perjantai 27. marraskuuta 2009

TO RITA TODAY: THE ROSE OF NOVEMBER

with Love from Leena

10 kommenttia:

 1. Nappaan tuon itselleni ja iloissani kiitän. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä! Saattaapi olla viimeinen ruusu ennen lumia, ihan sinun merkkipäivääsi odotti.

  VastaaPoista
 3. Ollaan me marraskuun ruusuja :)

  Leena, laitan sydänlamppumme suomalaiseen blogiini launtaina, vain sinulle. Ja kaverina Roomasta ostettu patsas. Ei oikeestaan joulua, meillä olohuoneessa koko vuoden.

  VastaaPoista
 4. Me ollaan ilman muuta marraskuun Hansa-ruusuja! Varmaan tunnistitkin, että Hansahan se tässä ja lehdet jo varisseet. Tällä ruusulla on luonnetta!

  Siis onko se lamppu! Juon kahvi ensin, kun heräsin ja liitelen sitten Göteborgiin. Se näyttää jotenkin niin kauniilta.

  VastaaPoista
 5. Ihana marraskuun piristys. On niin märkää ja harmaata. Tuntuu että ihan hukkuu tuohon pimeyteen. Sytytetään kynttilöitä pitämään pimeä loitolla. Hyvää viikonloppua!
  Halit Bessu

  VastaaPoista
 6. Hansa on yllättäjä, hän on kuin rva Göteborg, jonka lempinimi taisi olla Hansa, pelasti mut viime viikolla elämäni kauheimpana päivänä: hallintapaneelini ilmoitti, että kuvia ei enää mahdu! Sain sokin ja Reima istui takapuoli kiinni neuvotteluhuoneen tuolissa. Se oli, Anne, pitkä päivä!

  Tänään Ukkometso lähtee jäkismatsiin ja syökin siellä, joten olen vapaa viihdytysjoukoista;-) Aion olla koneella mun ysävien kanssa, kutoa, teen salaatin á la Leena ja taidanpa avata viinipullon...ja kynttilöitä, Conchaa ja sitten vähän uutta kirjaa ja ah!, ihanaa: kukaan ei paasaa, kuinka suuri idiootti olen teknisesti;-) Ja tietty käärin myös kauniita joulupaketteja ja rapsutan mun Rakasta Kuningatarta, joka on voinut yllättävän hyvin.

  Hyvää viikonloppua myös sinulle, Bessu!

  VastaaPoista
 7. (joo, Suomessa kaverini sanoivat minua Hansaksi, ja puutarhakaupan tyhjensin,
  ostin kaikki 13 Hansa-ruusua... Mutta en oikein tykkää lempinimistä, kiva kun jotkut täällä osaavat sanoa nimeni oikein :)

  Kuule, noita sydän-lamppuja vois olla Ikeassa tai Hemtex tai lamppukaupoissa. Tuon ostin heti ja kaupassa loppuivat silloin, juuri tuo pinkki. Mulla toinenkin, laitan nyt makuuhuoneeseen kans.)

  VastaaPoista
 8. Hansa vain on sun näköinen ja oloinen, kaverisi tiesivät vaistomaisesti, vaikka eivät ehkä tämän ruusun luonetta tunteneetkaan.

  Täällä Hemtex, mutta siellä vian vaatetavaraa.

  Ikean kuvastossa käyn ip, kun Päämies lähtee sinne VIP-rientoonsa.

  VastaaPoista
 9. (ja kaverini repi Hansa-kylttejä minulle, jopa varastivat Hamburgin juna-asemalta... laatikko noista tallella, en lapsilleni kehdannut näyttää vielä.. ja Hansa-olutta juonut, ei ruusuja ajateltu. Nyt vain piikit ja kauneus jäljellä :)

  Hemtex:llä paljon joulukoristeita, jouluvaloja..
  Mutta paljon muotia noissa joulujutuissa, jos jotain haluan, niin lokakuussa ostan täällä, parhaat loppuu..
  (muuten alet kelpaa, hienoa tavaraa ½ hintaa).

  VastaaPoista
 10. Katso marraskuun Hansaa: piikit ja kauneus!

  Täällä, Jyväskylässä en ole nähnyt kuin tekstiiliä Hemtexillä, mutta tiedustelenpa asiaa...

  VastaaPoista