sunnuntai 23. tammikuuta 2011

SUSALLA ON ARVONTA!


Susan kirjablogissa Järjellä ja tunteella on arvonta. Osallistu täällä 

♥♥♥♥♥

PS. Kuka muu on mahtanut tehdä Fletcherin Meriharakat kuin Ilse, Susa, Almafiina ja minä? Anja sitä nyt lukee ja luultavasti myös Lumiomena, mutta muistan nähneeni kirjan jonkun muunkin arvostelemana...

11 kommenttia:

 1. Kirja on minulla aika loppusuoralla, eli lähiaikoina arviota pukkaa minultakin! :) Muista tarkkailla sitten blogiani, Leena. ;)

  VastaaPoista
 2. Almafiina, luuletko etten tänäänkin kollannut blogissasi;-) Minä etsin sieltä Meriharakoita ja sitten jäin taas lukemaan sitä yhtä Södergranin runoa...

  Minä tarkkailen sinua!

  VastaaPoista
 3. Minullakin Oates luvussa, hauska yhteensattuma jälleen! Luulen tosin, että omaan postaukseeni menee vielä - olen alussa vasta ja yksi kirja kiilasi väliin bestseller hyllystä. Odottelen mielenkiinnolla arviota sinulta, vaikken sitä taida uskaltaa lukeakaan ennen kuin saan itse kirjan päätökseen!

  VastaaPoista
 4. Arvonnat ovat kiva idea, ja tuolla oli tosi hauskasti keksityt osallistumissäännöt :)

  (Linkitin sinut tänään:)

  VastaaPoista
 5. Valkoinen kirahvi, siis jälleen samoilla apajilla ja ihan toisistamme tietämättä, mutta puhummekohan nyt kaikki eri kirjasta. Blondi on Susan mainos ja hän on sen tehnty, minä en ehdi siihen aikoihin. Aloitin Sirin uutuutta, mutta yksi massviivinen elämänkerta kesken ja yksi muu, joten annoin kahden kirjan kiilata väliin, sillä haluan täyden työrauhan Hustvedtiin.

  Rita, eikö vain arvonnat olekin blogimaailman vitamiiniruiske! Susa on hyvä keskimään uusia juttuja;-)

  Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Minä luen Meriharakat pian. Ensin pari muuta kirjaa, koska "Irlantilainen tyttö" on vielä niin tuore tapaus minulle ja haluan aina pitää hieman väliä saman kirjailijan eri teosten kesken. :)

  Mitähän elämäkertaa luet? Ne voivat olla aika järeitä. Mulla meni pari viikkoa Mitfordin tyttöjen kanssa. Suosittelen muuten sitä kirjaa, jos toinen maailmansota, Saksa, Britannia ja lahjakkaat ja oudot sisarukset kiinnostavat.

  Mukavaa maanantaina, Leena!

  VastaaPoista
 7. Lumiomena, sehän on ok.

  Liian runsasta;-) Niin runsasta, että tämän jälkeen vähän muuta.

  Kiitos samoin, Lumiomena!

  VastaaPoista
 8. Kas niin, Meriharakat löytyy blogistani! :)

  VastaaPoista
 9. Almafiina, kiitos! Minä poikkean.

  VastaaPoista
 10. Tunnustus noudettavissa blogissani ;) Tämä blogisi on kerrassaan ihana!

  VastaaPoista
 11. Assari, kiitos♥ Ja yritän koko ajan sataa!

  VastaaPoista