torstai 26. marraskuuta 2009

WE ALL ARE SURVIVORS!

This Woman, Tina Turner is the best Survivor, we've ever met! Let's follow her!

12 kommenttia:

 1. Hyvä tyyppi toi Tiina, ei uskoisi, että on 70v. Asui ennen Kölnissä ja työkaverini mies sai somistajana mennä laittaan sinne verhot ikkunaan ja me oltiin kaikki kateellisia, ettei päästy mukaan.

  VastaaPoista
 2. Tina, asui Kölnissä! Jestas!

  Allu, olisin laittanut tähän alle I will survive Tinan esittämänä, mutta kun siinä videolla oli joku typerä avaruusnukke tms. en halunnut. Biisi soi alemmassa postauksessa Gloria Gaynorin esittämänä. Tina on super!

  VastaaPoista
 3. Niin ja eikös hän asunut vuosikausia siellä Kölnissä NUOREN miesystävänsä kanssa. Onkohan sama mies yhä kuvioissa.. En tiedä, kun Tinasta ei ole vähään aikaan kuulunut.

  VastaaPoista
 4. No, minulta on jäänyt koko Kölnin aika väliin nuoresta miehestä nyt puhumattakaan. Sen toki luin, että pääsi eroon väkivaltaisesta aviomiehestään. Kumma, että hänestä ei ole kuulunut...

  VastaaPoista
 5. Kyllä se Tina on kuulemma edelleen onnellinen Erwininsä kanssa, joka on 16v nuorempi. Erwin oli aikanaan manageri Emi Electrolalla Kölnissä. Me käytiin Tinan kanssa samassa italialaisessa ravintolassa, mutta valitettavasti aina eri aikaan.

  VastaaPoista
 6. Kun, kysytään naisista joita arvostaa ja ihailee, niin Tina on kyllä ensinmäisenä mainittava. Aikoinaan luin muistelmansa. Ihailuni vain vahvistui. Tinan ura lähti nousuun, kun pääsi pahasta Ikestä eroon.

  VastaaPoista
 7. Ikäero just oikein päin!

  Italialaiset ravintolat tarjoavat parempaa Saksassa ja Sveitsissä kuin Italiassa. Kävimme Zürichissä viimeksi kolmena iltana peräkkäin syömässä samassa italialaisessa ravintolassa. Decenzanossa en syönyt puoliksikaan yhtä hyvää. Tämän oli varmaan Tinakin huomannut ja sinä, Allu.

  VastaaPoista
 8. Naiset alkavat kukoistaa kun pääsevät tunnevammaisista aviomiehiehistään eroon.

  Rita, sinähän voisit aloittaa haastekierroksen 'Kymmenen naista, joita ihailen'. Helpottas vähän kaamosta ja joulu tulisi nopsempaan.

  VastaaPoista
 9. Maaiman seksikkäin isoäiti - minun jälkeeni :)

  VastaaPoista
 10. Juu, olet eka, kun ostat ensin Tabermannin erottiset runot! Ei Tinan ohi muuten mennä.

  VastaaPoista
 11. Loistava idea Leena! Otin aivan todesta, kiitos!

  VastaaPoista
 12. Ole hyvä, Rita! Minä käyn kohta katsomassa ja sitten teen omani ja voin vaikka linkittää juuri siihen sun postaukseen. Huvitellaan vähän!

  VastaaPoista