keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

SIELLÄ MISSÄ PIPPURI KASVAA

Suosittelen teitä nyt menemään Jaelille ja lukemaan mausteiden lumosta. Menkää sinne, missä pippuri kasvaa!

Ja lukekaan sen lisäksi vaihteeksi myös kommentteja postauksestani Yrttimaa. Siellä on innoittava vilaus kirjan antiin. Pitäähän minun saada huonekasvi, joka on tyylikäs, kukkii pienin valkoisin kukin, tuoksuu hurmaavasti ja liittyy Evelyn Waugh'n ihanaan Mennyt maailma -kirjaan, tv-sarjaan kuin myös elokuvaan. Voin kuvitella luottopuutarhuri ilmeen Viherlandiassa kun lähden kysymään Sitruunaverbenan eli Lippian tainta...Onnistun yllättämään hänet joka kevät;-)

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti löydät sitä sitruunaverbenaa,rakastan sen tuoksua! Käytän sitä paljon teenä ja sitten kesällä siitä saa vilvoittavan kesäjuoman.Ja käytin sitä myös öljyssä joka meni tekemääni huulirasvaan.Mukavaa keskiviikkopäivää Leena!

  VastaaPoista
 2. Jael, se ei ilmeisesti ole liian voimakas, koska sinä pidät siitä.

  Voisit kuvata sen, kun se kukkii.

  Tuossa Yrttimaa kirjassa on juuri noita kesäjuomaohjeita eli mitä yrttejä veteen etc. Aion kokeilla, jo siksikin tänä suvena enemmän yrttejä.

  Kiitos samoin Jael!

  VastaaPoista
 3. Kävinkin Jaelilla jo eilen ja viihdyn siellä aina yhtä hyvin.

  Ja viihdyn täälläkin ♥ Sain oikeasti kivan haasteen Petriinalta ja siksi muistin sinuakin! En aina välitä haasteista, mutta hyviin on mukava osallistua aina joskus.

  VastaaPoista
 4. Jaelilla on niin eksoottista ja tuoksuu koko ajan joltain huumaavalta appelsiinin ja mausteiden sekoitukselta...ja Bambi♥

  Kiitos että viihdyt♥

  Herrajee, onko nyt joku haaste odottamassa. Käyn katsomassa heti kun ehdin. Menin taas lupaamaan liikaa tälle viikolle...;-) Enkö minä ikinä opi!

  VastaaPoista
 5. En ole nähnyt kukkivaa sitruunaverbenaa,jään odottamaan että sinä sitten laitat sellaisen kuvan.Ostan sitä torilta sellaisena suurena kimppuna,mutta torin yhdessä kukkakaupassa on sitä usein myös ruukussa,joten ehkä seuraavan kerran ostan sitä sellaisena...

  VastaaPoista