maanantai 13. helmikuuta 2012

PALJASTA KÄSILAUKKUSI SISÄLTÖ -HAASTE

Siis näin nainen haluaa esitellä käsilaukkunsa ja muuta ei kenenkään tulisi saada edes tietää! Nyt kuitenkin Jael on haastanut minut paljastamaan käsilaukkuni sisällön, joten ei kai tässä mikään auta:

Totuus on, että kannan mukanani aina isoa kampaa, kolmea ihanasti kosteuttavaa huulipunaa (en tiedä, miksi niitä oli mukana kolme!), Tiimarilasit ruokalistojen lukemista varten, käyntikortti, nenäliinoja, tuoksuni, valokynä, autonavaimet, muistitikku, luomiväri, kajalkynä, kaksi hammastikkua ja yhtä monta Buranaa sekä lompakko. Tämä on aika siistiä ja vähän, kun muistelen muutaman vuoden taa. Puhelimen mallista voitte huomata, että minä en helposti vaihda. Edellinen oli käytössä yli kymmenen vuotta ja tämä simpukka meinaa ylittää tuonkin ajan. Se löytyy milloin mistäkin...jääkaapista, anorakin taskusta pudonneena puutarhasta seuraavana aamuna etc.

Haastan tähän kisaan nyt Karoliinan blogista From Karoliina with Love, Annen blogista Koti3:lle, Birgitan blogista Skool ja kulaus sekä Petriinan blogista Silkkiä ja samettia.

Kivaa maannantaita kaikille! Minulla menee päivä lumitöissä eli olen ihan nautinnon puolella ollaan...

Monday, Monday

Dream A Little Dream

22 kommenttia:

  1. Meillä löytyy kännykät pesukoneesta. Aika pullollaan tuo lompakko on, varmaan täynnä luottokortteja, kun Suomessa ei juuri enää kolikoita käytetä niinkuin meillä.
    Hauskaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Allu, ei yhtään luottokorttia! Pankkikortti, erään kirjakaupan, puutarhaliikkeen, apteekin ja kahden kaupparyhmän bonuskortit, joilla joskus saa myös alennuksia, Kela-kortti ja ajokortti.

    Kiitos samoin sinulle!

    VastaaPoista
  3. Hyvin on maltillinen sisältö. Itseltäni ei löydy kyllä meikkejä juuri mitään, mutta kaikkea muuta mahdollista. Ihme juttu!

    Mua sitten jotenkin ärsyttää noi kaikki plussa- ja bonuskortit, jotka saa lompakon näyttämään tosi täydeltä, eikä sitten mahdu pieneen laukkuun tarvittaessa.

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    -Tuija-

    VastaaPoista
  4. Minua harmittaa vähän, että lähdin mukaan tähän älypuhelimella leikkimiseen. Nykyinen on ollut käytössäni kohta 1,5 vuotta ja tuntuu jo vanhentuneen kaikin puolin. Harmittaa, että luovuin edellisestäni, joka oli erittäin tavallinen ja todella toimiva Nokian simpukkamalli. No, nyt se palvelee äitiäni erinomaisesti ja minä kiristelen hampaita oman tökkivän, akkua vievän ja typerän älypuhelimeni kanssa.

    VastaaPoista
  5. Tuija, ooooh, mikä vaaleanpunainen lumo sinulla onkaan pikkukuvana!

    Eikö vain ärsytäin! Lompakkoni kohta hajoaa niiden takia;-) Mietin usein niiden hyötyjä, mutta fakta on, että ainakin Kodin Ykkösessä, K-kortista on ollut etua ja huomenna suuntaan sinne Bessun kanssa taas.

    Kiitos samoin sinulle!

    VastaaPoista
  6. Suketus, olen huomannut tuon asian R.:llä ja siskollani ja tyttärelläni. Ne uudet eivät kestä mitään! Minä pidän tästä jo vanhentuneesta mallista kiinni hamaan viimeiseen hetkeen. Nykyään siis moni uuden ja hienon omistaja sanoo niiden kestoksi noin 2 vuotta. Minua sellainen huimaa...

    VastaaPoista
  7. Kiva oli kurkistaa sinunkin laukkuusi ja nähdä mitä siellä kuljetat;D Puhelimesi on kuin entinen puhelimeni eli varapuhelimeni;kesällä menin yllättäen ostamaan poikani edellisen älypuhelimen hänen vaihdettuaan mallia.Täytyy kyllä sanoa,että olen tottunut siihen ,aika hyvinkin.Nätti lompakko ja ihana Oscar Rentan tuoksu!

    VastaaPoista
  8. Kiitos, haasteeseen vastattu riemumielin ;)
    Nuo nykyiset kannykat ovat raivostuttavia, eivat kesta jos on liian kuuma, tai liian kylma, tai liian kosteaa... Pitaisi vissiin laboratorio-olosuhteissa elaa jotta niista iloa olisi. Ja kosketusnayttö + pakkanen = tuhoontuomittu yhdistelma, kun taytyy riisua tumput pois jos haluaa vastata puhelimeen! Mur!!

    VastaaPoista
  9. Jael, yleensä tätä puhelinta ei löydä Suomessa muuta kuin alakoululaisilta;-) En välitä brassailla tekniikalla. Ehkä minulla on sitten joku muu heikkous...kashmir...

    Minulla oli ennen sellainen iso kuin Allullakin, mutta sitten en enää jaksanut kantaa mukana vieläkin isompaa laukkua, joka on kai kassi.


    Niin...tuo tuoksu on naturel ja jo mun ominaistuoksuni. Kuvittele, jos se lopetettaisiin!

    VastaaPoista
  10. Karoliina, joko ehdit;-)

    Siis täysin samaa mieltä! Miehelläni on kaiken maailman hipaisut ja pelit ja vehkeet siinä ns. puhelimiessaan, mutta minä en halua koskea siihen ollenkaan. Terrible!

    VastaaPoista
  11. Kiitos Leenaseni ! Olen tenyt vastaavanlaisen haasteen viime maaliskuussa eikä tilanne ole siitä juuri muuttunut. Mukana kulkee edelleen kilo pikkuautoja ja sitä rataa :-D

    Olen sortunut älypuhelimeen aikoja sitten, toinen iPhone on jo menossa. En tulisi ollenkaan toimeen ilman !

    Mukavaa alkanutta viikkoa !

    VastaaPoista
  12. Petriina, no oivoi, en tiennyt...

    No juu, oli sellainenkin aika, kun oli iso kassi ja siinä lastenvaippoja, mehuja etc.

    Minä en onneksi tule ikinä moisia vempaimia tarvitsemaan.

    Kiitos samoin sinulle!

    VastaaPoista
  13. Minun käsilaukussani ei ole mitään kosmetiikkaa, paitsi kesällä minikokoinen suojakertoimen 30 aurinkorasva. Erittäin kätevä! Normaalisti siellä on kännykkä (ikivanha nokialainen, isän vanha), lompakko, hydrokortisonitabletteja, purukumia, nenäliinoja, korvatulpat (koska en jaksa ottaa niitä sivutaskusta poiskaan), vesipullo, hätävaraeväs alhaisen verensokerin varalta, avaimet, matkakortti (taskussa, jonka läpi sitä voi näyttää), passi (pakollinen, koska ainoa henkkarini) sekä sateenvarjo - jokainen Hollannissa asuva tietää, että jos sateenvarjoa ei ota mukaan, ulkona alkaa sataa viiden minuutin sisällä, vaikka ei olisi edes sadepilviä taivaalla...

    Tiukan funktionaalista siis. Kynäkin pitäisi tietysti olla, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi laittaa sellaista sinne. Jos menen pidemmälle reissulle, niin mukaan tulee myös kirja. :->

    VastaaPoista
  14. Maija, sinä olisit ollut ideaalinen kohde;-) Siis tuo sateenvarjojuttu on kova, sillä minun edelliseen kassikäsilaukkuuni mahtui paitsi isojen aurinkolasien kotelo myös pieni, kokoonmenevä sateenvarjo. Teillähän on sitten vähän kuin Irlannissa eli sadetta ja toivottavasti myös aurinkoa joka päivä. Minä muuten koin Irlannissa, että tuo on totta!

    Minä olin hirveän hämmästynyt, että nyt löytyi kynä. Kun sitä laukustani etsin, ei löydy millään.

    VastaaPoista
  15. Kiitos haasteesta. Koitan avata käsilaukkuni (nykyään minulla on sellainen!) vielä tällä viikolla, vaikka sen sisältö on varmaankin aika tylsä :) Koitan näet pitää kantamukset aisoissa (tosin käytän 2-3 eri kassia / laukkua kun lähden töihin)

    VastaaPoista
  16. Anne, ole hyvä. Toki, toki vasta kun sinulle sopii. Takuulla siellä on sulla jotain jännää...

    VastaaPoista
  17. Oi miten hauska haaste.

    Sulla on kumman vähän laukussa. Mä taidan voittaa sut määrällä ;-)

    Tämä on kyllä omalta osalta paha, ai jai... kyllä tähän pitää tarttua =D

    VastaaPoista
  18. Hei vielä, linkki joka viittaa Jaeliin menee "Syreenin alla" nimiseen blogiin.

    VastaaPoista
  19. Birgitta, no on sen takia, kun pienensin syksyllä laukkua eli en kanna enää sellaista veskaa mukana. Toistaiseksi.

    Juu, ja älä yhtään siivoa, kaikki vain näkyviin.

    Kiitos, kun kerroit, korjasin sen juuri.

    VastaaPoista
  20. Joo, kyllä täällä aurinkokin paistaa. Ainakin niin kauan, kun ei mene ulos. ;-> Jos astuu ovesta ulos, alkaa heti sataa. Jos ei ala sataa vielä silloin, niin siinä vaiheessa kun miettii, että onpa kiva kun kerrankin ei sada, menee ehkä minuutti, niin alkaa tulla vettä.

    (180 päivää vuodessa eli 50% väittää tilasto - mutta tosiaan useimpina sadepäivinä ei sada hirveän kauaa/paljoa.)

    VastaaPoista
  21. Maija, puutarha- ja sadeihmisen onnelaa;-) Ilmankos Hollanti on kuuluisa kukistaan. Moni ei tiedä esim. sitä, että jopa kevään sipulikukat kaipaavat SADETTA ja aurinkoa.

    Taidat kuitenkin vähän nauttia;-)

    Mukavaa huomista ystävänpäivää sinulle!

    VastaaPoista