keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

ELÄMÄNI MUSIIKKI: 25 TOP

WALKING IN THE AIR/ TARJA TURUNEN

SUMMER WINE/ NANCY SINATRA JA LEE HAZELWOOD

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING/ NANCY SINATRA

MUN TÄHTENI/ TEHOSEKOITIN

LEVOTON TUHKIMO/ DINGO

SUZANNE/ LEONARD COHEN

SWEET SIXTEEN/ BILLY IDOL

THE WINNER TAKES IT ALL/ ABBA

MYSTERIET/ LISA NILSSON JA AKI SIRKESALO

AVE MARIA (LUCCI)/ JOHANNA RUSANEN

LOVE STORY/ (tunnari samannimisestä leffasta, en tiedä esittäjää)

SUMMERTIME/ BILLY HOLIDAY

CON TE PARTIRO/ ANDREA BOCELLI

EAGLES/ HOTEL CALIFORNIA

VALOT/ RAULI BADDING SOMERJOKI

YÖ SUN KANSSAS/ RAULI BADDING SOMERJOKI

SURRENDER/ ELVIS

SEALED WITH THE KISSES/ (parasta esittäjää en tiedä nyt, koska minulla vain Brian Hylandin biisi ja se ei ole hän; saattaa olla Bobby Vinton...)

KIELLETYT LEIKIT/ TAPANI KANSA

VALSE TRISTE/ SIBELIUS

LA BOHEME/ CHARLES AZNAVOUR

WHEN A MAN LOVES A WOMAN/ MICHAEL BOLTON

BEIJO DE SAUDADE/ MARIZA

PEQUENAS VERDADES/ MARIZA

UNFORGETTABLE/ NAT KING COLE

6 kommenttia:

 1. Axel, ei taida olla, kun kukaan muu ei kommentoi. Laitan seraavalla kerralla 40 biisin listan ja siihen tulee sitten mun lempioopperat, kaikki Mamas&Papas -biisit, CCR, Procol Harum yms. Ja tietty ne kaikki uudet ihanat väliamerikan kipaleet, joissa kuuluu säröinen raspi ja akustinen kitara.

  VastaaPoista
 2. Leena, on upea lista! Mutta jokaisen pää alkaa raksuttaa mielessään omaa listaa, ja sitä ei sitten kuitenkaan jaksa tähän kommenttilaatikkoon listata.. Joten minäkin kommentoin vain listasi yksittäistä biisiä: Mysteriet on koskettava laulu, ja muuttui surullisekski sen jälkeen kun Sirkesalo menehtyi Thaimaassa..

  Miten sinä oikein osasit näin kattavan listan laittaa? Itsellä unohtuu aina joko laulaja tai laulun nimi.. Tällaisen listan tekeminen olisi tosi työlästä, ainakin minusta..

  VastaaPoista
 3. Sooloilija, en minä tarkoittanutkaan, että joku sanoisi onpa hienoja tai kamalia kaikki, vaan, kuten sinä juuri teit eli sanoisi jotain vaikka YHDESTÄ kappaleesta. Levyt merkkaavat monelle muistoja, iloisia tai surumielisiä, joten ei voi oikein sanoa, että onpa huonoo musaa;-)

  Erittäin hienoa, että otit esiin tuon Mysteriet, sillä siihen liittyy tarina: MINÄ EN OLLUT KOSKAAN KUULLUT MISTÄÄN AKI SIRKESALOSTA ENNEN KUIN HÄN KUOLI. Sitten kuulin kerran autoa ajaessa levyn, jossa nainen lauloi ihanasti ruotsiksi ja mies ihanasti suomeksi. Menin tuttujen poikien levykauppaan ja sanoin: Haluan sen levyn, jossa Eva Dahlgren ja luuultavasti Jari Sillanpää (,joka ei ole mun suosikki ollenkaan!) laulavat yhdessä, että 'Olet viini, josta humallun...' No, kyllä poikia nauratti. He sanoivat, että Lisa Nilsson ja Aki Sirkesalo ja minä siihen, että mistään Lisasta ole kuullutkaan ja Akista kuulin, koska hän juuri menehtyi Tsunamissa. Pojat tilasivat levyn ja se on ainoa biisi siinä levyllä, jota kuuntelen. Mutta kuuntelen sitä hyvin usein ja aina se tekee saman vaikutuksen minuun ja ehkä myös sinuun.

  VastaaPoista
 4. Summer wine on aina yhtä ihana. Sitä on kiva laulaa sekä englanniksi että suomeksi. Sopii niin moneen kohtaan ja on muistorikas juttu monella tapaa. Dingon Levoton tuhkimo osuu juuri mun levottomaan nuoruusaikaan ja kolahtaa aina. Pori rokki rulettaa!

  VastaaPoista
 5. Anne. minä tunnen sut!: Et ole kuullut näitä kaikkia, joten 22.8., kun palaamme kaupungin yöelämästä,tai sitä ennen: SINÄ VALAISTUT! Huom. mustarastaan huilu ei soi enää elokuussa. Se soi nyt. Nukahdan siihen yömyöhällä. Ihanaa!

  VastaaPoista