tiistai 4. tammikuuta 2011

LYHYT KIRJAKATSAUS

Koska on luultavaa, että tässä elämässä en ehdi Joyce Carol Oatesin Blondiin asti, lukekaa täältä Susan erinomainen arvostelu!
Jael voitti blogini kirja-arvonnassa Pasi Ilmari Jääskeläisen Harjukaupngin salakäytävät. Lukekaa täältä, miten se häneen vaikutti...ja tässä miten minuun.

Jussi Siirilän Juoksija sai minut nauramaan tukehtumiseen asti, mutta nyt minä saan pelästyä äkillisiä, yöaikaan pidäteltyjä naurunpuuskahduksia, sillä Siirilän Historia on minut vapauttava saa Lumimiehen todellakin nauttimaan kirjasta. Minä aina välillä muistutan miestäni, että 'ilman Heidiä Jussin kirja ei olisi nyt ehkä ollutkaan jalustallani' ja 'kulta, älä unohda, että Heidi on nyt mun idoli.' Totuus on kyllä, että tämäkin Siirilän kirja on hauska.
Tiedostaminen on osa välittämistä. Ilahdun joka kerta, kun joku kirjabloggaajista on vienyt blogiinsa tämän Ros Wynne-Jonesin loistavan teoksen Sade lankeaa. Nyt on vuorossa Kuutar, joka kiinnostavassa blogissaan, kertoo oman kokemuksensa Wynne-Jonesin kirjasta. Lukekaa se täältä
Sanna on lukenut Punaisen morsiamen. Kirjoitin juuri hänelle kommentin, että 'niin moni tästä kirjasta pitäisi, kun tämän vain löytäisi.' Tässä kirja maagisesta realismista pitäville ja heille, joita kiinnostavat erään suvun naisten kohtalot suljetussa Albaniassa. Tässä liikutaan siis maantieteellisesti hyvin kaukana Cecilia Samartinin kirjoista, mutta saman väreilyn äärellä: houkuttavaa, koukuttavaa, ihanaa! Lukeaa Sannan mietteitä kirjasta täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti