sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

VARMOJA KEVÄÄN MERKKEJÄ: CAPRIHOUSUT, KUMISAAPPAAT JA ISOPURPPURAMEDESTÄJÄT

Tässä esimakua kevään merkeistä: Pinkit caprihousut, jotka löysin uusimmasta Sara -lehdestä. Eilen niitä sitten aloin metsästää, mutta näitä Ril'sin vajaamittaisia ei tunnu Jyväskylän seudulta ainakaan pinkkinä löytyvän. Olen enempi mekkotyyppiä, mutta pitäähän suvella olla yhdet kevyet pitkät housut, jotka eivät ole farkut. Nyt olen ottanut yhteyttä suoraan Ril'siin ja odotan vastausta huomenna sähköpostilleni.
Uudet kevätsaappaani ovat nyt sitten nilkkurit ja kätevät mm. puutarhan kosteudessa ja suvisateisella lenkillä. Skoolit ovat jo myös täynnä Leafin Suklaarakeita, jotka ovat kuin pikkulinnun munia. Kohta hasselit lähtevät oraville ja Franckin lokerovati täyttyy näistä pikkusomistuksista, joita ei kannata maistaa, sillä ne ovat aivan liian herkullisia. Säästäkää pikkuvirpojille, jos kykenette;-)

Minulla on nyt menossa joku outo henkinen nollaustilanne...vai teenkö henkistä välitilinpäätöstä. En tiedä. Yritän päästä työhön kiinni ja ensi viikolla olisi tarkoitus tehdä ne, mitkä laitan oikeaan palkkiini 'tulossa' -sanan alle. Yritän edelleen löytää jotain kohtuullisuutta tekemisiini, vaikka tuo sana kuuluu yhtä vähän sanavarastooni kuin kärsivällisyys...
 Jälleen tänä keväänä saamme seurata, miten isopurppuramedestäjät pesivät S:n terassin lehtikaktuksessa. Lähde mukaan tähän viehättävään pesäilyyn täällä

Kaikille mukavaa sunnuntaita ja iloista kevään odotusta♥

Lucky Lips 

Hymyhuulet 

34 kommenttia:

 1. Söpöt nuo pinkit caprit. Toivottavasti saat sellaiset. Meillä ei vielä pääsiäiskarkkeilla, kun pääsiäinen on tänä vuonna niin myöhään, mutta herkullisiltahan nuo pikkulinnun munat näyttävät. Heh, kohtuullisuus ja kärsivällisyys eivät myöskään kuulu minun sanavarastooni. Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Niin, miten Kiihkeä voisi olla Kohtuullinen tai Kärsivällinen? Aika hankala yhtälö. Olet kyllä myös Ihana. :)

  Minulla muuten on vaaleanpunaiset caprit kaapissa, mutta mahdunkohan niihin tänä kesänä... :)

  Joko makeapaasto loppui?!? Tarkoittaako se, että minun pitäisi aloittaa?

  VastaaPoista
 3. Absolutely white, ne ovat niin kauniit, että pakko saada.

  Holttittomuus ja hillittömyys ovat osa minua, mutta välillä ihmettelen syvästi, miksi tulee uupumuspiikkejä;-) Silloin yritän aloittaa tietysti aivan uuden elämän....

  Kiitos samoin Sinulle!

  Ilse, kun katson itseäni niinkuin ulkoapäin, näen vain naisen, joka ei IKINÄ lepää. Hän palaa roihuna ja välillä ihmettelee sitten, miksi väsyttää. Se ihanuus on heijastuma sinusta! En näe sinussa koskaan pimeää ja haluaisin olla kuten sinä. Sinä välillä viis veisaat - oikeesti. Kunpa minäkin!

  Osuit villakoiran ytimeen! Minulle eivät mahdu enää ne limenvihreät farkut, joissa kuvautin itseni toukokuulla varhain toissakeväänä Dina sylissäni ja Olga vieressäni. Joku ihme pitää tapahtua ja pian!

  Olin yli kaksi kuukautta täysin ilman mitään, missä sokeria, mutta painoa lähti vain vaivaisen kilon. Nyt en usko enää tuohonkaan ja kun meillä oli vieras, söimme mm. vaniljaKERMAjäätelöä lakoilla, mutta MINÄ en aio noita suklaamunia syödä. Jatkan silti taas, mutta tuo minun on/off linjani on syvältä eli laadin nyt uutta ohjelmaa, joka olisi jotenkin tehokkaampi ja samalla kuitenkin myös armollisempi eli vaikka jätskipäivä launantaina kuten lapsilla on karkkipäivänsä ja siitä jatkan käyden läpi monia juttuja. Kerron KAIKEN, jos onnistun saamaan pois sen helvetin viisi kiloa, jota ovat majoittuneet nyt kaikki vyötärööni.

  Kun aloitin blogin, päätin ettei yhtään valituspostausta eikä mitään dieettijuttuja;-)

  Ilse, ehkä ne pinkit caprit olisivat pienen karkkilakon paikka...,mutta miten sitten kotiäidin karkkitestit;-)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo päätöksesi olla valittamatta ja postaamatta ainoatakaan dieettijuttua... Niin minäkin ajttelin, mutta totuus on toinen - elämällä on monta puolta ja blogini on keino niiden puolien hallintaan!

  Vaaleanpunaiset caprit ovat todella herkulliset, mutta luulen, että pelkkä karkkilakko ei auta. Kokeile kotipilatesta DVD:n avulla (jollet ole vielä kokeillut). Uskon että se on ainakin itselleni yksi keino kohti "hallittua keskivartaloa". Liikkeet ovat helppoja ja äärettömän tehokkaita. Liikuntahan ei sinäänsä laihduta, mutta muokkaa vartaloa mukavasti.

  Hyvää viikonlopun jatkoa. Pakota itsesi välillä lepäämään! Sitten on taas kiva touhuta!

  Ps. Kirjoitin Valkoisen Kirahvin innoittamana omaan blogiini eilen kirjojeni kauneuskilpailusta. Esteettiset arvot ovat kunniassa myös täällä sisällön ohella.

  VastaaPoista
 5. Vaaleanpunaiset caprit olisivat aika unelmaa kesäaikaan. Minäkin olen kesäisin mekko/hameväkeä, mutta kyllä parit caprit olla pitää. Pukeudun arkisin aina farkkuihin, mutta kesällä pidän niitä vain viileällä säällä. Hameessa tai capreissa tulee vapaampi ja ennen kaikkea kesäisempi olo.

  Arvaa, katselin äsken vuoden vanhoja kuvia ja silloin huhtikuun puolivälissä maa oli niin sula, että särkynytsydän alkoi varovaisesti pistää ulos maasta. En usko, että tänä vuonna käy niin vielä parin viikon kuluttua, kun meillä täällä etelässä(kin) on lunta vielä liki 70cm. Vaikka rakastan lunta (kuten sinäkin ♥), niin nyt alkaa lumimitta olla täynnä.

  Minunkin pitäisi saada viisi kiloa veks, mutta suklaan syömistä en aio lopettaa. ;) Mieluummin yritän mitä muuta vain! Nuo Leafin suklaarakeet ovat muuten parhaimmat ja suloisimmat pääsiäisajan herkut. Ostin niitä meille viime vuonna ja aion hankkia tänä vuonnakin.

  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  (p.s. Googleta blogi dekkarimania, jos ei ole jo tuttu. Siellä on vaikka mitä. Minä olen hassu tapaus, kun en lue, mutta katson ja paljon!)

  VastaaPoista
 6. Mirka, niinhän minä aioin, mutta sitten tein myös niitä dieettikirjoja ja kovin niistä on vielä tekemättä. Se on kai sitten viimeinen hätävara!

  Minulla on vyötärön metsästykseen hula. Kun sen on kerran oppinut, se sujuu aina vaan. Olen haastanut nuoria naisia kisaan kanssani ja saa heti 100 euroa kun hulaa kauemmin kuin minä. Olen edelleen hallitseva hulakuningatar;-)

  Itseasissa lepo on osaa oikeaa tietä kohti kohtuutta. Luin tänään uudelleen sen Kauneus & Terveys -ledhen jutun. Se on osa 1/3. Eli seuraava ilmestyy kohta. Siinä on siis artikkelisarja lempeästä, pysyvästä tiestä hoikistumiseen, hyväksymiseen ja myös mielenrauhaan.

  Käynpä katsomassa ihan kohta. Kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 7. Katja, tänä vuonna on jotenkin nuo tummat farkut olleet taas yllä yhtä usein kuin hame...Nyt haluan caprit. Suomessa asiakas ja tuote eivät aina kohtaa. Sokos myi kaikkia muita värejä paitsi pinkkiä. Stokkalta en ainakaan netistä niitä löytänyt...

  Katja, MINULLA on se sinun fantastico kuva niistä särkyneen sydämen taimista, jotka noudevat maasta varhain keväällä. Siitä minä tajusinkin, mitä minulta puuttuu. Tämä kevät on juuri oikea aika sille kukalle ja ostan sen valkoisena. Paikka on jo valmiina. No, täällä on tänään satanut lunta, mutta ollaan plussan puolella, joten...siis en pidä märästälumesta ja nyt alkaa jo kaivata kukkia.

  Samaa sanoin minä suklaasta vielä viisi vuotta sitten. Nyt ainoa ehdoton, mistä en ikinä luovu on homejuustot...Olen suklaan kanssa niin holtiton, että se on minulta kiellettyä nautintoa.

  Kiitos samoin Sinulle! (Googletan.)

  VastaaPoista
 8. Äskeinen haikea olotila lennähti tiehensä kun tänne piipahdin:D Kiitos Leena ja onnea caprien etsintään !
  Ps .ei suklaa ole vahingoksi !!Ainakaan ihan tumma sellainen.

  VastaaPoista
 9. Hauska otsikointi! Caprit kuuluvat nyt ainakin kesään, tosin niiden kanssa on välillä hankala keksiä oikeanlaisia kenkiä. Nuo kuvassa näkyvät Parikat ovat kyllä nappi valinta caprien ja vaikka hameiden kanssa... jos siis osaa kävellä koroilla (vaikeaa vaikeaa).

  VastaaPoista
 10. Nuo caprihousut ovat ihanat. Olen kuitenkin sellainen "matala mari", että housuissani on parasta olla kokopitkät puntit. Ihailen vaan toisten käytössä tuollaisia herkkuja.

  Nuo lyhyet saappaat taas ovat ihan karkkeja, tahtoisi tuollaiset. :-)
  Tänä vuonna linnunmunat jäävät lapsille ja virpojille.

  Tuota S.:n terassin kesäasukasta seurasin jo viime keväänäkin. Jännää katsoa kuina nyt pesintä onnistuu.

  VastaaPoista
 11. Herkulliset nuo lehtikuvan kengätkin!!

  Niin ja tosiaan, suahan piti tökätä kun olen kirjoittanut Wynne-Jonesista - huomasitko että se oli jo ennen sitä Cameronin Andorraa?

  VastaaPoista
 12. Ihanaa, muitakin kadonneen vyötärön metsästäjiä ☺☺☺
  -kupissa tulista porkkanakeittoa, jotain hyötyä flunssasta; mikään ei maistu miltään, mutta tulisuus sentään tuntuu -ja porkkanakeiton pitäisi kyllä olla vain samettisen pehmeää...

  Mikähän siinä on, olen pystynyt tupakoinninkin lopettamaan, mutta suklaan suhteen olen täysin toivoton, kipot täynnä pieniä munia...muka kenelle? Tälle helvatan herkkuperseelle ne kaikki uppoaa kuitenkin, ei hyvä!
  Pinkkiä en voisi edes ajatella housuissa. Vielä!

  Millä sais sen henkisen henkarin taas jonkunlaiseen ripustukseen☻

  VastaaPoista
 13. Maria, omatkin tunnelmat heittelehtivät sen mukaan, kenen blogissa olen käynyt ja mitä sinne kuuluu.

  Kiitos samoin: On heitä, joita tekee aina mieli muistella. Ne caprit löytyvät!!!

  Olen viimeksi saanut herkullista tummaa suklaata, kun mieheni toin sen jostain maasta, jota ei enää edes muista. Sanoppa HERKULLINEN tumma suklaa, jota saa Suomesta.

  Anne, no, olen jo pari suvea ollut mekoissa ja sitten lenkillä semmoisessa kuin tennishame tms. Nyt olisi caprien aika. Pienkkien! Käytän caprien kanssa läpsyjä. Ositn kahdet huiman kauniit korkkipohjaiset, ovat aivan hippityyliä ja sitten on yhden vanhat punaiset.

  Olen pakottanut itseni korkoilemaan, joten kotelomekkojen kanssa, joita minulla on muutamia;-), on aina kunnon korkokengät. Naisellista. Ikinaisellista ja sääri näyttää kauniilta.

  Unelma, caprit tosiaankin vaativat hiukan pituutta.

  No, minä ostin ne siksi, kun entiset kesä/puutarhasaappaat ovat rikki ja Lumimies näki nämä jalassani ja sanoi:"Karkit!"

  Juu, minä ostin monta pussia. Osan laitoin tuohon pieneen kulhoon, osan säästän virpojille, osa menee pääsiäisenä lokerovatiin ja Meri saa näitä joka pääsiäinen minulta pussin tai kaksi...eli siis lapselle(ni).

  Minusta on ihanaa, kun medestäjästä on tullut meille sellainen eksoottinen kevään merkki. Sitä seuratessa unohdamme, kuinka hitaasti Suomen suvi saapuu. Tai siis se kunnon kevät, jolloin sipulikukat nousevat maasta ja puro virtaa puutarhassamme.

  VastaaPoista
 14. Satu, ne ovat, mutta ostin vähän aikaa sitten roosat korkkarit, joten...

  Hyvä kun sanoit. Minun viikkoni ovat olleet enenmmän kuin hektisiä. Käyn kohta. Kiitos kun muistit!

  VastaaPoista
 15. Mihinköhän muotiblogiin minä tupsahdin ? ;-)

  Hauskat saappaat, juuri sopivan väriset puutarhahommiin. Ja nuo pikkuiset munat ovat suloisia, pitääkin jemmata niitä pääsiäiseksi.

  Kohtuullisuus ? Kärsivällisyys ? Mitä kieltä ne ovat, en ymmärrä ? :-D

  VastaaPoista
 16. Pinkit caprit,oh la laa! Toivottavasti löytyy sellaiset sinullekin.
  Ihanat nuo uudet kevätsaappaasi;se,että ne ovat pinkit ei olekaan mikään yllätys;D
  Noita Leafin suklaamunia ostin pussillisen mukaani tänne nyt kun olin Suomessa,ja kuvasin niitä,ja sitten söin.Hyviä olivat!Yritä välillä levätäkin!

  VastaaPoista
 17. Pinkit caprit oli minullakin joskus 1980-luvulla. Ihanaa olisi löytää uudet samanlaiset<3

  Ihanaa pyhäiltaa sinulle, Leena<3

  VastaaPoista
 18. Petriina, juu, tänään on tämmöinen päivä, mutta onhan tässä vähän ornitologiaakin;-)

  Osta ne Leafin munat nyt, sillä ne loppuvat aina vähän ennen pääsiäistä kaupoista. Menekkki kova, sillä ovat todella suloisia ja valitettavasti vielä täynnä herkullista suklaata.

  Niin, noita sanoja en minäkään ymmärrä. Olen odottanut, että ikä toisi tolkkua...

  VastaaPoista
 19. Pepi, mutta ei kerrota kaikille☺

  Tupakasta luopuminen oli lastenleikkiä verrattuna elämään ilman suklaata.

  No, minulla on jo pinkki minihame ollut yhden suven, joten ei tuo väri minua pelota. Ja ennen hameaikaa, minulla oli joka suvi valkoiset ohuet pitkät housut, joten...Sitä henkistä henkaria tässä nyt kaikki itse tykönään pohtivat.

  VastaaPoista
 20. Jael, minä laitoin nuo saappaat esille sun yllytyksestä.

  Vain sinä saat hokea minulle koko ajan,että : Lepää. Ennen se oli Even homma. Jos kaikki sanoo noin, tunnen itseni...ihan oudoksi. Merikin jo sanoo, että koko perhe on ADHD...Olenkin väsynyt, joten ilmeisesti arvasit. Jos edes kaksi tai kolme kirjaa ensi viikolla saisi.


  Mun on PAKKO saada pinkit caprit!

  Aili, nuo ovat suomalaisen valmistajan Ril'sin. Mene vaikka lähimpään Sokokseen ja ellei siellä ole pinkkejä (ei ollut Jyväskylässäkään) tilauta ne sinne. Samalaiset ruskeat ja joulunpunaiset olivat minusta ihan eri maailmasta.

  Kiitos samoin Sinulle!

  (Et ikinä tiedä mitä teen nyt. Keitän oikein kunnon riisipuuroa haudekattilassa. Minuun iskee joskus semmoinen himo, että pitää saada oikeaa riisipuuroa ja kanelia.)

  VastaaPoista
 21. Näyttää niin upealta kuo aukeama, että huolisin kaikki nuo vetimet =) Kengissäkin on hiukan punerrusta, eikö?

  Selvästi olet tilannut nuo housut itsellesi, eiköhän Rils toimita ne sulle jollain keinolla =)

  Namit näyttää ihanilta, meillä ne eivät säilyisi pääsiäiseen, ei ehkä ensiviikonloppuunkaan. Hih =D

  VastaaPoista
 22. Birgitta, 'sama täällä' sanoo nainen, joka OLI vaateostolakossa.

  No, kyllä tilasin. Jopa Sokos lupasi ilmoittaa ma, jos saavat tuota pinkkiä.

  Mulla säilyy nyt, sillä elämän kovuus ilman suklaata avautuu nyt edessäni kuin kuiva autiomaa ilman tryptofaanin hermoja hyväilevää lempeää kosketusta...

  VastaaPoista
 23. Vautsi vau mitkä kumssarit! Tämä tahtois sellaiset myös! Caprit on mulle pullerolle liian mageet.

  Minullekin tulee joskus riisipuuron himo. Hitaasti sitä hauduttelen ja aina muista eräänä jouluna kuulemani puuropuheen: kaksi sotilasta istui vartiossa sota-aikana joulun lähestyessä. Heille siinä kehkeytyi keskustelu siitä, mikä on parasta maailmassa. Toinen sanoi, ettei tiedä parempaa kuin riisipuuro. Kaveri pudisteli päätään ja vastasi, että hänen mielestään maailmassa parasta on olla naisen kanssa sillä tavoin. Johon toinen tokaisi, että "et ole vissiin saanut koskaan oikein hyvää riisipuuroa". Että sillä siisti. Minusta riisipuuro on puurojen aatelia, vaikka asiasta voi olla muitakin mielipiteitä, hih.

  Sinulle kyllä sopivat pinkit caprit hienosti, joten toivonkin, että metsästys tulosta tuottaa.

  VastaaPoista
 24. Anja, nuo kumssarit olivat Sokoksen 3+1 päivää tarjouksessa ja pakkohan ne oli ottaa kun vedin ne jalkaani ja mies sanoi 'karkki'. Uhkasin pitää niitä...you know;-)

  No, voihan nuo caprit olla mullekin liian mageet, mutta en pysty nyt hillitsemään itseäni, se on katsos tuo värijuttu ja ihan oikeesti ei ole nyt päälle sopivia suvihousuja ja housutta vallan olen vain joskus puutarhassa.

  Täysin samaa mieltä riisipuurosta! Tätä riisipuuron ylistystä en unohda ikinä! Se vain on niin hyvää. Odotas, kun kerron tämän Lumimiehelle...

  Sopimisesta en mitään tiedä, mutta ne on vain nyt pakko saada.

  Kiitos naurusta! Tuo purojuttu on niin kyllä hyvä...

  VastaaPoista
 25. Ihanat kumpparinilkkurit. Caprihousut on kyllä aika ehdottomat kesällä. Yleensä mulla nekin on mustat tai tummat. Pinkit ei ehkä sopis mulle, mutta sinulla voin kyllä kuvitella. Toivottavasti löydät ne jostain.

  Arvaappa jos meillä laittaisi noita karkkeja kulhoon.. ne katoaisivat siitä kyllä aika pian parempiin suihin, talossa kun on lapsi, teini ja karkeista pitävä minä..

  VastaaPoista
 26. Ihanat caprit olet bongannut. Eivät olisi hullummat nuo vaaleanpunaiset korkkaritkaan tuossa kuvassa, mutta sinullahan on jo vastaavat:)

  Makeet kumpparit. Namuista täytyisi kieltäytyä. Nyt täytyy yrittää karpata, muuten ei tule mitään.

  Hyvä, että yrität hiljentää tahtia, itsekin olen ollut täällä koneella vain pieniä hetkiä kerrallaan, kuten olet varmasti huomannut.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  -Hanne-

  VastaaPoista
 27. Tässä myös yksi caprihousu lisää, mutta kotona pidän hameita, sukkia en muuten pidä sisällä, jos ei ole pakko tietty joissakin tilaisuuksissa, muuten en pidä kotona talvellakaan.

  Ihanat pinkit caprit, jos ei löydy pitäsköhän minun alkaa tekemään, stretsistä ,mukavan oloiset, kesäksi ja halkio sivussa.

  Ihana kuva tuossakin alla tuo pinkit saappaat ja kaunis muna tarjoilu.

  t
  Eräs pinkkiin hurahtanut ;D

  VastaaPoista
 28. Soolis, minulla on ollut iankaiken joka suvi sellaiset suvihousut kuin Jessicalla siinä terassikuvassa, jossa labbis mukana eli valkoiset ja lyhyet, mutta ei caprit. Nyt olis kiva lyödä karkkiväriä päälle.

  Oi niin! Meillä Meri on opetettiin, että ei niitä napsita (hän on esteetikko sisustushullu kuten minäkin;-), ne ovat koristeita, ja pääsiäisenä sitten kukko moni hänelle niin kauan kuin asui kotona JOKAIKINEN PÄÄSIÄISPYHIEN AIKA yhden Kindermunan. Pyhien loputtua niitä sai sitten. Nyt Meriä odottaa täällä pari pussia noita suloisia munia. Noiden pikkumunien suhteen minä olen se heikoin lenkki...

  VastaaPoista
 29. Hanne, tiadan olla heikko luonne, kun kaikkeen pitää nyt langeta.

  Sinähän olet kautta linjan postannut harvemmin kuin minä. Jos olisikin vain tämä blogi, mutta kun nytkin on yön satanut lunta ja odottaa monta tuntia lumitöitä. Sitten onkin jo aika tedhä muuta huusholliin liittyvää etc.etc. Sanotaan, että ruuhkavuodet ovat, kun lapset ovat pieniä. No, minulla ne ovat nyt.

  Kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 30. Seijastiina, minulla on parhaan ystäväni kanssa sopimus, että säästä viis jätämme sukat pois kesäkuun 1. pnä ja uudelleen niiden aloitus on aikaisintaan syyskuun 1. pnä. Poikkeuksen tekevät vain hautajaiset!

  Jos on viileä, niin caprit tai jotkut muut kesähousut kyllä tarjoavat riittävästi lämpöä.

  Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 31. Hei Leena minäkin aloin unelmoimaan noista pinkeistä capreista! Ilmoittele, jos löydät ja mistä löysit. Voihan olla että niitä tulee vähän myöhemmin... Minä en ole vielä ainakaan nähnyt capri-housuja kaupoissa, tosin en ole hirveästi ehtinytkään katselemaan. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 32. Sara, laitan sulle tiedot meiliin ja vähän muutakin.

  Kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 33. Taisin nähdä just noi kengät stoccalla tänään. Ihanat, siis ihanat =)

  Saitkohan sä jo tiedon noista housuista...

  VastaaPoista
 34. Birgitta, siis kumpparit;-)

  Sain ja sinua odottaa jo tieto sun sähköpostilla.

  VastaaPoista