tiistai 18. tammikuuta 2011

JAVIER BARDEM & BIUTIFUL

Hyvissä ajoin näin tiistai-iltana aloin varata lippuja elokuvaan Biutiful viikonlopuksi. Tätä olen odottanut kuin kuuta taivaalle, sillä taipumukseni on katsoa kaikki leffat, joissa esiintyy Javier Bardem tai jotka on ohjannut Perdo Almodovar. Nyt siis kyseessä Bardem. Empiiristen tutkimusten valossa näyttää siltä kuin elokuva Biutiful ei saapuisi ollenkaan Suomen Ateenaan eli Jyväskylään! Toivon, että tämä on paha uni, josta Soolis minut huomenna herättää.

Como te voy a olvidar 

16 kommenttia:

 1. Biutiful biutiful!! Almodovarit pitää nähdä ja Javier on aina bonusta päälle!

  VastaaPoista
 2. ..Jospa se tulee meille Ouluun ja Jyväskylään hieman jälkijunassa, ehkä viikon pari myöhemmin kuin Helsinkiin. Näin arvailisin, mutta en ole ottanut vielä selvää asiasta.

  Infoan sitten.

  t. Soolis

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti Biutiful saapuu Jyväskylään! Javier Bardem on i-h-a-n-a. (pakko korostaa noin!)

  VastaaPoista
 4. Anne, just niin!

  Soolis, arvasin, että sulta löytyy lohtu!

  Lumiomena, ellei Harjukaupunkiin saavu Javier, minä en ala mitään!

  VastaaPoista
 5. Tulee meille vasta maaliskuussa, mutta varmaan menen katsomaan.

  VastaaPoista
 6. Allu, jos se on teillä vasta maaliskuussa, en näe sitä edes enneunessani meillä sitten ollenkaan.

  VastaaPoista
 7. Almadovarit on tosi hyviä! ja se penelope... :D vicky christina barcelona oli aika shyvä jossa oli tää javier muistaakseni myöskin.. :D

  VastaaPoista
 8. Akissfromthepast, minun Almodovar-leffani alkoivat filmistä Naisia hermoromahduksen partaalla. Kaikki ovat olleet hyviä. Myös Vicky Cristina Barcelona.

  Bardmemista vaikutuin kun näin tummasävyisen elokuvan Meri sisälläni, joka käsittelee eutanasiaa. Filmi valittiin ilmestynmisvuonnaan vuoden parhaaksi eurooppalaiseksi elokuvaksi.

  Juu, kyllähän tätä kuvaa tässä pitäisi...En voine laittaa sivupalkkiin pysyvästi, sillä eihän tämä ole leffablogi;-) Ja minulla on hänestä monia kuvia!

  VastaaPoista
 9. Javier Bardemn näin viimeks Elizabeth Gilbertin "Eat, pray and love, Omaa tietä etsimässä", kirja ja filmi vähän liian pitkät..

  VastaaPoista
 10. No niin,Hannele, sinä tietysti löysit heti filmin, jota en ole vielä nähnyt;-)

  VastaaPoista
 11. Elizabeth Gilbertin kirjan olet varmaan lukenut?

  VastaaPoista
 12. Hannele, en ole. Olen kahden blogivuoteni aikana tuonut kaikki lukemani esille noin 250 kirjaa) ja häntä ei joukossa näy. Luen sitten kun olen lopettanut tämän bloggailun 'kaikki ne kirjat, joita en blogatessa ehtinyt.'

  VastaaPoista
 13. Javier Bardem on kyllä aivan omaa luokkaansa. Samoin Pedro Almodovarin elokuvat. Olet varmaan myös nähnyt Jamon Jamonin (suomeksi "Kinkkua, Kinkkua"), mikäli Bardemista tykkäät? Se on aika härski tapaus. :)

  Kiinnostava blogi sinulla, oon seurannut tätä jo jonkun aikaa, vaikka en ole tainnut kommentoida aikaisemmin. Toivottavasti Biutiful saapuisi nyt kuitenkin Jyväskylään asti! :)

  T:Esikko

  VastaaPoista
 14. Esikko, muistan nähneeni Kinkkua, kinkkua. Siitähän on jo jonkin verran aikaa...Pedro osaa olla härski, mutta tavalla, joka uppoaa minuun, ei aina hämäläiseen puolisooni;-) Ehkä hän on hiukan tosikko...

  Esikko, kiva, että pidät. Paljon kirjoja, kirjoja ja sitten vähän myös muuta elämää.

  Kaikki mainittavat leffat eivät ole saapuneet tänne Harjukaupunkiin, mikä ihmetyttää sikäli, että tämä on yliopistokaupunki ja paljon nuoria aikuisia, joita tämäkin takuulla kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 15. Kyllä se tulee teillekin, ensi-ilta on 21.1. perjantai. Tarkistin, että pitäisi tulla.

  ps. et sinä Leena halua Eat Pray Lovea nähdäkään, se oli viime vuoden pettymys-elokuva. Lupasi paljon, mutta oli pitkästyttävää pliisua muka-draamaa naisesta, joka etsi kovasti itseään, mutta löysi vain miehen. Pöh !

  VastaaPoista
 16. Soolis, nyt jo Lumimieskin hermostui...Yritti soittaa. Se on jo kiinni. Ja eikös se aukeaq vasta klo 16! Nyt on lähetetty sähköposti ja ellei vastausta tule huomenna klo 16 mennessä, Ukkometso menee itse paikanpäälle;-)

  Hyvänen aika sentään...Minä haluan käydä muutaman elokuvan vuodessa katsomassa oikein teatterissa ja sitten se on tällaista.

  Juu, sinähän sen parhaiten tiedät. Olen saanut sulta parhaat leffat, mitä olen ikinä nähnyt. Ei mitään mukadraamaa vaan oikeata, vahvaa sellaista sen olla pitää. Olen nyt lukenut Biutifulista kaiken mitä olen irti saanut ja minä menen sen katsomaan on se siellä tai ei!

  VastaaPoista