lauantai 18. syyskuuta 2010

KAALIGRATIINI

Siis olen aivan hulluna kaaliin ja tämä sekoitus syntyi siitä, kun piti sulattaa pakastin ja sinne oli jäänyt kukka-ja parsakaalipakasteita. Kerron joskus, mihin helppoon, nopeaan, hyvään ja jopa terveelliseen aina tarvitsen näitä pakasteita. No, minä kumosin nämä uunivuokaan, halkaisin mukaan luomukirsikkatomaatteja, murustelin joukkoon sinihomejuustoa ja tein kermasta, paprikajauheesta ja mustapippurista seoksen, jonka kaadoin ainesten päälle. Sitten vain uuniin 200 asteeseen ilman kantta noin 30 minuuttia ja ruoka, joka syntyi melkein tyhjästä, maistui ihan passelilta tuoreen patongin kera. Ja pakastin saatiin tyhjäksi!

Tätä ruokaa voi jokainen varioida loputtomasti omien makumieltymystensä mukaan.

Minua itseäni tässä hämmästyttää se, etten änkenyt tähänkin sipulia, en kelta- enkä valkosipulia...,mutta ei tähän, muuten kyllä sipulia aina ja runsaasti, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti