sunnuntai 23. tammikuuta 2011

LA DIETRICH

Eine Koffer in Berlin

kuva Sininen Enkeli - Marlene Dietrich / Donald Spoto (Ajatuskirjat 2010)

7 kommenttia:

 1. Upea tunnelma tässä Dietrichin laulussa. Aikamoinen nainen on kyseessä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Birgitta, todellakin aikamoinen nainen. Tässä kuvassa hän on 77 -vuotias ja tullut esille 18 erakkovuoden jälkeen tehdääkseen viimeisen roolinsa paronitar von Semeringinä v. 1978 elokuvassa Suuri gigolo.

  Marjatta, osaa laulaa Lili Marlenin suomeksi, saksaksi ja englanniksi;-)

  Tämän kirja olen jo tehnyt. Löytyy sivupalkistani, mutta linkitin nyt arvostelun myös tähän postaukseen kirjaan nimeen, joten pääset siitäkin katsomaan, mikä kyseessä. Kiinnostaisi sinua takuulla! Marlene oli omaa luokkaansa, eikä mitään tavanomaista.

  Minä en muista enää ollenkaan, mitä olen lukenut tai mitä filmejä nähnyt...;-)

  VastaaPoista
 4. Löysin postauksesi ja kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pääkirjastossa oli viisi kirjaa eikä yhtään varausta, joten saan sen jo tulevalla viikolla.

  Postausta lukiessani tuli tietysti Berliini esiin ja sen upea Unter der Linden puistokatu. Muutama vuosi sitten olimme vajaan viikon Berliinissä, kaipuu sinnekin toistuu aika ajoin.

  Kiitos Leena jälleen kerran upeasta kirjavinkistä!

  VastaaPoista
 5. Marjatta, sinä pidät.

  Minä olin Berliinissä viimeksi muurin murtumisen jälkeen, mutta onneksi sen jälkeen kuitenkin Salzburgissa ja Zürichissä;-) Berliini houkuttaa ja jotenkin mukavan lähellä.

  Ole hyvä vain ja nautinnollisia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 6. Harmi, että se meidän Berliinin matka Even kanssa jäi, nyyh.

  VastaaPoista
 7. Allu, arvaa olenko miettinyt sitä...Lumimieskin oli jo lupautunut ottamaan koiranhoitolomaa. Olen huono lentomatksutaja, joten ilman Eveä ei onnistu. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan...

  VastaaPoista