sunnuntai 8. marraskuuta 2009

DINAN UUSI NUTTU...

kiitos Katrillin!

10 kommenttia:

 1. Hauskan - söötin - näköinen koira.

  Tiedätkö Leena, minä pelkään koiria. Aina aluksi. Johtuu varmaankin siitä, että eräillä perhetutuillamme oli suuri koira, sanottiin leijonakoiraksi. Olimme heillä kerran ja se hyppäsi päälleni. Siitä pelkoni varmaan johtuu.

  Mutta jos koira ei ole muuta kuin kiltti ja leikkii, ja pelkoni on huomannut, ettei se pomppaa päälleni, ne ovat mitä mukavimpia asioita. Kööpenhaminassa asuvilla ystävillämme on todella hauska, espanjasta tuotu, alunperin kulkukoira, todella hauska. Sen nimi on tonto mikä tarkoittaa typerystä espanjaksi positiivisessä mielessä. :)

  VastaaPoista
 2. Espanjalaiset eivät ole oikeasti mitään suuria eläinystäviä. Niillä on härkien kidutustappamisnäytelmä yms. Ja siellä on aivan hirvittävä tapa lopettaa nuoria vinttikoiria, jotka eivät enää juokse rahaa...En voi kertoa nyt. Minä en ymmärrä jos koirna nimi on Riesa tms. Olen niin huumorintajuton eläin. ja etenkin koira-asioissa.

  Koirapelolla on yleensä juuret perheen ja suvun suhtautumisessa eläimiin.

  VastaaPoista
 3. Kukaan muu ei kärsi moisesta fobiasta perheessämme.

  Puolustuslause tontolle - nimi juontaa juurensa kyllä eräästä sarjakuvasta, vai oliko se Don Quijotesta, jossa välkyn päähenkilön apulainen oli hieman hidas, hyväntahtoinen, Tonto-niminen. Siitä nimi tulee, niin kerrottiin.

  VastaaPoista
 4. Minä en pelkää koiria, ihmisiä kyllä useinkin. Ihminen on luomakunna julmin peto.

  Juu, ymmärrän: jotkut pitävät tuollaisesta huumorista.

  VastaaPoista
 5. Minäkin välillä ihmisiä. Ei voi olla turhan varovainen. Olen sitäpaitsi taipunut lähemmäksi ihmisajatustasi, en välttämättä näe koko asiaa pelkästäään positiivisena kehityksenä.

  VastaaPoista
 6. Mutta se ajatus on totta! Avaa silmäsi ja korvasi! Eläin ei KOSKAAN ole tahallisesti paha, ihminen on. Tunnetaan jopa lapsimurhaajia! Dina on mun lapsenlapsi. Viaton!

  VastaaPoista
 7. Hei Leena!

  Dina on niin suloinen uudessa nutussaan. Puro-langan sävy revontuli, sopii niin hyvin mustalle koiralle. Ja nuttu näyttää olevan ihan sopiva. Dina on todella suloinen koira.

  Lämpimin terveisin katrilli

  VastaaPoista
 8. Hei Katri!

  Ostin kaikki nuo Puro-langat, koska niiden värit niin hienot, mutta liian ohut siihen tarkoitukseen, mihin tiedät minun lankaa tarvitsevan, joten olen armoillasi;-)

  Dina & perhe kiittää sinua pikkuneidin nututsta!

  terveisn
  Leena

  VastaaPoista
 9. Vähänkös hieno neiti uudessa nutussaan! Söpöinen töyhtöpää, lutunuttu!

  VastaaPoista
 10. Lutunuttu, on Mamin kulta! Antoi hienosti pukea ylleen tämän Katrillin tekemän nutun. Eka kerran puin koiraa;-) Ei ollut moksiskaan nutusta.

  VastaaPoista