perjantai 7. tammikuuta 2011

LUMOAVAN KAUNISTA LUMIVIIKONLOPPUA

Hei!

Olettehan huomanneet, että oikean palkin ylemmästä kuvasta avautuu nyt Leena Lumi Kirjasto. Myös suurimmasta osasta kirjojen kuvia klikkaamalla avautuu jo ko. kirjan elämys. Linkitän sitä myöten kun ehdin ja jatkossa tietysti kaikki uudet.

Toivotan teille Lumoavan Kaunista Lumiviikonloppua♥

teidän
Leena Lumi

Seasons in the sun

kuva Sandy Pimenoff/ Iurima Ultima

29 kommenttia:

 1. oikein hienoa tuollainen koko kirjaston linkitys! wau. varmaan kannattaa laittaa siihen kuvateksti kuitenkin, että ymmärtää heti mistä on kyse. itsekin mietin sitä miten vanhat tekstit olisi helposti löydettävissä ja selailtavissa kaikille... Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Anni, minä en tajua, mihin sen kuvatekstin laittaisin. Aion käyttää kauniita ns. tunnelamkuvia ja kuvat ovat joskus tai usein jonkun muun kuin minun eli alareunassa näkyy kauniisti aina kuvan ottaja tai jopa taiteilija. Jos tuon gadgetin päälle mahtuu Leena Lumi Kirjasto teksti, niin eikö se 'syö' kuvan viehkeyttä. Luulin, että kaikki kuljettaa hiirtä pitkin näyttöä ja klikkaa auki heti kun tulee kämmen. Mulla on tulossa siihen muutama kuva, johon voisin se jopa kirjoittaa, mutta seuraava on se Unelman lumoava ruusu. Ei siihen voi kirjoittaa, että kirjasto.

  Kiitos samoin, Anni!

  VastaaPoista
 3. Kivaa viikonloppua sinullekin Leena. Meillä ei enää lumet lumoa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin, Allu!

  Että Kölnissä kohti kevättä jo! Muistan ikuisesti erään tammikuun Zürichissä, kun kadulla myytiin orvokkeja ja samana päivänä Meri oppi kävelemään - Zürichissä. Ehkä menetin sinä aurinkoisena päivänä sydämeni alppimaille.

  Täällä sataa mielettönmästi lunta eli lähden nyt Olgan kanssa lumitöihin. Hän on työnjohtaja ja minä se duunari.

  VastaaPoista
 5. Olipa ihania nuo Westlifen pojat!
  Ja laulukin ihan ok.

  Hienoa, että voi käydä lukemassa täällä sun arvuiointeja, tuntemuksiasi kirjoista, joita itsekin on lukenut..
  Luen ensin ja sitten käyn katsomassa sun kirjoittelusi..
  ihanaa viikonloppua, joka varmaan, ainakin täällä menee aika ihanasti lumitöissä =)

  VastaaPoista
 6. Unelma, kiitos samoin!

  Hanne, eikö vain...

  Ja minä kun luulin, että sinä ensin luet minulta, mitä kannattaa lukea;-)

  Olen tänään ollut jo kolmasti lumitöissä, mutta se on kivaa, kun ei ole märkää, vaan kuivaa ja puuterista.

  VastaaPoista
 7. Kaunista viikonloppua, Leena!

  Leena Lumi-kirjasto on hyvä idea. Vaikka muistan monia lukemiasi kirjoja, on hyvä päästä tarkastamaan ja hakemaan lukuvinkkejä.

  VastaaPoista
 8. Lumiomena, kiitos samoin!

  Niin minustakin, mutta en ikinä tajua, mihin sen nimen voisi kirjoittaa. Ei näihin taidekuviin. Kutsun jopa tuota yläkuvaa tunnelmakuvaksi...Olisi kiva, jos kaikki olisivat niin ihania ja muistaisivat...Rakastan kauniita kuvia. En voi kirjoittaa Unelman ruusun päälle: Kirjasto!

  VastaaPoista
 9. Kaunista viikonloppua sinullekin. Hyvä idea tuo kirjalistasi;meninkin katsomaan jos mahdollisesti olit arvostellut juuri nyt lukemaani kirjaa (Carlos Ruiz Zafon:Enkelipeli)mutta näin että sitä ei siellä ollut.Mutta monta muuta kirjaa,jotka haluaisin lukea:-)

  VastaaPoista
 10. Hieno idea tuo! Mutta bloggerissahan on mahdollisuud tehdä välilehtiä. Jos laittaisit Kirjastosi siihen? Siitä uudetkin lukijat löytäisivät Kirjaston eikä tarvitsisi pilata kuvia. ;)

  VastaaPoista
 11. Jael, kiitos samoin!

  Almafiina, välilehtiä...;-) Olen tekninen imbesilli, eikä minulla nyt ole oikein kovasti aikaa uuttakaan opetella, sillä syksyn kirjoja lukematta ja uusia jo pukkaa. Myös koneeni yrittää irtisanoutua. Ihana, kamala tekniikka.

  Mukavaa viikonloppua, Almafiina!

  VastaaPoista
 12. Kiitos samoin, Leena!
  Ja jaan kyllä kanssasi voivottelun tekniikasta, olen sen parissa ihan surkea! Mutta joskus tuli asetuksissa tuo välilehti-systeemi vastaan, ei näyttänyt hirmu vaikealta ainakaan... :P

  VastaaPoista
 13. Almafiina, vaikeuskin on suhteellinen käsite...;-) Jospa tietäisit...Kerrankin mun piti vaihtaa profiilikuvani ja sainkin laitettua itseni omaksi lukijakseni kertaa kymmenen! Sitten en osannut peruuttaa siitä pois ja Supporttini oli työmatkalla ulkomailla ja...

  VastaaPoista
 14. ...ja soitin Evelle. Hän seisoi jollain rautatieasemalla upueana punaisessa viitassaan. Ja minä itkin, että 'nyt kuolen hpäeästä!' Eve rauhoitti minut ja alkoi antaa aivan ykistyiskohtaista ohjetta, miten saan omat kuvani pois sieltä lukijoista. Hän oli minulle joskus kuin isosisko, jota minulla ei ole. Tuki. Pelastus.

  En ole mikään itkupilli, mutta myönnän, että kokemukset tekniikan maailmassa ovat saaneet minut itkemään. Kun kyynelehdin kirjan äärellä, se on ihan eri juttu...se on ihailua jumalaista tekstiä kohtaan.

  VastaaPoista
 15. Kiitos :)
  Tänne tuli lisää lunta oikein tosissaan viime yönä. Ainakin 20 senttiä. Ja sen on melkein yhtä hienoa kuin Suomessa. Hieman minua häiritsee lumen rakenne, joka ei näissä kosteissa rannikko-oloissa ikinä ole se oikea. Pakkasellakaan ei kengän alla kunnolla narsku.

  Leena , on lohdullista ajatella että sellainen rajaton yhteys mikä sinulla ja Evellä on ollut on yhä, eihän se minekään haihdu, jalostuu vaan. Hän on vieläkin se isosiskos ja kuningattares ja kaikkee muuta.

  Lumisia jatkoja, minä lähden nyt hankeen urrimaan.

  VastaaPoista
 16. Avletto, You're welcome;-)

  Tiedän. Rannikolla lumi ei ole koskaan sama, mutta toisaalta siellä on sitten taas muuta...

  Hän onkin! En kaihda kuolemaa, vain kipua.

  Kiitos samoin! Urrimaan...;-)

  VastaaPoista
 17. Upeaa lumiviikonloppua sinullekin !
  Ihania kuvia tuossa aiemmassa postauksessasi : )

  VastaaPoista
 18. Tuure, kiitos samoin!

  (Luithan Lumikarpalosta sen Rilken runon Nukahtavalle. En löytänyt sitä Even suomentamana. Kohta on Kaupunkikauriin aika.)

  VastaaPoista
 19. Hyvää viikonloppua Sinulle myös!

  VastaaPoista
 20. Marja-Leena, kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 21. Kun en tiedä minne niin laitan tähän kohtaa ison kiitoksen Leenalle gulassiohjeesta jonka mukaan kestitsin vieraitani. He olivat haltioituneita eivätkä voineet uskoa, että ruoka sisälsi kokonaisen ison pullon punaviiniä! Resepti jatkoi kohden Mäntsälää ja sieltä taas...Kiitos Leena!

  VastaaPoista
 22. Nette, ole hyvä vain! Leenan gulassi onkin ainoa ruoka punaisesta lihasta, josta oikeasti pidän. Sitä on kehitelty vuosikausia ja hartaasti. Aion tarjota sitä myös Kanadan vieraallemme, joka ensimmäisen kerran saapuu talvella Suomeen. Kesällä syömme kevyemmin, mutta talvella tämä gulassi on napakymppi!

  Kiitos kiitoksista! Olen täydellisen vaikuttunut, sillä olethan sinäkin kovan luokan kokki. Ehkä nyt huomasit, että osaan olla jossain lajissa tosi kärsivällinen ja se on 'herkun kesyttäminen'. Se oikeasti juo pullon punkkua, jos tehdään kiloon lihaa ja hartaudella.

  Kiva, että vierastarjoilusi onnistui ja mäntsäläläiset saivat palata kotiin positiivisesti 'yllätettyinä'!

  VastaaPoista
 23. Kiitos kappaleesta joka vei minut vuosien taa.. Ihanaa viikonloppua rakas bestis ja kiitos viimeisestä.

  VastaaPoista
 24. Anne, niin tämä kappale...hänelle.

  Kiitos samoin♥

  VastaaPoista
 25. Kiitos samoin sinulle! Kiitos myös myötäelämisestäsi♥
  Kirjoituksesi äidistäsi oli ihana, noissa iäkkäimmissä ihmisissä on vielä sitä vanhan ajan sitkeyttä:)

  VastaaPoista
 26. Hanne, kiitos♥ Toivon, että äitisi toipuu hyvin.

  Heissä on. Minusta tuntuu jälleen, että äiti 'juoksee' edelläni. Tämä ei nyt tarkoita pelkästään sitä kadulla kävelyä oopperakaupungissa, vaan myös kaikkea muuta.

  VastaaPoista