torstai 20. tammikuuta 2011

KIINNOSTAVIA BLOGEJA SEKÄ VÄHÄN ENSI VIIKOSTA

Tämä on nyt semmoinen viikonloppua kohden postaus ja samalla tuon esille muutamia blogeja, jotka eivät olleet viime kertaisessa vastaavassa jutussa. Aloitan Sooliksen blogilla. Ilman hänen blogiaan olisin aikaa sitten pudonnut elokuvan kyydistä ja minussahan asuu filmihullu, mutta en ehdi seurata alaa, koska kirjat vievät kaiken aikani. Nyt Soolis valitsee minulle elokuvat, jotka katson eli hän tietää minua paremmin, mikä on se 'mun juttu'. Hän jopa ehdottaa, 'katso tämä yksin tai Bessun kanssa', mutta 'tämän voit katsoa Lumimiehen kanssa'. Voiko palvelu enää paremmaksi tulla! Olen hänelle kiitollisuuden velassa isoista elämyksistä kuten Atonement, Brokeback Mountain, Frances ja Sylvia. Ja vielä monesta muusta. Hänen innoittavan bloginsa löydät täältä.
Petriinan blogi on uudempi tuttavuus. Häneltä olette nähneet jo sen ihanan ikkunan, jonka liitin Mirkka Rekolan runoon. Löytyy vähän rollaamalla ja siirtyy aikanaan myös Lumikarpaloon. Petriinan kirjapostauskuvatkin ovat jotain aivan uniikkia, sillä niissä on samalla mukana elämää ja sisustusta. Tämä viehättävä perhosikkuna saakin minut kertomaan teille, että ensi viikolla, jos saan valmiiksi, tulee ensin elämänkerta hyvin kuuluisasta naisesta ja sitten saamme ehkä pienen välipalakirjan ja loppuviikosta emme nyt harrasta dieettiä emmekä kokkaa, vaan sisustamme! Petriinan blogin löydät täältä
Tässä yksi Runotalon Sarin voimakorteista. Muistathan, että hänellä on arvonta, jossa pääset samalla valitsemaan kolme mielestäsi parasta korttia. Osallistu täällä
Ja tässä talo, jossa on filmattu elokuvaa, jonka kaikki tuntevat. Kuuluu niihin harvoihin jonkun verran liian vahvoihin, jotka katson siitä huolimatta aina uudestaan. Tätä taloa esittelee nyt blogissaan Johanna, jonne mennessä ei koskaan tiedä, mitä kohtaa. Välillä siellä on vanha brittisarja Mennään bussilla, välillä rauhoittava, leipova äiti, toisinaan lasten kouluasioista murehtiva nainen ja tänään Mrs. X, joka esittelee juuri tätä taloa!  Yhden pisteen vihje alaosan musiikissa, josta jätän liian tunnetun nimen pois. Jos haluat nähdä talon huoneetkin, mene tänne

Ja tässä Iineksen Tammikuun puu. Iineksen kuvablogi on vertaansa vailla, mutta voin luvata, että joukossamme on jo uusia huimia kuvaajia, joista kuulemme myöhemmin. Jos haluat nähdä lisää Iineksen kuvia mene tänne 


Ja tässä kuvaa Reposaaresta, sielumaisemaani merta. Kuvan ottaja on Sarppu ja lisää merta ja muita luontokuvia sekä erittäin minulle mieleinen tiivis, kirjastoratkaisu löytyy täältä

En toivota ihan vielä viikonloppua, mutta huomenna päivällä jo varhain. Sain tänään Kinolta meilin, että Biutiful ei näillä näkymin olisi ainakaan vielä tulossa Jyväskylään, mutta...akkuja pitää ladata ja tietty lukea teille naisesta, josta monet ovat kiinnostuneita.

Slash Solo 

14 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle Leena kauniista runosta.
  Kiitos välittämisestäsi ja empatiastasi.


  Hyvää tammikuun loppua sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Ulla-Kristiina, toivotan toipumista surusta♥

  Kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Leena esittelystä! Pääsin kyllä itseäni parempaan seuraan, mutta nautitaan nyt kerrankin.

  Tuli myös mieleeni, että ehkä olisi syytä profiloitua jollain tapaa, että lukija voisi jotain odottaa. Ehkä tällainen asiasta toiseen loikkiva tyyli ei ole paras mahdollinen :)

  Varmasti yksi niitä sävellyksiä, josta jokainen haluaa tehdä oman versionsa. Mainio myös sähkökitaralla.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tuo Keiran vihreä puku Sovituksessa oli ihana!

  Ei tullut Biutiful meillekään Ouluun, mutta Kuninkaan puhetta riennän katsomaan, se tuli. Näitä Oscar-ehdokaselokuvia tippuu nyt vähän joka viikko teattereihin. Nyt on kohtalaisen hyvä elokuvavuosi tulossa.

  Hauska tuo musiikki - Guns N'Rosesin Slash soittaa ylävartalo paljaana Kummisedän tunnaria. ;D

  VastaaPoista
 5. Johanna, mistä sinä sen tiedät;-)

  Sinä voisit profiloiuta jännittävien talojen esittelijäksi ja sitten siihen lisäksi vähän muuta. No oikeesti ei sun tartte, vaan voit olla oma itsesi. Oisko se näin jännempää.

  Tämähän oli niin erikoine, että oli ihan pakko valita nyt näin. Miten minusta tuntuu, että Slash on ihan maailman huippua kitaristina...

  Kiitos samoin, Johanna!

  Soolis, sitä aina voi haaveilla...vaikka tuosta puvusta.

  Siis arvasin melkein, että sinä tunnet. Huomasitko, että Doorsin Morrison esiintyi espanjaksi Javerin kohdalla...Aika söpö hänkin oli.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkeistä, joissakin blogeissa olen jo piipahtanutkin. Ja kiitos ihan yleensä kirjaesittelyistäsi, lukaisin tänään loppuun Honkasalon Eropaperit ja voi että sen kirjan haluaisin "oppikirjaksi" parisuhteen perustajille. Kirjassa on tosielämään sovellettavaa näkökulmaa paitsi puolison ja appivanhempien myös -kaikista tärkeimpänä - lapsen ristiriitaiset ja häkellyttävät tuntemukset avio-/avoerossa. Vaikuttava ja ajatuksia herättävä kirja.

  VastaaPoista
 7. Anja, ole hyvä vain. Minähän elän vain lukeakseni, kuten tiedät...

  En ole lukenut yhtään Honkasaloa, mutta olen ymmärtänyt, että hän on aika suosittu kirjailija. Jos sinä haluat Eropaperit oppikirjaksi parisuhteen perustajille, niin minä suosittelen kaikille tyttärien äideille Annamari Marttisen kirjaa Mistä kevät alkaa. Siinä on opetusta. Kirja kertoo kolmen sukupolven naisista hetkellä, jolloin nuorin kirjoittaa ylioppilaaksi, keski-ikäisellä on vaihdevuodet ja hänen äidillään on paheneva dementia. Huh!

  VastaaPoista
 8. Tämäpä oli kiva päivitys! Muutama omakin blogisuosikkini (terveisiä vaan Petriina ja Soolis) sekä joukko uusia, joissa aion vierailla. Tuo Johannan blogin talo etenkin kutsuu jo luokseen...

  Tuo Anjan mainitsema Eropaperit on kyllä hyvä. Raadollinen, mutta vahva kirja. Honkasalo on erinomainen kirjoittaja.

  VastaaPoista
 9. Lumiomena, kirjabloggaajana haluan kuitenkin myös muuta eli elämää ja niinpä haluan tuoda tätä muuta myös muiden tietoisuuteen.

  Voi teidän kanssanne!, miten minä ehdin, kun nyt pitäisi jo sovittujen päälle lukea...monta.

  VastaaPoista
 10. Hei Leena

  Olipas kiva löytö tuo Sooliksen elokuvablogi, kun itsekin harrastan elokuvia. Hyvä kun vinkkasit! Sitten tuo kuuluisan naisen elämäkerta jäi kutkuttamaan mieltäni, kenestähän on kyse vai onko se vielä salaisuus?

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Leena ! Tämäpä oli iloinen yllätys, kiitos sinulle kauniista sanoistasi <3

  Käyn kurkkaamassa muut tarjoamasi linkit, on kiva aina löytää uusia kiinnostavia blogeja.

  Lumiomena :-)

  Oikein mukavaa viikonloppua sinne ! Olet kyllä varsinainen energiapakkaus !

  VastaaPoista
 12. Sara, ole hyvä vain. Ala seurata Soolista, niin tiedät missä mennään filmimaailmassa.

  Haluan kirjan olevan yllätys, mutta sen verran sanon, että ei suomalainen, ei kirjailija. Kunpa saisinkin käsiini kirjailijoiden elämänkertoja! Joskus minusta tuntuu, että niitä ei tehdä ollenkaan...Liippaa hiukan likeltä, jos rollaat oikeanpuoleista sivupalkkia ja katsot, mitä elämänkertoja olen tehnyt. Kirja on kiinnostava järkäle, joten ottaa aikaa. Onneksi on viikonloppu edessä eikä kaikki talossa lämmityksestä lumitöihin kaadu yksin minulle.

  Mukavaa viikonloppua, Sara!

  Petriina, ole hyvä vain. Minusta tuo ikkunakuva on viehko.

  Ei mitään Lumiomena;-), minulla on tapana tuoda esille uusia kykyjä. Samalla tulee kehutuksi tutummatkin.

  Olenko! Tämä on vain varttikarjalaisuutta;-)

  Mukavaa viikonloppua, Petriina!

  VastaaPoista
 13. Tuo puu on yksi omista lemppareistani, Kiitos Leena :)

  VastaaPoista
 14. Sari, niin minunkin! Kiitos itsellesi♥

  VastaaPoista