sunnuntai 8. marraskuuta 2009

WANHARAUMA 2


12 kommenttia:

 1. Rauman wanhakaupunki on varmaan yksi suomen kauniimmista paikoista. Siinä on kunnon merellistä tunnelmaa.

  VastaaPoista
 2. Yes! Aivan ihana kaupunki: merellinen, ystävällinen, monimuotinen, historian siipien havinaa...paljon.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Minä en näitä enää muista.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä pitäisi Wanhassa Raumassakin päästä joskus käymään. En muistaakseni ole koskaan käynyt. Suomessa on paljon paikkoja, joista ei koskaan edes tule ohi ajettua. Esim. itä-Suomi kuuluu siihen alueeseen.

  Yksi asia miksi ei tule Suomeen tutustuttua on se, ettei omista autoa.

  VastaaPoista
 5. Soolis, Wanha Rauma on äärettömän viehättävä kaupunki ja tuo minulle mieleen saksalaisten pikkukaupunkien tunnelman paitsi, että Raumalla on merietu.

  Ennen matkustettiin lomamatkoja ihan perheittäin junilla ja sisävesilaivoilla, mutta onhan se hiukan rasittava ajatus matkatavaroita ajatellen. Paitsi, jos reippaasti pystyy päättämään, että kaikki kengät eivät voi lähteä matkaan, varaa Raumalta hotellin ja viettää siellä viikonlopun. Voihan pitkän viikonlopun viettää Suomessakin, ei silloin aina tarvise matkustaa ulkomaille.

  Minulle oli suuri löytö Savonlinna. Menimme kerran oopperaan siine ja siitä se alkoi. Me oltiin heti kiikissä Savonlinnan kesätunnelmaan ja kaupunkiin, joka ainakin ooppera-aikaan valvoo aamuun. Ja siinä ihan Saimaan rannalla...Kerran suvessa pitää päästä edes syömään Savonlinnaan muikut!

  VastaaPoista
 6. Voi kun minulle tuli ikävä Raumalle! Viimeksi oltiin "Lännen Lokarin" kanssa torikahvilla. Silloin oli kesä ja KUUMA...

  VastaaPoista
 7. Savonlinna on ihana. Olin kolmena vuonna peräkkäin Oopperajuhlilla. Yövyimme aina samassa ihanassa hotellissa rannalla. Muikut ovat MUST! Pariin viime vuoteen en ole päässyt lumoutumaan Savonlinnasta :(

  VastaaPoista
 8. KUUMA...;-)

  Eve, eihän sitä koskaan tiedä, missä Roihuavat Soihdut viettävät eläkepäivänsä. Ainoa, mitä Raumalla surisin olisi lumen puute. Rkastan lunta.

  VastaaPoista
 9. Mekin käytiin saman verran putkeensa ja aina sama kodikas hotelli, josta vain kivenheitto Olavinlinnaan. Sinä asuit sitten likemmä, iteädn senkin hotellin, aivan rannassa. Ja tiedän, mistä saa Savonlinnan parhaat muikut!

  VastaaPoista