torstai 19. marraskuuta 2009

OSCAR WILDE 1854 - 1900

We're all standing in the gutter but some of us are looking at the stars.

- Oscar Wilde -

10 kommenttia:

 1. Olen lukenut Dorian Grayn muotokuvan, pidin kovasti.

  Mielenkiintoinen lausahdus!

  VastaaPoista
 2. Minulla samanlainen, mutta harmaa muistikuva, taidankin tilata kirjan nyt kirjastosta, kun sieltä tulee muutakin. Olen nyt tämän blogin aikana ollut enempi hulluna hänen sitaatteihinsa, joita olen löytänyt muiden kirjailijoiden häneltä lainaamana.

  VastaaPoista
 3. Tuure, itseasiassa tämä Wilden sitaatti aloitti kirjallisen blogini pidon...Reima teki mulle vastoin tahtoani Ystävänpäivänä blogiformaatin ja minä sanoin tietenkin: En mää ainakaan...(Tämän lauseen hän on vannonut kaivertavansa hautakiveeni;-)Luin samoihin aikoihin Ruth Rendellin Veden lumoa ja siinä oli sitten tämä lause sinä päivänä ja sitten siitä se alkoi ja sillä tiellä ollaan; kiitos tai kirous Oscar Wilden!

  VastaaPoista
 4. Luulen että se on kiitos, ainakin meille lukijoille!

  Kannattaa lukea, vaikka uudestaankin! Minulla on myös eräs hänen näytelmänsäkin kirjahyllyssä, luen joskus.

  VastaaPoista
 5. Toivon niin...

  Nyt minulla on koiranruokaa sukissani, puruluita sängyssä, en ole imuroinut viikkoon...tänään Meri lääkärissä, ehkä Dina pääsee huomenna omaan kotiinsa...

  VastaaPoista
 6. Tää on just niin tätä....?????

  VastaaPoista
 7. Jukan kommentti::: kuvittele siihen lisäks vielä kaks teiniä tappelemassa.... ikää vähän vajaa 60v., mutta oma valinta.... turha rutista.

  VastaaPoista
 8. Ymmärrän silti Jukkaa, sinä olet käyttänyt jotain noitakonsteja,että mies on tuossa iässä suostunut vielä aloittamaan tuon penskarallin uudestaan;-)

  Ei, ja ei!: en voi kuvitella. Tälle ei voi mitään, mutta jossain se ikäå näkyy ja se on siinä, että haluaa edes vähän RAUHAA ja OMAA AIKAA.

  Mutta voit silti sanoa Jukalle, että 'mies on semmoinen heikko olento ja kovasti hyvän perään, joten nyt on tosiaankin turha rutista'.

  VastaaPoista
 9. Nää meidän lapset oli Jukan tahto.... ja idea.... olen ollut niin itsekäs ihminen et en ennen edes ajatellut asiaa...... kahden lapsen äiti....

  VastaaPoista
 10. Leena, nyt minä nauran! Jestas, kuinka kivalta tuntuu nauraa. Sorry! Siis muista sanoa Jukalle, että exä täällä nauraa!!! Hän saa nyt teinit lusia, se on varma.

  Leena, en minäkään ole mikään erityisesti lapsirakas...helpompi on parin koiran kanssa...enkä todellakaan kaipaa missään vaiheessa isoäidiksi!

  VastaaPoista