keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

HEDELMÄINEN VAPPUSIMA

Hedelmäinen sima maistuu niillekin, jotka eivät simasta yleensä perusta. Tee kuten tavallinen sima eli ämpäriin vesi, fariinisokeri ja hiiva, mutta laita kuorittuina lohkoina 3 sitruunaa, 3 greippiä ja 3 appelsiinia. Sitten vain vuorokauden muhitus, pullotus kera rusinoiden ja pullot kellarin hyllyille 'kypsymään'. Maistuu taatusti!

4 kommenttia:

  1. Pitää kokeilla, mutta en enää noin suurta annosta meille kahdestaan..

    VastaaPoista
  2. Minä olen taatusti ollut entisessä elämässä armeijan muonitusmestari;-)

    VastaaPoista
  3. niin olet ja samaa vikaa täälläkin ;) tuo täytyy kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Anne, oletko jäänyt tätä paitsi, sorry! Todella hyvää.

    VastaaPoista