sunnuntai 1. marraskuuta 2009

WANHAN RAUMAN PUTIIKKEJA 2

Nyt kun olen alkanut harrastaa ns. pukukoruja eli kaulakoruja on enempi kuin se yksi ja ainoa kultainen, kaipasin kipeästi paikkaa, jossa koruni saavat asettua kauniisti. Koska olen teräksen, vanhan raudan, rustiikin, ruosteen, rappioromantiikan ystävä, valintani on tässä. Teline löytyi vanhasta ja tutusta Sisustus Elviirasta, josta viime vuonna löysin sen kauniin sydämenmuotoisen kehyksen, mitä olen viimeksi postannut about viikko sitten. Ostin näitä koukkutelineitä muuten kaksi, sillä toinen menee vessan käsipyyhkeille. Sisustus Elviira löytyy Raumalta osoitteesta Kauppakatu 7.

9 kommenttia:

 1. Kiva, minulle on tytär valmistanut koruripustimet, on hevosen muotoinen.

  VastaaPoista
 2. Hevonen tai koira olis sopinut mullekin...Onko se siis taontatyö?

  VastaaPoista
 3. Puuta, jospa huomenna näyttäisin..

  VastaaPoista
 4. Näytä nyt! Naiset janoavat nyt tämmöistä - koska on marraskuu ja joulutohinat alkavat Suomessa vasta Isänpäivän jälkeen...

  VastaaPoista
 5. (ei sellasta janoa kuin äitit ;)

  VastaaPoista
 6. joulutohinat alkavat Suomessa vasta Isänpäivän jälkeen...Täällä Raumalla oli ison liikkeen jouluavajaiset jo viime sunnuntaina....tuntuu vähän aikaiselta.

  VastaaPoista
 7. Voi!, haluan muuttaa Raumalle! Inhoan tätä suomalaista Isänpäivä-jarrutusta. Joskus Keski-Euroopassa olen löytänyt vaikka mitä joulujuttuja jo lokakuulla. Minun jouluvalmistelut alkavat joka vuosi tammikuun härkäviikkojen jälkeen;-)Yhtenä vuotena koen Wanhan Rauman jouluviikot.

  VastaaPoista
 8. Wanhanrauman joulukadut avataan perinteisesti vasta pikkujouluna, mutta silloin wanha kaupunki on todella kaunis valoineen ja torin kuusineen... kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa, jos vaan on mahdollisuus.

  VastaaPoista
 9. Tämä vuosi on meiltä jo niinku 'putkessa', mutta uusia tulee ja vietämmehän aina silloin tällöin joulun Luvialla...Mutta kaikki muut: Menkää ihmeessä joulun aikoihin tutustumaan Wanhaan Raumaan!

  VastaaPoista