perjantai 25. maaliskuuta 2011

LOVE IS ALL THAT MATTERS...

Always

24 kommenttia:

 1. Totta. ♥

  Tuossa kuvassa on kaksi suosikkinäyttelijääni.

  VastaaPoista
 2. Katja, kuva on elokuvasta Justun loppu, joka perustuu Graham Greenen samannimiseen romaaniin.

  Julianne Moore ja Ralph Fiennes sykähdyttävät minuakin.

  Rakkaus!, mitä meillä olisi ilman rakkautta...

  VastaaPoista
 3. Olen nähnyt tuon elokuvan;hyvä sellainen:)Ah,rakkaus,ikävä...

  VastaaPoista
 4. Julianne Moore on ihanista ihanin ja kuva jotenkin niin keväinen.

  Bon Jovia en nyt jouda kuuntelemaan, mutta sinua aina. :) Koska muistutat kaikkein tärkeimmästä, tänäänkin. Kiitos, Leena, ja rakkaudellista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Jael, minä myös, monta kertaa.

  Niin, rakkaus, ikävä...

  Ilse, hän on.

  Halusin nyt filmistä sen iloisen kuvan.

  Minä en voi ikinä lakata tästä Bon Jovin laulusta. Olen hiukan Tommy Tabermannilta oppinut, mikä merkistee. Vielä kun olen poissa, muistat , että 'Leena aina siitä rakkaudesta...'

  Kiitos samoin♥

  VastaaPoista
 6. Kyllä se varmaan näin on. Rakkaus on se tärkein, mutta juuri nyt tuntuu, että muhkealle rahapussillekin olisi käyttöä.

  Julianne Moore teki muuten hieman erilaisen roolisuorituksen leffassa "The kids are allright". Leffa itsessään ei ollut ihan nappi, tai super hyvä, mutta Mooren roolisuoritus jälleen hyvä.

  Ihanaista viikonloppua sinne Leena Lumen toimistolle : )

  VastaaPoista
 7. Niin totta! Rakkaus, sen kaikkine sävyineen, on se polttoaine, mitä ilman en suostuisi käymään.

  Julianne Moore on ihana, ja minäkin pidin tuosta Annen mainitsemasta " The kids are allright"-leffasuorituksesta!

  VastaaPoista
 8. Mutta jos on rahaa, eikä rakkautta, mitä se on: Olla elävältä kuollut...Toki tiedän, että niitä unelmalaaattoja ja tapettteja, talon perustuksia ja kaikkea muuta ei rakenneta rakkaudella, silti...kerran hippi aina hippi;-)

  Tuota The kids are allright leffaa en ole nähnyt, mutta olen nähnyt Juliannen hyvin vertailtavasti kahdessa aivan eri tyyppisessä roolissa: tunnin elokuvassa 50 -luvun kotirouvana ja sitten aivan huimassa roolissa A Single Man -leffassa. Olin yhden ystävättäreni kanssa katsomassa Tunnit ja hän järkyttyi siitä Juliannen roolityöstä liikaa, se jäi häneen kiinni ja uniin.

  Kiitos samoin Sinulle! Täälä tosin nyt toimii kanadalais/suomalainen tiedonvälitysinfopiste...

  VastaaPoista
 9. Susa, Armi Ratia kirjoitti jo 13 vuotiaana päiväkirjaansa: "Ainoa velvollisuus on kauneus, ainoa voima on rakkaus, ainoa todellisuus on uni."

  No, minä en ole tuota 'tenavat' nähnyt;-), mutta olen katsonut useasti ja on ilo omistaa A Single Man. Julianne on aivan 'hot'.

  Mukavaa viikonloppua, Susa!

  VastaaPoista
 10. Niin totta.. Mukavaa kun nostit tuon ihanan biisin, oli päässyt taas unholaan. Rakkaudellista viikonloppua paratiisisaarelle!

  VastaaPoista
 11. Julianne oli kyllä todella hyvä sekä Single Man etta tuossa Kids are all right leffoissa. Upea kaunotar.

  ja niin totta tuo otsikkosi!

  Ihanaa viikonloppua sinulle =)

  VastaaPoista
 12. Anne, ole hyvä vain. Kiitos samoin Sinulle!

  Birgitta, hän on.

  Eikö vain, sillä ilman sitä mikään ei ole mitään.

  Kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 13. Rakkaus on aina tärkeintä, sen voimalla mennään eteenpäin elämää. Joskus puuttuu parisuhderakkaus, mutta kuten laulussakin sanotaan: Love is all around.

  Bon Jovi olisi tulossa kesäkuussa Helsinkiin ja harmittaa kun en taaskaan pääse bändiä katsomaan. Muutaman kerran ovat Suomessa käyneet.

  Julianne & Ralph = upea pari elokuvassa.

  VastaaPoista
 14. Soolis, just so: It's all around.

  Someday, somehow, somewhere: Me menemme ihan mihin konsertteihin haluamme ja voin tulla sun kanssa vaikka sun New Yorkiin, jos mut viedään nukutettuna yli. Voisitko ajatella laivalla? Me olisimme joka ilta kutsuttuina kapteenin pöytään...

  Yksi minun leffataivaani lempipari, sitten seuraava onkin Liz & Richard ja sen jälkeen Julie Christie & Omar Sharif ja sitten olemmekin jo filmissä Gone with the wind..., mutta kaikkeen tulee outo mutka kun olemme Atonementissa ja Keira Knightley ja James MacEwoy...

  VastaaPoista
 15. Oih mikä mielikuva - laivalla New Yorkiin ja kapteenin pöydässä. Silmieni eteen avautui näkymä jostain vanhasta ajasta, vähän Titanicia, vähän Mennyttä maailmaa.

  Mikä tahansa on elämässä mahdollista. Näin pitää ajatella.

  Atonementin pari näytteli itsensä elokuvataivaan historiaan!

  VastaaPoista
 16. ...that matters...

  Mahtavat näyttelijät kuvassa ja mukaansa tempaava biisi Bon Jovilta,
  joka on mahdollisuus nähdä livenä Stadionilla 17.6.2011.

  VastaaPoista
 17. ...that matters...

  Mahtavat näyttelijät kuvassa ja mukaansa tempaava biisi Bon Jovilta,
  joka on mahdollisuus nähdä livenä Stadionilla 17.6.2011.

  Happy Weekend!

  VastaaPoista
 18. P., only that matters...

  Tiedän ja juuri 17.6.! Miten olisinkanan siellä... ja elokuussa tulee samaan paikkaan Placido Domingo. Harjukaupungin äärimmäisen saaren likan ei auta kuin tyytyä.

  VastaaPoista
 19. ...kuvassa ovat minunkin suosikkini! Molemmat valkokankaan taitureita.

  Rakkaus saapuu ihan mistä vain ja aivan yllättäin! Mutta aina ei käy kuten saduissa, vaikka alku voi olla taivaallisen satumainen. 'Prinssistä' voi tulla sammakko :-( pahaa aavistamatta.

  Armi Ratia on sanonut viisaita ajatuksia !

  VastaaPoista
 20. Loistava pari yhdessä, korostavat toisensa parhainta.

  Tiedän, kohtasin oman ihmisparini odottamatta maaliskuun kylmässä viimassa, ratsastusnäytöksessä 27 vuotta sitten. Prinssit voivat muuttua ihan miksi vain;-) Toivottavasti eivät ihmisparit...

  Armissa oli paljon tiettyä suoraa, mutta myös kaunista viisautta.

  VastaaPoista
 21. ....jäin äsken niin kuvan parin lumoihin, että unohtui kuittaus!

  nami-hiiri :-)

  VastaaPoista
 22. Nami-Hiiri, no minä jäin sitä ihmettelemään, että kuka ei tohdi rakkaudesta lausua nimellään....Mistään en yhdistänyt sinuun. Kiitos kun kerroit, sillä en ole mikään anonyymien suurin ystävä.

  VastaaPoista
 23. Yleensä, jos näen tv:stä jotain elokuvaa, jossa näyttelijän/näyttelijöiden kasvot herättävät kiinnostuksen ja lupauksen hyvästä elokuvasta, alan katsoa. Ja niinpä vaan aina osottautuu oikeaan osuvaksi. Nimimuistini on aivan hävettävän huono. Ihailen ihmisiä, jotka tuosta vaan osaavat luetella lempi näyttelijöidensä nimiä ja vastaavaa.

  Nämäkin näyttelijät kuuluvat suosikkeihini ja jäisin elokuvaa takuulla katsomaan ja isäntä joutuisi siirtymään kammarin puolen TV:stä mäkihyppyjä seuraamaan. ;)

  VastaaPoista
 24. Rita, minäkään en yleensä muista mitään nimiä tai mitään muutakaan enää;-) Tässä kuvassa vain nyt todellakin ovat minun suosikkini, joten tottakai heidät muistan. Kuten muistan Atonementin näyttelijät...

  Mäkihyppy kiinni ja tämä katsotaan yhdessä miehen kanssa;-) Me ollaan katsottu tämä monta, monta kertaa eli siis Jutun loppu (the end of the Affair).

  VastaaPoista