keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

ANNI SWAN -PALKINTO RAILI MIKKASELLE!

Kirjailija Raili Mikkasen Suomen lasten linnakirjalle on myönnetty Anni Swan -mitali.

Joka kolmas vuosi jaettava palkinto on tunnustus erittäin korkeatasoisesta Suomessa julkaistusta lasten- tai nuortenkirjasta.

Suomen lasten linnakirja oli vuoden 2011 paras lastenkirja Leena Lumi -blogissa. Kirjan kustantaja on Minerva.

Onnea♥

14 kommenttia:

 1. Ihana, että postasit tästä, Leena! Katsoin saman uutisen tänään, mutta en vielä ole ennättänyt asiaan reagoimaan. Onnittelut Raili Mikkaselle kuitenkin täältä kautta jo nyt! Palaan asiaan vähän myöhemmin, toivoakseni.

  Nyt puskee yksi kirjapostaus ja huomenna alkava 24h haaste - jännittää melkoisesti, miten naisen käy.

  Ihanaa viikonloppua sinne sinulle puutarhan tuoksuihin Leena! Hengitetään syvään syreenin tuoksua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai postasin, sillä olen niiiiin hirveästi pitänyt tästä kirjasta. Odotin tälle kirjalleFilnadia Junioriakin...

   Minä luen muutenkin 24+ -tuntia vuorokaudessa, joten ei mitään mahkuja;-)Olen tuonut myös kirjastosta lisäluettavaa ikään kuin nämä kotona olevat eivät riittäisi;-) Lykkyä tykö sinulle haasteeseen!

   Kiitos samoin sinulle! Nyt on tuoksuista yksi viehkoimpia eli omenankukat...syreenit meillä vasta aloittelevat. Mutta ennen kaikkea hengitetään SYVÄÄN. Se on sitä maailman parasta eli joogahengitystä. Auttaa muuten kaikkeen!

   Poista
 2. Oikeaan osoitteeseen meni! Luin uudelleen hienon arviosi tästä!
  Hyvää kesäviikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! Tämä kirja vaan on niin hyvä...Olen antanut muutamille lapsille lahjaksi ja vanhemmatkin ovat kehuneet.

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
  2. ...traigo
   ecos
   de
   la
   tarde
   callada
   en
   la
   mano
   y
   una
   vela
   de
   mi
   corazón
   para
   invitarte
   y
   darte
   este
   alma
   que
   viene
   para
   compartir
   contigo
   tu
   bello
   blog
   con
   un
   ramillete
   de
   oro
   y
   claveles
   dentro...


   desde mis
   HORAS ROTAS
   Y AULA DE PAZ


   COMPARTIENDO ILUSION
   LENA

   CON saludos de la luna al
   reflejarse en el mar de la
   poesía...
   ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE THE ARTIST, TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA,JEAN EYRE , TOQUE DE CANELA, STAR WARS,

   José
   Ramón...

   Poista
  3. Tengo una curita en las venas/ para gue tu amor no me duela/ si ha de salir,/ prendo una velita en la esguina/ de mi alma para no surfir/ Tengo una casita en el pecho/ si acaso se te pierde un beso/ mordido de abril/ y una coronita de flores/ para gue te acuerdes de me...

   Like you see, I always do my best;-) Next time in English, I hope.

   Poista
 3. Hienoa! Bongasin uutisen ensin sinun blogistasi ja sitten Hesarista ja olen iloinen, että palkinto meni laadukkaalle lasten tietokirjalle. Linnat ovat kiehtovia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Kirja on ollut kovin luettu sekä kummipojan että äitinsä toimesta. Serkkua kiehtovat linnat ja niiden historia kuten sinua ja minuakin. Ja näin kun satu otetaan mukaan, on K., 8 vee, myös innostunut linnoista!

   Poista
 4. Hienoa! Kirja on kyllä palkintonsa ansainnut. Kirjassa on kaunis ulkoasu ja hienot piirrokset, tekstistä puhumattakaan. Aikuinenkin lukija lumoutuu tästä kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, ehkä paras lastenkirja onkin kirja, josta MYÖS aikuinen lumoutuu.

   Valojärven kuvat ovat tosiaankin kiehtovat ja mielikuvituksen laukkaa nostavat.

   Poista
 5. Voi, anteeksi Leena. Olen ollut niin tohkeissani, että en ole ehtinyt lukea blogeja ollenkaan. Kiitos ja syvä niiaus! Eivät varpaat aivan maahan asti vieläkään yllä, mutta vähitellen alan jo laskeutua.

  Olen tosiaan iloinen. Tätä palkintoa olen aina itsekin arvostanut suuresti, ja mitali on hurjan kaunis, Wäinö Aaltosen suunnittelema. Enpä olisi pienenä Anni Swania aika monta kertaa vielä kyynel silmässä lukiessani uskonut, että joskus saan hänen kuvansa upeassa mitalissa.

  Kiitos teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raili, onnea, halit eikä mitään anteeksipyytämistä, sillä kun on juhlan aika on juhlan aika. Hyvä, että liitelet vähän yläilmoissa.

   Mikä sääli, että sinulla ei ole blogissasi kirjainten lisäksi kuvia, niin olisimme kaikki nähneet mitalin. (Minä en blogilta ja puutarhalta sun muulta meinaa ehtiä suvella lukea kunnolla lehtiä...)

   Anni Swan oli minulle ensimmäinen kirjailija, jonka muistan ja kirja oli tietysti Iiris rukka, mutta taisin lukea kaikki Swanin kirjat, sillä vaikka asuin maalla, asuin kivenheiton päässä kirjastosta.

   Nyt sinä ja Swan olette kuin kohdanneet lastenkirjallisuuden kauniilla kaarisillalla...

   Poista
 6. Paljon Onnea Railille hienon teoksen ja tunnustuksen johdosta. Tuossa se on viettänyt tovin olohuoneen pöydällä helposti saatavilla ja sitä ennen omana kirjana mukana päiväkodinkin lukutunneilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nette, kiitos psta!

   Arvelen, että sinä kirjan innostunein lukija, mutta onneksi myös K. pitää.

   Poista