maanantai 7. maaliskuuta 2011

ELÄMYKSELLISTÄ & VAHVAA NAISTENPÄIVÄÄ!

Rakkaat Ihanat Naiset♥

Koska olen huomenna varattu silloin kun te käytte kurkkaamassa, mitä Leena Lumi tänä vuonna sanoo naistenpäivänä, niin saatte tämän vähän ennakkona.


Siis minun sydämelläni on niin paljon nyt liikaa etten tiedä, miten tämän muotoilisin…


Toivon niin kovasti, että

Jokainen meistä löytää elämäänsä iloa, sisäistä rauhaa ja tasapainoa♥


Jokainen meistä alkaa hyväksyä itsensä sellaisena kuin on, unohtamatta silti lempeästi huolehtia itsestään♥

Jokainen uskaltaa olla oma itsensä ja oppii sanomaan ’ei’ ja ottamaan aikaa itselle♥


Jokainen ohittaa muiden mielipiteet, tulivat ne sitten miehiltä tai naisilta, siitä millainen pitäisi olla ja antaa niiden valua kuin vesi sorsan selästä♥


Jokainen löytää aina silloin tällöin jonkun uuden asian, jota kokeilla, uuden polun jota kulkea♥


Jokainen poimii terveys- ja dieettikirjoista vain sen, minkä todella tuntee omakseen, mutta muistaa samalla, että elämä ei ole viiden tai kymmenen kilon päässä, vaan tässä ja nyt♥

Jokainen muistaa, että se tavaratalon kallein ryppyvoide ei ole autuuden ovi, vaan hetkellisesti pintaturvotusta aiheuttava voide, jonka vaikutus ryppyjen poistoon perustuu vain tähän♥


Jokainen on kaunis, kun säteilee sisäisesti, kokee asiat kiinnostaviksi, elää täysillä ja ennen kaikkea varmana itsestään♥


Jokainen muistaa silloin tällöin Carlos Geblerin lauseen:” Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta ymmärtämyksellä siitä voi joskus imeä myrkyn pois.”♥


Jokainen on sen verran rohkea, että ymmärtää tehdä välillä suursiivouksen ystävä- ja kaveripiirissään, sillä toiset ovat kuin luotuja vähättelemään ja syömään toisten energiaa, joten ryhdy toimeen♥


Jokainen tajuaa, että minä en kerro siitä, mitä minä olen, vaan siitä, mihin tähtään. Minäkin kiipeän vuorelle ja välillä liukastun ja olen hyvin pettynyt, uupunut ja joskus ihan vailla inspiraatiota♥

Jokainen säilyttää terveen suhteen elämään ja tajuaa, että onni ei tule ostamalla, vaikka se joskus vähän piristääkin ja on tyttöpäivien ohjelmassa, mutta silti: onni ei asu rahassa♥

Jokainen säilyttää empatiakykynsä heikompia kohtaan, sillä kyky tuntea myötätuntoa on ihmisyyden ylin mittari♥


Siis minä ja moni muu on nyt kiipeämässä vuorta niin henkisesti kuin ruumiillisesti. Löysin erään samassa tilassa olevan blogiystävän ja suosittelen teitä kaikkia lukemaan, mitä Mirkalla blogissa Uuden kuun aikaan on mielessä. Se ei ole vain yksi postaus vaan monta. Olen nyt hyvin herkkänä Mirkan jutuille. Kohtasimme oikeasti eka kerran kun hän tajusi Ian McEwanin Rannalla –kirjasta jotain mikä minulta oli mennyt tajuamatta. Sen jälkeen Mirka on ollut mielessäni paljon. Ja nyt tämä

Kuvateksti tähän Mirkan kuvaan kuuluu: Kyllä tästä vielä pyörä tulee. Tämän kuvan postauksessa on uuden RP-puolueen perustamisohjelma. Sinne vaan liittymään ja aletaan kiivetä yhdessä kaikin tavoin ja toistamme tukien. Ja kiitos sinulle Mirka elämäni tärkeimmistä kukista sekä tästä asiasta, jota nyt teemme♥

Jos haluatte lukea enemmän näistä naisten elämän askelista, suosittelen Pirkko ja Antti Arstilan kirjaa Vahvaa Elämää Aikuinen Nainen. En tiedä, onko sitä enää myynnissä, mutta kirjastosta tai huutonetistä saattaa löytyä. Sen lisäksi edelleen suosittelen Susan West Kurzin ja Tom Monten kirjaa Herätä kauneutesi, joka on kaikkea muuta kuin meikkiopas. Maaliskuun Kauneus & Terveys –lehdessä alkoi myös kolmiosainen sarja Elämäsi lempein laihdutus – Arvosta itseäsi. Ensimmäisen jutun nimi on Pakko pois, iloa tilalle! Mitä meiltä enemmän puuttuukaan kuin iloa! Me olemme täynnä velvollisuutta ja ylisuorittamista ja unohdamme ilon. Saadaksemme pakenevasta ilosta kiinni, meidän on suojeltava omia voimanlähteitämme ja sanottava ’kiitos ei’ energiasyöpöille!

Voi ei! Minun piti edes yrittää olla hauska;-) Siis perjantaina tapahtui Syntiinlankeemus 2. Ostolakkoni repsahti, sillä ostin uudet korkkarit suvi mielessäni, katso ensimmäinen kuva, sekä uuden kevättakin, katso kuva alla.


Se ei kuitenkaan päättynyt ihan tähän, vaan hankin myös mustan puseron takin alle ja sellaiselle on aina tarvetta. Sain myös ostamista vastustavan Lumimiehen valitsemaan itselleen paidan, jossa on lilaa, valkoista ja PINKKIÄ. Pitäähän miehen olla sävysävyyn naisensa kanssa.

Koska on meidän Kaikkien Ihanien Naisten Päivä, saatte huomenna esittelyn kirjasta Vanilla Country Chic, jonka tekijä on Riitta Tiitu. Riitan löydätte täältä Vakuutan, että syötte Riitan ottamat kuvat, joissa siirrymme hurmaavasta interiööristä toiseen. Minulta meinasi hengittäminen unohtua, kun leijuin Shabby Chicistä French Chiciiin, English Stylestä Romantic Homeen, lumoavasta kuvasta toiseen.


Ja sitten loppuviikosta kerron teille kevään ensimmäisestä puutarhakirjasta, joka on Värien lumoa puutarhaan – Ainutlaatuinen opas kasvien valintaan. Kirjan kansi on niin onnistunut että kulkee yksi yhteen kirjan sisällön kanssa.

Yksi asia vielä puuttuu. Toivon, että hän ilahduttaa teitä yhtä paljon kuin minua. Voiko kukaan kuvitella Naistenpäivää ilman miestä;-)


Ja nyt Arvon Naiset, Elämyksellistä & Vahvaa Naistenpäivää♥


♥:lla
Leena Lumi

Feeling Good 

PS. Löydät Sata naiskirjailijaa Leena Lumin tyyliin täältä 

PPS. Ja näin palvoo Pasi Ilmari Jääskeläinen naista♥

47 kommenttia:

 1. Upeaa naistenpäivää Leena! ja aika upea komistus tuossa;)

  VastaaPoista
 2. Sanna, kiitos samoin♥

  Ethän voine enempää vaatia;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos sanoistasi jotka antavat voimaa ja hymyä sydämeen ♥
  Ihanaa naistenpäivää !

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin Leena! Hieno tuo Geblerin mietelmä. Ja suursiivo oman elämän energiasyöppöjen suhteen on varmasti vähintään yhtä tarpeellinen kuin kämpän pölytys, luultavasti paljon tarpeellisempi :D Kiitos lämmittävistä naistenpäiväntoiveista!
  P.S. Ihanan väriset nuo korkkarit.

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin, Maria♥

  Elma Ilona, kiitos♥

  Energiasyöppöjen siivouksen oppii, kun niistä ensin kärsii tarpeeksi.

  Korkkareissa on sama väri kuin suvikotelomekkoni yksi sävy. Noiden kanssa paljaat ja suihkurusketetut sääret;-)

  VastaaPoista
 6. Aurinkoista ja mieleenpainuvaa naistenpäivää. Kaikki sinun toivomasi asiat allekirjoitan. Kiitos!
  Ihanat korkkarit, kepeitä askelia niillä eteenpäin.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa ja ansaittua naistenpäivää huomiselle, Leena!

  Ja kiitos tästä postauksestasi. Siinä on niin paljon ajatuksia, joihin tarttua ja joita soveltaa tai yrittää soveltaa omassa elämässä. Allekirjoitan monen asian, kuten sen ettei raha tuo onnea (onni syntyy muualla ja usein ihan pienissä asioissa), sen että empatiakyky on ihmisyyden ylin mittari (jos emme voi olla empaattisia toisia kohtaan, olemme tunnekylmiä ja onnettomia itsekin) ja sen että jokainen meistä on kaunis. Itselleni on edelleen niin vaikeaa sanoa ei, mutta opettelen koko ajan. :)

  Ja iik, mikä komistus! Kuka hän on?

  Upeat korkkarit, ihan sinun näköisesi.

  VastaaPoista
 8. Minttuli, kiva, että löysit samaistumista. Korkkarit...suvella sitten niillä.

  Ihanaa Naistenpäivää Sinulle♥

  Katja, kiitos samoin♥

  Vaikeinta on juuri se 'ei'. Minä aloin sitä tosissani opetella sun iässä. Tässä nimittäin ikä merkkaa eli pitää olla sitä semmoista itsetuntoa, jota ihan nuorena ei usein ole. Kyllä sää sen vielä saavutat. Sen 'ein'.

  Sinä saat tämän komistuksen noin 8 eurolla, kun menet CDON.COM ja tilaat Woody Allenin leffan Match Point. Hän on siinä pääosasssa. Arvaa onko filmiä katsottu;-) Ostin varalle toisen, jos se menee puhki...Ja siis on hänellä nimikin: Jonathan Rhys Myers, Irlannista...Jälleen yksi syy palata vihreälle saarelle.

  Onko mun näköiset;-) Ekat punaiset korkkarit elämässäni. Siis tuollaista punalilaa kuin on mun rakkaimassa suvimekossani.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa naistenpäivää sinulle Leena ja kiitos piristävästä ja voimaannuttavasta kirjoituksesta!
  Energiasyöpöt tai -varkaat pitää ajaa kauas pois, hus pois! Samoin opetelen sanomaan ei ei ei; mutta en toki kaikkeen.

  Jos syntiin lankeaa, niin se pitää tehdä tyylikkäästi - juuri noilla korkkareilla! :)

  VastaaPoista
 10. Sulla on hengästyttävä tahti, jopa minulla tekee tiukkaa ♥♥ Ihanaa, täydellisen hurmaavaa naistenpäivää :D

  *ottaa maalipensselin ja katoaa pinkkiin maailmaan*

  VastaaPoista
 11. Kiitos Leena ihanista ajatuksista! Aion printata "toiveesi" ja laittaa ne säilöön omaan "hyvien ajatusten" kirjaani, jonne kerään kaikenlaisia minua koskettavia mietteitä. Energiasyöppöys on asia, jonka olen oppinut myös hyvin äskettäin ja erityisesti sen, ettei energiasyöpön seurassa TARVITSE olla. Ihastuttavaa Naistenpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 12. Helena, hyvä sinä!: Minullakin tuli mieleen heti, että jos syntiä tehdään, niin nämä jalassa;-) Niissä on selvästi jotain houkutusta...

  Ei tietenkän kaikkeen ei. Minä olin enenn nainen, joka ei osannut sanoa ollenkaan 'ei'. Siinä on burn out ennen kuin ehtii sanoa 'kissa'.

  Ole hyvä Helena ja kiitos samoin upeaa naistenpäivää Sinulle!

  VastaaPoista
 13. Ihanaa naistenpäivää Leena,ja hieno kuva uuista kauniista kengistäsi;D
  Ja kiitos kaikista noista toivotuksista:-) Jonathan Rhys-Myers taas ei ole ihan minun makuuni,hän aina esittää selllaisia pahoja poikia.

  VastaaPoista
 14. Pepi, mitä sä nyt maalaat? Mun pitää tulla katsomaan...

  Señora Pepi, minä huoelestun, jos mun tahti on SINULLE tiukka;-)

  Kiitos samoin Sinulle♥

  Absolutely white, minullakin on kirjoja, joissa on blancot sivut. Sinne vien monenmoista runoista syviin viisauksiin ja joskus vaikka vain tämmöisiä 'paremman huomisen' listoja.

  Vei kauan tajuta tuo energiasyöppöys ja sitten piti vielä vähän kasvaa, että tuli vahvuutta selvittään itsensä uusille urille.

  Kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 15. Ihanaa naistenpäivää sinulle Leena!

  Oi noita kauniita kenkiä! Sopisivat niin erään mekkoni väriin yhtä.

  Hienosti taas värisävyt toisiinsa passavat, tuossa sillalla otetussa kuvassa.

  VastaaPoista
 16. Vallan upeaa naistenpäivää myös sinulle! :)
  Min'kin allekirjoitan kaikki toiveesi.

  VastaaPoista
 17. Jael, mää pyörryn: Ettet sää muka olis Jonathanin kanssa, jos voisit. Ihan kiehuisit! Etkö haista pahuuden kiimaa...kuumat tuulet puhaltaa ja ensi yönä loitsin sinut näkemään hurjia unia sinusta ja Jonathanista - yhdessä.

  Juu, kengät on aika makeet, kiitos!

  Kiitos samoin♥ Voimmeko ikinä toivotella mitään hyvää liikaa....

  VastaaPoista
 18. Ihana kirjoitus ja suurenmoiset kuvat<3

  Oikein mahtavaa Naistenpäivää myös sinulle, Leena<3

  VastaaPoista
 19. Voih. Nyt olen kyllä ihan hirmuisen liikuttunut. Sanoit niin kauniisti!

  Ja nuo alkupostauksesi elämänasenneohjeet aion myöskin printata itselleni, koska ne ovat kaiken alku juuri. Ilman niitä ei ole mitään!

  OIkein täydellistä Naisten Päivää myös Sinulle!

  VastaaPoista
 20. Riina, kiitos samoin♥

  Ja minä toiovn, että ne toteutuvat meille kaikille.

  Rita, kiitos samoin♥

  Ostin nuo kengät juuri yhden kotelomekkoni väreihin.

  Kiitos, minusta on vähitellen tullut lilapinkki.

  VastaaPoista
 21. Aili, kiitos♥

  Kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 22. Hei!

  Tässä on kaikennäköistä ja sun jutut natsasi nyt tasan tarkkaan siihen, mitä minä tässä olen pohtinut jo ihan itseni takia ja sitten on vastaan tullut kirjoja, joissa on aihetta sivuttu tavalla tai toisella.

  Teen kohta lujaa kevään kirjoja, joten minä niin kuin ohjasin hätää kärsivät lukemaan sinua. Käyn siellä itsekin, sillä pidän niin hirveästi jo blogisi formaatista. Älä vain ikinä muuta sitä! Pidän myös siitä, että kirjoitat niin kuin on. Et esitä mitään, vaan tarjoat faktat. Se on sitten ota tai jätä.

  Kaksi asiaa voi tapahtua. Ei kolmea ilman syytä. Ne erityiset kukat, Rannalla ja sitten tämä aihe ja sun tapa käsitellä sitä. Minusta tuntuu nyt, että taidan taas jaksaa jatkaa...yrittämistä. Vuorelle kiipeämistä. Kaikkea.

  Ihanaa naistenpäivää, Mirka♥

  Leena

  VastaaPoista
 23. Ihanaa ja hauskaa Naistenpäivää sinulle Leena !

  Kengät ovat niin kesäiset ja kevättakki niin keväinen ! Kerrassaan hyvät ostokset !

  VastaaPoista
 24. Ehkä se on siinä, että viimein viikonloppuna pysähdyin, selailin lehtiä -mutta vieläkään en ehtinyt avat yhtään kirjaa :D
  Touhuilin pienimuotoisesti kaikenlaista..

  Missä välissä oikein luet NÄIN paljon???

  Nyt pensselöin epämiellyttävää pintaa, loppuviikosta aikaisintaan ehtii blogiin.
  Monta vaihetta ennenkuin valmistuu :)
  Mutta eipä tässä kiirettä, nautitaan välillä kätten jäljistä :D

  VastaaPoista
 25. Soolis, kiitos samoin♥

  Juu, aika onnistunut ostospäivä;-)

  Pepi, ehdin vasta sun ruusuhuoneeseen, kun sä oot jo täällä...

  Minulla ei ole mitään tietoa enää, milloin luen. Kai yöllä...

  Nauttimen on osa elämää, tärkeä osa. Yleensä kaksoset osaa nautiskelun ihan härän vertaisesti. Kokemusta on.

  VastaaPoista
 26. Se on varmaan se toinen kaksonen kun on jokapaikassa, toinen on tässä :D

  Huomasin sun kommentin LauraA:sta!

  VastaaPoista
 27. Pepi, niinhän se on.

  Yritän edelleen päästä katsomaan, mitä sinä nyt teet.

  Sehän oli ihan Lauraa...

  VastaaPoista
 28. Nätit kengät ja ihanat ruusut! Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 29. Mirnada, kiitos! Ja kiitos samoin Sinulle♥

  VastaaPoista
 30. Ihanaa naistenpäivää! ♥
  Ja kiitokset ajatuksista tuossa postauksessasi! Joskus on hyvä pysähtyä, ja kerrata hieman viisaita ajatuksia. Ei sitten tule ajauduttua liian kauas... vaikka välillä tosiaan polkupyörästä voi puuttua rengas tai vuoren rinne olla melkoisen jyrkkä.

  VastaaPoista
 31. Hei Leena<3

  Kiitos ihanista "teeseistä" naistenpäivälle, niistä moni osui ja upposi.
  Kiitos ihanasta blogistasi ja hyvästä virtuaaliseurasta...enkä jatka enää kiittelyä vaikka olis paljonkin kiitettävää..kun ei olla Oscar-gaalassa. Ihanaa ja aurinkoista naistenpäivää sinulle.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 32. Ihanaista naistenpäivää sinulle Leena!
  Terkuin, Riitta

  VastaaPoista
 33. Kiitos rakas ystäväni!
  Upeita ostoksia niin sinun näköisiä ja nyt minäkin voin vähän sortua ;)
  Kaunista ja mukavaa naistenpäivää Ihanainen!

  VastaaPoista
 34. Kiitos samon, Anne♥

  Minä en ikinä anna periksi, sillä yksi mottoni on hieman kliseinen vanhan kansan sanonta: "Yrittänyttä ei laiteta."

  Tuija, kiito itsellesi ja upeaa naistenpäivää♥ (Saat tänään lahjaksi linkityksen, tiedät kyllä mistä hyvästä;-)

  Riitta, kiitos samoin♥

  Anne, kiitos samoin♥ Sorrutaan välillä että voidaan sitten taas ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
 35. No en,ei vaan ole Jonathan minun makuuni;D

  VastaaPoista
 36. Jael, uskon sinua, kunhan kiusasin;-) Olen jo huomannut, ettei miesmakumme kohtaa, mikä on toisaalta vain hyväkin, sillä...

  VastaaPoista
 37. Upeaa naistenpäivää myös sinne.....

  VastaaPoista
 38. Ihanaa naistenpäivää! Sinun ajatelmasi olivat tärkeitä. Tuo ein sanominen on kyllä yksi vaikeimmista asioista... miten sanoa ei olematta silti jyrkkä tyranki. Ja todella jokainen nainen tarvitsee sallivat silmät, joilla itseään katselee ja kohtelee. Tuomitsevia silmiä kun on ympärillä aivan riittävästi. Omalla katsellaa voi tehdä paljon hyvää. Kohdelkaamme itseämmä kuin prinsessaa - siinä mielessä nuo osatamasi kengät ovat aivan loistavat!

  VastaaPoista
 39. Voimallista ja lumoavaa naistenpäivää sinulle, Leena! Oletpa tehnyt hienoja ostoksia, ja nuo naistenpäivän teesit sopivat moneen päivään. :) (Samoin kuin ne eiliset, hihii!)

  Minä keitän nyt kahvit ja jatkan lukemista, pian savuaaaaaaa...!

  VastaaPoista
 40. Kiitos samoin, Leena♥

  Valkoinen kirahvi, näin minä yritin sanoa, miten sinä sen tiivistät. Ja nuo kengät olivat selvästi prinsessahetken ostos;-)

  Mukavaa naistenpäivää Sinulle♥

  Kiitos samoin, Ilse♥

  Älä naura, mulla on ollut ihan edesvastuuton olo jo jonkin aikaa...;-)

  Ja minulta lähti juuri vieras, jonka jälkeen ei ihan helposti lueta. Miten sulla on aikaa lukea päivällä! Epistä. Takulla joku mahtava on nyt tulossa...näen jo savumerkkejä taivaalla.

  VastaaPoista
 41. Tyylikäs kevättakki ja ihanat kengät..Eihän noita voi olla tarvitsematta..sopivat sinulle upeasti ja ihana miehesikin sopii värien puolesta joukkoon..

  Näin suloista voi tapahtua naistenpäivänä..

  Ihana postaus kokonaisuudessaan, etenkin tuo viimeinen kuva, hups..

  Minäkin sain paljon tuosta samaisesta "Rannalla"-kirjasta, Ostin sen ja annoin exmiehelleni.
  ihmettelin, kun hän ei ole kommentoinut mitenkään. Pitäs varmaakin kysellä..

  VastaaPoista
 42. Hanne, kiitos!

  Naistenpäivän voi ottaa niin monella tapaa...

  Niin...Jonathan ja minulla ei ole mitään tekosyytä, millä saisin hänet oikeaan palkkiini jokapäivän iloksi. Toki Soolis voisi suostua siihen,että hänen bogi aukeaa siitä, mutta Keirakin on ihana vihreässään...


  Hanne, hän järkyttyi!!!

  Mahtoiko sinulta jäädä huomaamatta sama asia kuin minulla...Mirka huomasi. Vilkaiseppa sitä Rannalla postausta, voit avata vaikka palkissa olevasta kuvasta, ja vilkaise kommentteja.

  VastaaPoista
 43. Oli vielä palattava tänne Naistenpäivään, kun taata yllätti minut ihan totaalisesti, sen nyt vaan tulin kertomaan.

  Kävin täällä jo aikaisemminkin, mutta tuuli taisi viedä kommenttini.

  VastaaPoista
 44. Myöhässä ihanaista naistenpäivää! Sinä aina niin ilahdutat minua, Leena. ♥

  VastaaPoista
 45. Unelma, mitä ihanaa hän on taas keksinyt! Toivottavasti kerrot KAIKEN blogissasi, sillä lähden nyt sinne...

  No, minä en sinua ainakaan ole poistanut;-)

  Karoliina, kiitos samoin♥ On lumoavaa, jos voi ilahduttaa toista...

  VastaaPoista
 46. Myöhästynyt naistenpäivä toivotus sinulle! Aivan ihania toivotuksia, jotka kolahtivat toden teolla. Erityisesti tuo ” Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta ymmärtämyksellä siitä voi joskus imeä myrkyn pois.”♥ kuullostaa tänään hyvältä.

  Kiitos Leena!

  VastaaPoista