tiistai 17. tammikuuta 2012

MIESKIN VOI OLLA NAISEN ELÄMÄN AURINKO, KUU JA TÄHDET!

Eilisen jälkeen on lupa leikkiä, on lupa pitää hauskaa ja elää kevyesti! Juuri kun aloin vaipua ärtyneisyyden koomaan kotikaupunkini kasvottomien lautakuntien äärellä, saapuu pelastava prinssi, joka aina saa minut hyvälle tuulelle. Hän on Akissfromthepast, mies joka osaa näyttää, miten kannattaa elämä ottaa: kauniisti ja kevyesti, tyylillä ja tunteella. Hän kutsui minut aamuvisiitille ja minä menin kokeakseni kevennyksen. Nyt leijun...

Päätin Akissin blogissa, että tänään ip tai huomenna varhain, ei lueta vielä mitään laihoista ranskattarista, vaan sisustetaan! Nyt ollaan niin Todella Upeeta, että alta pois. Vain Akiss saa minut näin kevytmieliseksi. Olenhan tunnustanut olevani hirveä suorittaja, mutta pienellä siirrolla, muutun ihan toiseksi.

Olisin voinut säästää kaikki nämä komistukset Naistenpäiväksi, mutta en malttanut ja päätinkin, että jokaikinen päivä on meidän naisten päivä. Sen kunniaksi soitan tänään suosikkimusiikkiani koko päivän, ostin viikonloppuna Adelen ihanuuden!, suunnittelen kolmevuotissynttäriarvontaani ja lähden Hänen Majesteettinsa kanssa puuterilumeen peuhaamaan. Suuriruhtinatar Olga on nuortunut kuivan lumi-ihanuuden myötä ja minulta katoaa aina silloin tällöin kymmenen vuotta kiitos hurmaavaan Akissin♥

Nyt ei soi tässä Adele, vaan biisi, joka jotenkin sopii kuvan hurmuriin ja olotilaani. Naiset, nauttikaa!, elämä on lyhyt ja sitten se on ohi....

Windmills of Your Mind

18 kommenttia:

 1. Kiitos jälleen hienosta linkistä - tuo A Kiss from the Past. Tekisi ihan mieli perustaa vielä uusi blogi; kauniiden kuvien blogi. Muta en raski lopettaa vanhoja.:)

  Kaunista talvipäivää.

  VastaaPoista
 2. Anna, ole hyvä. Kun käy Akissilla, tulee aina hyvälle tuulelle.

  Minulla on runoblogi, joka on omistettu myös kuville.

  Kiitoss samoin! Piti tulla keventämään vaatetusta, sillä lumi on oikeesti lämmintä, se ei ole sama kuin jää.

  VastaaPoista
 3. Upeaa miten inspiroiduit! :D anna inspiraation jyllätä nyt vaan :D ihan tosi upea kirjoitus!! tuollaista ei synny kuin hetken tuotteena =) ja hetket on ihan parhaita!
  parasta päivää sulle! :) minä jatkan omaani täällä hymyssä suin!

  VastaaPoista
 4. Akiss, minua ei tarvitse kuin höyhenellä tönäistä, niin heittäydyn...

  Sydänliekki leimahti ja se oli se hetki. Hetket ovat elämän tähtiä!

  Kiitos samoin sinulle, joka aina vaan saat minut hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 5. Riitta, kiitos! Niinhän me tehdään.

  Seuraava kirja kiinnostaa etenkin sinua. Huomenna: Tänään vain leijun...

  VastaaPoista
 6. Enjoy! Mielenkiintoinen tuo linkittämäsi blogi. Mutta harmikseni en voi kuulla tuota linkittämääsi biisiä, sillä jostain syystä täältä käsin läheskään kaikki YouTuben biisit eivät ole "sallittuja".

  VastaaPoista
 7. Helmi-Maaria, oijoi, sinä et vielä tunnekaan tätä hulvatonta puolta minusta;-) Akiss...on monenlaista, mutta etenkin Tehokasta Melankolian Torjuntaa. Hän myös ohjaa ylisuorittajat oikealle radalleen etc.

  Se on Stingiä, joka on yksi elämäni suosikkilaulajista, mutta löydät sen haulla Windmills of Your Mind Thomas Crown

  Tietysti voit yrittää myös Sting Windmill of Your Mind

  Biisi soi sattuneesta syystä usein ja ainakin 3.3., joka on R:n ja minun tapaamisen merkkipäivä. Tämä on siis meidän biisi 4-ever, mutta on niitä pari muutakin.

  Minullakin tulee usein vastaan, että 'ei ole sallittua'. Eniten se suututti kun paras versio Ville Valon ja Natalia Avelonin Summer Wine -biisistä kiellettiin. Siis se video. Ilokseni katselisin Valoa ja Nataliakin on upea nainen...

  R. soitti, eikä uskonut, että voin edes yhtenä päivänä olla vaan. Kyllä minä voin! Täytyy ajalla järjestää hänelle vähän enemmän uskonvahvistusta;-)

  Mukavaa päivää sinulle eli kevyesti kohden keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kävin katsomassa ja vau,mitkä kuteen pojilla.Ei ihmekään,että inspiroidut ,sillä A kiss from the past osaa kyllä olla inspiroiva! Ja ihanaa että lumi nuorentaa Olgankin:) Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 9. Jael, kuvitteles, jos meidänkin tuntemat miehet pukeutuisivat noin...

  Olga on kuin pentu eli mikään ulkonaolo ei nyt tunnu riittävän.

  Käy sinäkin Akissilla, siinä voi nuortua;-)

  Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 10. Vau, hieno kuvakavalkadi, varsinkin tuo talvikalsarimies ;) Ja musiikki sattui tänään juuri sinne, minne pitikin, eli sydämeen. Kiitos, Leena!

  VastaaPoista
 11. Marja-Leena, kiva jos sait iloa/kepeyttä/hupia/silmäniloa.

  Ole hyvä sinä, joka mielessäni olet sisukas Sissi Keisarinna!

  Miten ikävää, että juuri sinun blogisi ei tartu hallintapaneeliini, mutta on heitä monta muitakin ja kukaan ei ymmärrä tästä mitään...

  Tulenkin nyt käymään...Juu, biisi on napakymppi!

  VastaaPoista
 12. Kiitos..

  ihanan mielenkiintoinen mies.
  ja tuo biisi, etenkin sen taidekuvat ihastuttivat!

  VastaaPoista
 13. Tänne oli tullut upeeta keskustelua. Waude! :D
  Taidetaan olla Leenan kanssa kummatkin semmoisia höyhenellä tökättäviä :D

  VastaaPoista
 14. Akissin blogi on minulle yksi blogimaailman suvannoista. Siellä on ihana katsella kaikkea kaunista. Pitäisi vaan muistaa jättää kommenttia useammin (Akiss: luen siis blogiasi säännöllisesti :)).

  Ihanaa, että Olga nauttii lumesta. <3

  VastaaPoista
 15. Totta kait mies voi, ja onkin!

  (SANA-koristeet jotka Maria tehnyt ja jotka sait jouluksi, niin yksi Marian työ Liljevalchs Tukholmassa tänä kesänä!!) http://www.liljevalchs.se/

  VastaaPoista
 16. Hanne, ole hyvä. Akiss on kultaa niin kuvissa, sanoissa kuin biseissä.

  Minusta sinä tarvitsit nyt juuri tätä!

  ***

  Akiss, kaikki kaipaavat nyt jotain kohottavaa...Aika-ajoin ja olenkin aina myöntänyt olevani heittäytyjä, mutta sinulta oppii, että heittäytyä voi pienissäkin linjoissa ja etenkin useammin. Kiitos!

  VastaaPoista
 17. Suvanto, sininen laguuni, päivän kevennys, tyylin hipaisu...

  Juu, niin Olga kuin matte nauttivat lumesta.

  ***

  Hannele, arvasin, että kommentoit, kun laitoin 'kin'.

  Hienoa Maria! Olen hänen lukijansa, mutta lähinnä katselen kuvia, kun ruotsini rapistuu rapistumistaan...Kiitos linkistä!

  VastaaPoista