keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

HELEN IS THE QUIEEN!


7 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma, sisustusmestari olet!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sooloilija! Nyt en aio suomalaiseen tyyliin sanoa, että 'älä nyt, enhän minä...', vaan reippaasti 'kiitoksia', sillä sisustusjuttua meiltä tehnyt kuvaaja ihastui myös tuohon hyllyasetelmaani. Tämä on Petterin ottama kuva, mutta hän antoi minulle luvan laittaa hänen ottamia kuvia, mihin ikinä haluan. Ehkä minä nyt sanon: Sinulla on hyvä maku Sooloilija, kun huomasit sen, mitä olivat kehuneet jo yksi toimittaja ja valokuvaaja. Tällä kertaa meni nappiin, mutta aina ei mene. Tuo Ikean uusi hylly huusi ensin tyhjyyttään, sillä en millään löytänyt siihen mieleistäni asetelmaa. Nyt se on mun näköinen!

  VastaaPoista
 3. Mielinäyttelijöitäni, vaikka en nähnyt Quieen, vielä.
  (Tämämn päivän tarjoilut ehkä sinullekin sopii :)

  VastaaPoista
 4. Hieno asetelma kuten sanoi Sooloilijakin. Kaunis tuo piirrustus seinällä ja kauniita esineitä muutenkin.Muuten, Helen Mirren on juuri nyt täällä Israelissa filmaamassa viimeisintä elokuvaansa The Debt

  VastaaPoista
 5. Hannele, pitääpä käydä kurkkaamassa, ehkä kampelaa kera katkisten...

  Jael, minäkin pidän kovasti tuosta Tuulan työstä ja se sopii tuohon kokonaisuuteen yllättävän hyvin, ei riitele edes Helenin kanssa. Ihanaa, yes!, Mirreniltä tulossa uusi leffa: taas on jotain kivaa odotettavissa.

  VastaaPoista
 6. Tuo hylly on niin hyvin asteltu. Kirjaankin on jossain välissä pakko tutustua. Taas yksi odotettava leffa, yes!

  VastaaPoista
 7. Huomaatko, nurkan takana odottaa aina jotain kivaa, pitää vain uskaltaa kurkata...

  VastaaPoista