tiistai 4. tammikuuta 2011

TALVIPUUTARHASTA PITI OLLA ENEMMÄN KUVIA, MUTTA...

Talvipuutarhasta piti olla tänään vaikka mitä kuvia, mutta nyt kukaan ei jaksa alkaa purkamaan kuvia kameralta, joten kuunnellaan vain levyä, jonka nimi on suomeksi Talvipuutarha...

Jardin d'hiver

6 kommenttia:

 1. Kaunis kuva! Olet näköjään harjoitellut uudella kameralla;D

  VastaaPoista
 2. Talvipuutarha on kaunis nimenäkin. Ja ajatuksena. Mitä kaikkea lumi alleen peittäkään!

  VastaaPoista
 3. Talvipuutarhakuvia olisi kyllä kiva nähdä jossain myöhemmässä postauksessasi.

  Luonto tarjoaa nyt kauniita hetkiä, ja meillä lunta on ainakin aivan älytön määrä mihinkään verrattuna.

  Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
 4. Jael, oletpa sinä tarkka! Käytän nimittäin välillä myös sitä vanhaa, mutta tämä on todellakin otettu sillä uudella, jonka tärkein valtti minulle oli pinkki väri;-)

  Lumiomena, minä lumoudun kaikesta, missä on sana lumi. Lumiomena, lumikarpalo, lumisuukko, lumiukko...ja talvipuutarha on niin kaunis sana, sillä siihen sisältyy kaikki.

  Anne, niitä oli paljon marras- ja joulukuussa ja onhan mulla hirveästi viime talvelta, joka oli myös kunnon talvi. Tuppaa vain aina olemaan, onneksi on vielä, mukana yksi punainen koira ja välillä yksi pieni musta ja sitten niiden 'mami'...Yritetään! Eiliset kuvat ovat purkamatta, mutta onneksi on huomenna arkipyhä.

  Teillä voi olla niin. Meillä oli viime vuonna enemmän, mutta eilen sitä alkoi tulla, eikä loppua näy, joten tulee ulkoiltua takuuvarmasti lumitöissä, joka on puhdasta nautintoa tällaisella puuterilumella.

  Kiitos samoin, Anne!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kappale. Ei ihme, että on kuunneltu yli 11 000 kertaa.
  Talventörröttäjät ovat hauskoja, antavat elävyyttä talvisiin näkymiin.

  Oma unelmani on kauan ollut talvipuutarha. En tiedä riittäisikö siihen pelkkä lasikate, ei varmaan. Kuitenkin, kun muutan takaisin maalle, kokeilen, onnistuisiko talvipuutarha edes jossain muodossa siellä. Eräällä ystävälläni oli yhteen aikaan talo, johon hän oli luonut miehensä kanssa oikean talvipuutarhan talon takaosaan. Sellaisen viileän huoneen kaikkine vihreine, talvehtivine kylmää kestävine kasveineen.

  VastaaPoista
 6. Marja-Leena, niin minustakin.

  Talventöröttäjät ovat paitsi kauniita, myös tarjoavat linnuille sieneiä ja keräävät lunta kasvin suojaksi.

  Sinä puhut nyt oikeasta talvipuutarhasta. Semmoinen on unta ja unelmaa. Minä tarkoitan talvipuutarhalla meidän puutarhaa, johon olen lumentyöntimellä tehnyt semmoiset labyrintit ettet usko. Sitten siellä alapuutarhassa on vanha, kivinen leikkimökki, jonka terassilla on pari korituolia ja siellä istumme joskus kaakaolla saalien sisällä. Nyt olemme saaneet idena ottaa tuosta mökistä oven pois ja vähän laittaa seiniin verhoilukiveä ja jotain lattiaan ja viedä sinne koripöydän ja pari tuolia, jolloin siellä olisi oikeasti salainen paikka poltella kynttilöitä kylmässä ja leikkiä arktista hurmiota. Ehkä ehdimme huomenna tai ylihuomenna laittaa kuvia. Kaikki on taas kuin sadusta!

  VastaaPoista