sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

ENNAKKOA ENSI VIIKOLLE, IHANAT NAISET!

Hei!

Elossa ollaan vaikka paikat ovatkin kipeinä. Läheisin ihmiseni on pakottanut minut kiipeämään kuulemma oman etuni nimissä ylös liukkaita, jyrkkiä mäkiä (lue: vuoren seinämiä). Toisaalta, minä en ole laittanut ruokaa, olen tehnyt toisen syntiinlankeemuksen, jonka paljastan tiistaina naistenpäivän iloksi ja luen parhaillaan mielettömän jännittävää dekkaria, joka tuskin tulee vielä ensi viikolla.

Siis huomenna aloitamme yhdellä vanhalla dekkarilla, jota en ollut teille vielä tehnyt, mutta olen tarjonnut teille muita  IF:n jännityskirjoja kylläkin. Jos pidän jostakin kirjoittajasta, pyrin usein täydentämään 'kokoelmaani'. Erittäin hyvin asia näkyy Ian McEwanin kohdalla, mutta kyllä muissakin. Ja tiistaina onkin sitten meidän Kaikkien Ihanien Naisten Päivä ja silloin paljastan Syntiinlankeemukseni osan 2 ja saatan vähän muutenkin korostaa naisiin liittyviä asioita tietyltä kantilta. Viime vuonna oli vakavasti, tänä vuonna toisin. Jotain kevyttä, ehkä iloista tms. Naisten iloksi teen sitten loppuviikosta aivan uuden sisustuskirjan, josta melkein tuli jo kuva tähän postaukseen, mutta sain vielä pidäteltyä.  Ja: Ensimmäinen kevään puutarhakirjoista on tullut!  Sen saatte myös tulevalla viikolla, sillä tiedän lukijoissani olevan runsaasti multasormia eli yhtä puutarhahulluja kuin olen itsekin. Olen iloinen, että kirja lähestyy puutarhaa hieman uudelta kantilta ja siitä, että kirjan kansi on täydellisen onnistunut, mikä ei suinkaan aina ole selviö.

Minulta on tässä hemmottelun ja rääkin vastavuoroisuudessa kiristetty lupaus kiivetä vuorelle kolmasti viikossa ja kalenteriin sitten ruksi. Miten tulinkaan sen luvanneeksi...en ollenkaan tajua. Olikohan se silloin saunan lauteilla, kun nautittiin samppanjaa vai silloin, kun... 

Jos teillä on tapana saada jotain materiaalista muistamista rakkaaltanne naistenpäivänä, älkää unohtako kirjaa Herätä kauneutesi, sillä siinä on täyttä asiaa ja jotenkin silleen hellästi ja hyvää mieltä tuottavasti.

Hyvä mieli ja itsestään pitäminen on tärkeää aina ja kaikkina ikäkausina. Se on se tie, joka vie harmoniaan ja kauneuteen varmimmin kuin kalleimman kuntosalin vuosikortti. M.O.T.

Vahvaa Viikkoa Kaikki Te Ihanat Naiset, Oman Elämänne Tähdet♥

teidän
Leena Lumi

Call Me

kuva Soolis

22 kommenttia:

 1. Kiitos Leena!Tämäoli kuin virkistävä lasillinen just puristettua hyvää appelsiinimehua:D
  Hyvää viikkoa sinulle-
  terveisin postauksiasi sohvansylissä odotteleva
  maria

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus!

  Hyvää viikkoa sinullekin!!

  VastaaPoista
 3. Maria, se oli tarkoituskin! Ole hyvä;-) Kiitos samoin ja kävinkin jo sinulla, kun piti tsekata tuo tilasi vakavuusaste...Jatka samaan malliin vaan;-)

  Susa, kiitos!

  Ja kiito samoin sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikkoa Leena! Hymyilytti kun ajattelin tuota vuorilla kiipeilemistä.Mikä vuori teillä siellä onkaan;D

  VastaaPoista
 5. Jael, kiitos samoin! Meillä on Kontinvuori ihan meiltä ylös eli asumme täällä ylimmässä rivissä, mihin on rakennettu. Sitten on Lullinvuori, jonka alta löytyvät luolastot ja sitten vielä Sarvivuori. Täällä on osin niin jyrkkää, että kallioita kiivetään narujen avulla...Monet ovat yllättyneet, kun ovat tämän kokeneet.

  VastaaPoista
 6. Tämä sai hymyn huulille :) Ihanaa viikkoa sinullekin Leena!

  VastaaPoista
 7. Naakku, no sitten tämä meni nappiinsa. Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 8. Jään myös odottelemaan jännityksellä, mitä viikkosi tuo tullessaan.

  Itse olen aloittanut henkiselle vuorelleni kiipeämisen jälleen kerran ja todellakin viimeistä kertaa tällä erää. Sen tueksi tuo Herätä Kauneutesi on varmaankin hankittava.

  VastaaPoista
 9. Heissan, olipas kupliva postaus, kiitos♥
  Ihana oli nuo pinkit kämmekkäät ja niistä tekemäsi postaus. Hymyssä suin luin tekstiäsi. Tuli mukava fiilis.
  Kivaa alkavaa viikkoa!
  -Hanne-

  VastaaPoista
 10. Mirka, ei suuria muulistuksia, vaan toivotavasti paljon kivaa.

  Minun on nyt kiivettävä sekä henkisesti että ruumiillisesti, vaikka sitten kontaten. Tämä ei ole ikuisuus, tämä fyysinen juttu, vaan semmoinen elämäntilanteeseen liittyvä. Olen entinen huippuliikkja, joka jämähti koiran nivelrikon ja liian suuren blogi.innon myötä, yritän edes osittain saavuttaa entistä kuntoani. Teen mitä vain, kun saan olla ulkona. Salille minä en lähde! Minulla on ympärilläni saaren lositavat maastot, joten 'that's it'.

  Mirka, on tarkoitus, että olet osa tiistain postaustani!

  Herätä kauneutesi tukee muutosta, josta kirjoitit ja johon kommentoinkin. Siis juuri tuon kirjan linja on se, mikä on nyt minun johtotähteni. Kohta palataan asiaan!

  VastaaPoista
 11. Hanne, sää tairat nauraa mulle;-)

  No tottakai sitä kuplii tämmösen pitkän viikonlopun jälkeen. Minua on rääkätty ja hemmoteltu. Tämmöistä minä kutsuisin breikiksi.

  Kiva, jos onnistuin saamaan sinut hymyyn. Voin ketoa, että se on ollut vastavuoroista.

  Ihanaa viikkoa ja pysy peesissä♥

  VastaaPoista
 12. Aika ihanaa! Minulla on ollut harvinaisen hyvä viikonloppu ja tämä postauksesi sekä lupauksesi naistenpäivän ja ensi viikon muista aiheistasi vain lisäsivät hyvää mieltäni.

  Lumimies osaa vetää sinua oikeasta narusta, kun tuohon vuoriurakkaan suostuit. :)

  Ihanaa (kun kaikki nyt vaan on niin ihanaa :)) alkavaa viikkoa, Leena!

  P.S. Kiitos Ruth Colelle Haahtelaa koskevasta viestistä. Vastaan hänelle tuota pikaa.

  VastaaPoista
 13. Katja, niin: Joskus on vain niin ihanaa♥

  Tarkoitus on, että ihana jatkuu, vaikka huomenna tuonkin yhden vanhan dekkarin, jonka sinä voit ohittaa;-) Sitten onkin loppuviikko vain naisten unelmaa.

  Lumimiehen motto on, että 'anna hänen luulla, että hän on itse keksinyt kaiken, mitä tekee'. Olen siis niin härkä, että jos minua käskyttää, teen ihan toisinpäin.

  PS. Aivan, Ruth Cole kävi vähän tuuraamassa, kun sain viestejä, että täällä käsitellään Lumin poissaollessa jopa Mcewania ja sitten Haahtelaa, johon minulla on se outo 'suhde'.

  Mukavaa viikkoa, Katja!

  VastaaPoista
 14. Niin, tosiaankin tyiistaina on naistenpäivä ja laiskiaistiistai..
  Täytyy herättää kauneuteni ja mennä myös kiipeämään mäkiin ja laskea sit vauhdilla als..
  Onneks täällä on mäkiä, vaiks ei sellaisia kuin siellä..

  olen alkanut lukea "Rakkauden aikakautta2 ja pidän siitä tosi paljon..
  Ihanaa uutta alkavaa viikkoa , aurinkoista sellaista sinne ja tänne!

  VastaaPoista
 15. Kaikkea kivaa on siis tulossa ensi viikolla. Ja vasta nyt viikonloppuna huomasin, että tiistaina on Naistenpäiväkin..

  Debbie Harry on aikamoinen pakkaus! Ajatella, että tuo Call Me-biisikin on yli 30 vuotta vanha, ja aivan kuin eilen tehty. Debbie itse on hieman muuttunut, ja Blondie-bändikin taitaa olla jo mennyttä, mutta niin ajatonta on tuo musiikki!! Ja tuo Debbien lookki!

  VastaaPoista
 16. Hanne,sinähän nämä maastoerot täällä tiedät. Riihivuoren valot vilkkuu meidän ikkunaan järven yli.

  Siis luet Rakkauden aikakirjaa...Se on upea elämys. Ostin sen myös Merille.

  Kiitos samoin sinulle!

  Soolis, no naistenpäivä saa tietysti olla joka päivä;-) Minusta Debbie on nainen, jossa on 'munaa'. En tiedä tunnetko sanontaa...Tuo musiikki on jotenkin semmoista, että aika ei sitä syö. Siitä tulee vaan aina se tietty fiilis.

  VastaaPoista
 17. Mukavaa viikkoa sinulle Leena ja kivalta näytti Virginian kuva, kun katsoin sivupalkkiasi! Mitä tarkoittaa IF? Herätit uteliaisuuteni dekkarin suhteen! :)

  VastaaPoista
 18. Sara, kiitos samoin sinulle!

  Juu, Virginia näyttää loistavalta.

  IF on Inger Frimansson. Minulta puuttuu hänen kovimmat, mutta teen nekin vielä. Tarkat huomaavat, ketkä ovat minusta pohjoismaisen dekkariperinteen kuninkaallisia. Paria en enää lue.

  Seuraavalla viikolla, siis en tulevalla, yritän tuoda esiin uuden dekkaristin, joka olikin enempi kuin aluksi luulin. Mulla on eka kerran rimakauhu dekkarista! Siinä on niin paljon, mutta oikealla rytmillä ja niin kiinnostavia asioita, että miten saan lukijat tajuamaan...Lähden nyt jatkamaan...en voisi kuvitella, että en saisi elää tätä seikkailua loppuun.

  Miten minä taas näin pitkästi...;-)

  VastaaPoista
 19. (((Leeena)))

  Nuo sitten merkitsevät halauksia ympärilläsi. :)

  Kiitos kivasta postauksesta. Ja ai että, kun nauratti tuo härkäkommenttisi, kun mieheni on myös härkä(pää)... :D

  VastaaPoista
 20. Karoliina, oi kiitos! On ihanaa oppia uusia merkkejä. Kohta ei tarivita enää sanoja tai niitä voi ainakin vähentää. Lisää tätä♥

  Tuli nyt niin vahva olo, vaikka äsken ajattelin, että taidan olla jotenkin edesvastuuttomassa tilassa...Pakko nyt saada rauhoittavaa teetä...

  No, kun tunnet yhden härän, tunnet heidät kaikki;-)

  VastaaPoista
 21. Voi sua.. Mutta vuorelle kiipeäminen on terapeuttista. Voin vaan kuvitella kuinka olet "joutunut " lupaamaan :D

  VastaaPoista
 22. Anne, just: Voi, voi!
  'Joutuminen' on joskus nautinnollisen piinallista...

  VastaaPoista