanpuoleinen karheampi grafiitinharmaa laatta ja sitä tulevat elävöittämään saman laatan mosaiikkineliöt.
Taika jatkaa esittelyä ja mukaan on päässyt uusi koiruuksien lelukoppakin, jossa molemmille on monta uutta kiinnostavaa juttua.
Näihin laattoihin sitten voi mielihalun mukaan asustaa oransseja, turkooseja ja vaikka minkävärisiä pyyhkeitä, hammasmukijuttuja, tuikkuja etc. Kuvasin tämän niin, että vasemman korkeakiiltoisuus ei näy, mutta alakuvassa se toimii kuin peili.
Tässä nyt korkeakiiltoinen laatta vaemmalla peilaa makkarin ikkunasta näkyvää lehtoamme. Näissä laatoissa oli ihmeellistä se, että R. hyväksyi heti, samoin Bessu ja mikä uskomattominta perheen sisustajan eli Merin mielestä ratkaisu on napakymppi eli tässä se nyt sitten on.
Runsaan viikon päästä nuoret lähtevät runsaaksi viikoksi Espanjaan ja koiruudet tulevat meille 'hoitoon'. Muutama hankinta vielä lelukoppaan ja sitten 'lapsukaiset' tervetuloa. Minä en vain tajua, missä välissä ehdin lukemaan, mutta asioilla on tapana järjestyä.
Täältä tullaan elämä ja kyllä minä vielä uimaankin menen, mutta nyt just mulle tuli väsy:
♥♥♥♥♥♥

37 kommenttia:

 1. Upeat laatat valitsit...oranssi olisi ollut kovin hallitseva ja noiden kanssa sopii väri, kuin väri. Olet varmasti kauemman tyytyväinen noihin.
  Mistähän se johtuu, että minulle(kin) on tullut, joku kumma värien kaipuu...ruskea, vihreä, keltainen ja juuri oranssi....liila...musta...kaikki värejä, joista en ennen suureemmin välittänyt....D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina, tajusin ensin, että vaikka kuinka rakastan turkoosia, tai pidän nyt oranssista, en jaksa katsella niitä värejä laatoissa vuoden tai parin päästä. Just niin: Näiden kanssa jaksan elää...kauemmin;)

   Sama täällä. Mitä tahansa näenkään kaupoissa tai sisustuslehdissä, niin värit vetävät ja myös tietty etninen sisustustyyli, rohkeus, ihmistensä näköiset kodit yms. Oranssi on kaiken huipuksi entinen inhokkivärini. Annetaan värien nyt leiskua tyynyissä, pyyhkeissä, matoissa etc.

   Poista
 2. Oi mikä suloisuus onkaan Taika, vielä pieni, melkein vauvakoira.
  Ihania kuvia kaikki! Onpa teillä viikon päästä mukavasti vilinää koiruuksien seurassa:)

  Hienoa että onnistuitte saamaan noin upeat laatat!
  Kaunista sunnuntain jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttuli, ei vielä edes 4 kuukautta. Täyttää 4 kk kun nuoret reissussa. Vähän hirvittää, mutta koska Dina on tottunut olemaan meillä ja Taika ja Dina nukkuivat meidän makkarissa viime yönkin, uskon, että kaikki menee hyvin. Nyt tarvitaan R:n MM-tason juoksuvalmiutta;) Tämä vähän vitsillä, sillä vanha koirakoulun sääntö, että 'miesten ja koirien perässä ei pidä juosta' pitää edelleen paikkansa, mutta niin vain tänä aamuna Taika paineli tielle...ja R. perässä, sillä siinä on tosi kyseessä, jos siihen sattuu sitten auto. Taidamme käydä tästä lähin puutarhassa kaikki tarpeet eli etupiha on poissa pelistä siihen asti kun Taika vähän kasvaa.

   Kiva, että pidät♥ Lähden siitä, että tämä on ns. kestävä ratkaisu eli näihin en kyllästy. Se mosaiikkikuvio lattiassa on samaa kuin iso laattakin, mutta antaa kummasti ilmettä.

   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 3. Tosi upeat laatat! Harmaa on yks mun lemppari!
  Ja nuo koirulit...oijoii...mitä suloisia otuksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Black Rose, kiva kuulla: Tuki on laatta-asioissa aina tarpeen;) Vähän eri ostaa uusia verhoja kuin valita laattaa...

   Ne ovat niin lutumurusia♥

   Poista
 4. Tyylikkäät laatat! Voi noita hauveleita.. Tuo Taika on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaiselämää, kiitos.

   Älä muuta virka ja täällä on tänään ihailtu Mikkiä sieniretekn jälkeen;)

   Poista
 5. Hieno laattavalinta! Vau!

  Ja voi mikä vauveliini on simahtanut viimeisessä kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, kiitos! Nyt olen niin onnessani, sillä sinähän olet väri-ja sisustusihminen;)

   On hän niin suloinen....

   Poista
 6. Aivan upeita kuvia ja oih, Taika! Onnea "mummolle"! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, kiitos. Hän on niin 'oih!' ja kiitos!, vaikka olenkin 'mami' aina perheen koirille, olivat ne omia tai tyttären.

   Poista
 7. Oi, kuinka ihanalta tämä uusi lapsi,Taika vaikuttaakaan!
  Mikä sydämet sulattava olemus, aah!

  Tyttäresi on kaunis ja poikakaverinsa hyvän näköinen, he näyttävät erittäin miellyttäviltä.

  Laattavalinta näyttäisi menevän nappiin, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rita, tämä koiraelämän 'vahvennus' tuo lisää sitä koiraelämää, jote olen tammikuun 11. päivän jälkeen niin kaivannut. Tosin oli vain yksi suuriruhtinatar Olga, mutta silti...

   Kiitos psta♥ Äidithän ovat jäävejä niin omien lastensa kuin heidän rakkaittensa suhteen;)

   Oi kiitos♥, miten minustakin nyt just tuntuu siltä.

   Poista
 8. Voi noita karvalapsosia ♥

  Laatat näyttää tooooosi hyvältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, älä muuta sano: Olen ihan myyty ja keskittyminen tiesssään.

   No hyvä, kun sinäkin pidit, sillä muistan tarkalleen, mitä totesit siitä turkoosista seinästä;) Tämän päätöksen kanssa jaksan elää kauan. Ja värejä saa muullakin kuin laatoilla.

   Poista
 9. Ihastuin niin tuohon ekaan vene-kuvaan! Mukavia remppahetkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periferian riikka, se onkin lumoava. Teemulla on siitä upea sarja.

   Kiitos;)

   Poista
 10. Oh mitä koiria! Sulla on kaunis tytär :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi-Maaria, ne on niin ihanuuksia!

   Kiitos♥ (Tyttären äitiä on pyydetty Miss Suomi -kisaan vuonna kirves ja kivi;), jonne tyttären äiti ei tietenkään mennyt, sillä hän eli silloin kovaa feministikauttaan, mutta ei kaduta yhtään!)

   Poista
 11. Todella tyylikkään harmaat laatat ja oranssi on niin upea niiden vieressä! Oi miten Taika jo kasvanut,ihanan suloinen :) Mukavaa viikkoa teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos! Se on tässä nyt;)

   Hän kasvaa ihan silmissä. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 12. Onko Taika (ja huoltojoukot) siis vuosaarelaisia, asuvat täällä meidän nurkilla? Pidänkin tästä lähtien Katin kanssa silmät auki ja vahdin taikamaisia pienoisia. Kun nyt olen nähnyt huoltojoukon kuvat, onnistun ehkä bongaamaan sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raili, juu, Vuosaaressa asuvat, tarkemmin Aurinkolahdessa. Kivenheitto merenrantaan ja hyvät ulkoilupuistot ihan liki. Mene morjestamaan, kun näet Taikan ja Dinan hoviväkensä kera;)

   Poista
 13. Tyylikäs laattavalinta. Tänään meillä oli myös vessapalaveri. Pohdittiin tytön ja vävyn kanssa vesaa. Mustaa lattiaan, viisikulmalaatat ja valkoista neliöö takaseinään tiililadonnalla.
  Sivuseinistä tulee vähän industrial-tyyliset, rappauksen näköistä pintaa.
  Lapsilta saa hyviä neuvoja ja tukea valintoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arleena, kiitos. Vessapalaveri on tärkeä tapahtuma. Meille olisi tullut korkeakiiltoista valkoista muut seinät vessassa, mutta koska en antanut lisätilaa kapealle kakkosvessalle pyykkihuoneesta, tyydymme kolmessa seinässä sen valkoiseksi maalattuu kiveen ja uusiin valkoisiin kalusteisiin.

   Ihan musta oli aluksi Merin ehdoton suosikki, mutta kun hän tajusi, että jatkamme siitä kynnykset poistaen suoriksi eteiseen ja tuulikaappiin, se tila olisi ollut ehkä jo liian iso mustaksi tilaksi. Grafiitti oli ihana kompromissi.

   Ehdottomasti nuorilta saa tukea ajatuksilleen ja sitten joskus vähän myös herättelyä. Onneksi en nyt sitten ehtinyt laittaa turkoosia tai oranssia seinää;)

   Olet niin hyvä kuvaaja, että taidamme nähdä ainakin remonttisi lopputulokset...

   Poista
 14. Voi jestas sentään kun karvavauva on niin syötävän suloinen ja laattaesittelijöinä vievät Dinan kanss huomion upeista laatoista.
  Taika ja Teemu; ihanat pörröpäät Ja Meri ja Dina tummaa kauneutta.
  Mukavaa maanantaita, mulla taas viikon loman jälkeen apeutta työarjen alkaessa. Mutta sitten olo taas kevenee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, no ainahan koirat nyt laatat voittavat;)

   Just niin...me usein nauramme, miten Meri ja Dina muistuttavat jo luonteiltaan toisiaan ja kadulla eräs herra oli kerran kohteliaasta kehunut heidän olevan hyvin toistensa näköiset;)

   Se on se Monday, Monday by Mamams&Papas...se menee kohta ohi. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 15. Upeat laatat! kyllä kannatti katsastaa tuon kaupan valikoimat. Mutta laattojakin ihanimmat on nuo pienet koiruudet. Ne on todella hurmaavan ihania. Minullakin kävi eilen tyttären uusi koira kylässä mutta en innoissani edes kuvaa huomannut ottaa.
  Oikein rattoisia hetkiä noiden pienten kanssa,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, kiitos. Sattuman sanelema juttu;) Toki koirat ovat ihanammat! Kuvaat sitten seuraavalla kerralla.

   Kiitos ja ihanaista viikkoa sinulle! Ajattelin tänään tilata oransseja tulppaaneja...kohtahan niitä taas istutetaan toivossa, että myyrät jättävät sipulit rauhaan.

   Poista
 16. Hienot laatat valitsit vierasvessaan:)
  Ihanat koirat..:D
  Kiitos upeasta postauksesta, Leena, ja hyvää elokuun viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aili, kiitos.

   Eikö vain!

   Ole hyvä ja kaunista viikkoa sinulle, Aili-IhaNainen!

   Poista
 17. Kauniita, ihania kuvia. Krooninen koirakuume sen kuin vain voimistuu, mutta onneksi on Minttu, joka aina toisinaan tulee meille hoitoon. Minä kävin Vuosaaren rannoilla elämäni ensimmäisen kerran tänä kesänä ja kyllä siellä on kaunista.

  Ihanat laatatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kiitos. Ymmärrän, mutta odota vielä vähän, että A. kasvaa ja hänestä tulee sitten teidän koiruuden Bestis ja innokkain hoivaaja. Minttu ihanuus♥ Meille on aina springeri ollut yksi vaihtoehto kaiken noutajahuuman ohessa.

   Minäkin kävin siellä eka kerran tänä keväänä ja olin hämmästynyt, miten upeaa siellä on. Luonto ja meri ihan liki ja kaikki hyvin siistiä.

   Kiitos. Tämän valinnan kanssa jaksan elää vuodesta toiseen. oranssin tai turkoosin kanssa ehkä en.

   Poista
 18. ihanat kuvat, ihanat nuoret ihmiset, ihanat koiruudet ja vieläpä laatatkin ovat ihanat <3 Kyllä sun nyt kelpaa :) Mä en pysty yhtä seinämaalia päättämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kiitoskiitoskiitos♥ Juu, alkaa helpottaa - remontin osalta;) Tyttäremme valitsi kotona asuessaan seinäänsä maalia KOLME tuntia samassa liikkeessä. Oli +30 astetta ja minusta kaikki maalit näytti ihan samanlaisilta. Nyt nautin, kun saan pitää kirjasto/toimistoani hänen entisessä huoneessaan ja seinien vihreä on just prikulleen, kuten pitää. Minä itse päätän sekunnissa tai minuutissa ja usein olen sitten myös ratkaisuuni tyytyväinen. Vain äitini ja tyttäreni voivat valikoida jotain päättämättöminä tunteja...

   Poista
 19. Hyvä tuo kuva, missä Dina katselee hyväksyvästi laattoja. (tai sitten leluaan...)
  Oranssi mikään mielenhäiriö ole!;) Mutta hienot laatat valitsitte. Harmaa, se on ainakin varmaa (yhden lastenkirjan lorun pätkä):)
  Aivan mielettömän suloinen tuo Taika.
  Ja Merin nenän profiili on hieno! (siis tällasiin asioihin mä kiinnitän huomioni..!:))

  VastaaPoista