sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

GRILLIKAUSI ALKOI NYT!


7 kommenttia:

 1. Nam ja maiskis, herkullisen näköisiä vartaita!

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä jo vihreää vain onko tuo kuva viime kesältä? Hyvän näköisiä tarjottavia teillä...Mä en syö lihaa,joten mun grillattavat ovat kalat ja kasvikset. Täällä on keskiviikkona itsenäisyyspäivä,ja se on grillikauden huipennus,jolloin ihmisiä on massoittain puistoissa grillaamassa.Siitä pysyn kaukana....

  VastaaPoista
 3. Sooloilija, vartaat olivat aivan ihania, mutta...niitä ei ollut tänään, vaan grillattua merilohta kera aurajuustoperunoiden.

  Jael, puutarhalehdetkin ottavat kuvat vuotta ennen ja julkaisevat ne sitten noin 1 tai 2 kuukautta enen kuin oikeasti on suvi niin pitkällä. Tämä kuva taitaa olla viime tai edellissuvelta...tänään siis grillattua lohta ja aurajuustoperunoita.

  Minulla on ystävä, joka on kasvissyöjä, mutta syö kyllä kalaa. Hän tulee heinäkuussa ja aion panostaa, sillä minulla on joitakin herkullisia kasvisruokareseptejä.

  Jael, nyt kukkivat vasta sinivuokot, mutta esikot ja scillat jo kovasti pinkovat...täällä on ollut mielettömän lämmintä, eilen iltapäivällä +20 astetta.

  VastaaPoista
 4. No tuli kyllä vähän nälkä......

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun teillä oli jo noin lämmintä! Puhuin just aamulla veljeni kanssa Helsinkiin,ja hän kertoi tuosta lämpimästä ilmasta!

  VastaaPoista
 6. Nami. Me vähän myöhässä noista hommista, ei taidettu olla kotona.

  VastaaPoista
 7. Axel, kyllähän nuo vartaat veden heruttavat kielelle...

  Jael, vaikka pidänkin lumesta, on rospuutto aika joskus turhankin pitkä, siksi tämä lämpöaalto oli nyt enemmän kuin tervetullut. Nyt kun vielä saisi sen ensimmäisen suvisateen...

  Hannele, 'borta bra, hemma best', olisit ollut kotona grillaamssa herkkuja;-)

  VastaaPoista