sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

ELÄIMET ELÄMÄSSÄNI


Kirjojen lisäksi elämässäni on muitakin intohimoja ja nyt käsittelen lyhyesti yhtä. Olen henkeen ja vereen Eläinten Puolesta. Minulla on aina ollut koira ja joitakin aikoja sitten löysin uudelleen nuoruuteni harrastuksen ratsastuksen, kiitos Teija Mäkisen Ihanien Issikoiden. Teijan talli sijaitsee Petäjävedellä ja tulen aika ajoin mainostamaan ja kertomaan tarinoita hänen talliltaan kuin myös tuomaan esille muita eläinmyönteisiä projekteja. Katso enemmän http://www.teijantalli.net/


Nähdessäni ensimmäisen kerran Hrönnin minussa huojahti. Viime kerralla jo kyykin pilttuussa ja hengitimme toisiamme. Ei ollut mitään muuta. Vain puhdas autuus!

2 kommenttia:

  1. Tallilla murheet kaikkoaa ja hevosen kanssa tuohutessa on vain se hetki. Onnistuneen tuokion jälkeen velatkin on saatavia ja olo euforinen.

    VastaaPoista
  2. Aivan. Minulla on nyt semmoinen tilanne, että tätä päätä ei nollaa mikään muu kuin hevonen. Haluan hengittää samaa hengitystä Hrönnin kanssa! Ei liene vaikea arvata, kumpi palvoo kumpaa, mutta hän on kaiken sen arvoinen.

    VastaaPoista