tiistai 14. huhtikuuta 2009

HÄRKÄ 20.4.-20.5.


Härkä on järkkymättömän määrätietoisuuden ja tahdonvoiman merkki. Jos olet syntynyt Härän merkissä, tiedät todennäköisesti jo elämäsi varhaisessa vaiheessa mitä haluat. Pääset ehkä hitaasti alkuun mutta olet päättäväinen ja itsepintainen, ja kun olet kerran asettanut itsellesi päämäärän, tuskin mikään voi estää sinua saavuttamasta sitä.

Pohjimmiltasi sinä arvostat aineellisia asioita - rahaa, turvallisuutta ja joskus jopa valtaa; olet luonnostasi varovainen eivätkä sinua kiinnosta keinotteluun vivahtavat uhkayritykset, joiden avulla voi rikastua nopeasti. Sinä et usko onneen etkä kohtalon oikkuihin - sitkeästi uurastaen pyrit päämäärääsi ja kärsivällinen luonteesi on ihanteellinen apu hitaan mutta varman menestyksen saavuttamiseksi.

Merkkisi hallitsee rahaa ja yleensä tulolähteitä; sinä pidät maallisista hyvyyksistä ja ne ovat yleensä kalliita. Vaikka olisit omistautunut liikeasioillesi tai työllesi miten täydellisesti tahansa, sinun on saatava saavutuksistasi myös aineellisia todisteita.

Härkä on kiinteä merkki, ja olet ehkä tyytyväinen kun voit tehdä juuri sitä mitä olet aina halunnutkin tehdä. Sinun on tosin vaikea mukautua uusiin tilanteisiin ja oloihin, mutta ihmisen jolla on sinun merkkisi edellytykset ei pitäisi rajoittua vain yhteen toimintapiiriin eikä luopua yhdestäkään mahdollisuudesta ilmaista itseään.

Monet härät havaitsevat, että heillä on kykyjä sellaisellakin alalla, jota he ovat pitäneet vain harrasteena. Sinun merkkisi edustajat kaipaavat usein purkautumista taiteen keinoin, ja koska hallitseva planeettasi Venus merkitsee ilmaisun kauneutta huomaat todennäköisesti, että jokin taiteenala - maalaustaide, musiikki tai näyttämötaide - tyydyttää tuon tarpeen.

Kiinteissä merkeissä syntyneillä on usein ristiriitainen luonne, eikä Härkä ole poikkeus. Olemuksesi on viehättävä ja puoleensavetävä, ja silloin kun olet rakastettava ja auttavainen, sinun on helppo miellyttää ihmisiä ja saada sopivia tilaisuuksia. Miinuspuolellasi sinulla on sokea pilkku: sinun on vaikea eritellä itseäsi. Et pidä vastaväitteistä etkä arvostelusta - vaikka ne tarkoittaisivat pelkkää hyvää. Muutut helposti kerrassaan riitaisaksi ja omaksut jyrkän "hyväksy-minut-sellaisena-kuin-olen" -asenteen.

Härkä on maamerkki, ja sinä olet luja, kestävä ja luotettava. Tarvitaan melko paljon, ennen kuin luja luonteesi horjuu tai luovut aikeistasi. Tavallisesti olet rauhallinen ja hillitty, mutta kun kärsivällisyyttäsi on koeteltu äärimmilleen tai tunnet joutuneesi petetyksi, toisten on parasta varoa, sillä silloin sinusta voi tulla raivostunut härkä.

Härkä-Venus -yhdistelmän ansiosta sinulla on niin monia hyviä ominaisuuksia, että sinun on pyrittävä voittamaan ne huonot puolet, jotka voivat vähentää mahdollisuuksiasi. Sinun ei tarvitse muuttua yhtäkkiä kokonaan toisenlaiseksi vaan sinun on käytettävä hyväksesi päättäväisyyttäsi ja sinnikkyyttäsi, jotta pääsisit sellaisista epämiellyttävistä piirteistä kuin aineellisten arvojen ihaileminen, itsepäisyys ja uppiniskaisuus.

Olet sangen fyysinen olento ja pidät maallisista nautinnoista. Kaikki mikä ei sinua miellytä jättää sinut kylmäksi ja välinpitämättömäksi etkä yritäkään esiintyä muunlaisena. Härät arvostavat yleensä aistillista mielihyvää tuottavia asioita kuten hajuvesiä, tyylikkäitä vaatteita, hyvää ruokaa, kauniisti sisustettua kotia ja fyysistä vastakaikua.

Avioliitto, koti ja perhe merkitsevät sinulle paljon ja haluat hankkia perheellesi sitä ylellisyyttä, jota itse pidät niin tärkeänä. Olet ystävällinen ja uskollinen niille joita rakastat, mutta sinulla on taipumus muuttua kovin omistushaluiseksi. Toisaalta jos mielesi jostakin syystä muuttuu, voit katkaista suhteen ehdottoman lopullisesti.

7 kommenttia:

 1. Hep, ilmoittaudun ja myönnän kaiken ;D Lähes kaiken, mutten rahapuolta.

  VastaaPoista
 2. Uskon näihin luonnehorskooppeihin, löydän tuosta sinut niin hyvin.Ainut mikä pistää silmään on tuo aineellisen arvostus, kun en näe sitä sinussa, kuin sen verran mitä turvaksii tarvitset. Myös omani kertoo minusta paljon..

  VastaaPoista
 3. Sooloilija ja Anne, molemmat osuitte oikeaan, tuo rahapuoli pettää mun kohdalla. Minä lähden vaikka viimeisillä rahoilla Ranskalaisiin korkoihin syömään...tai annan rahaa eläinsuojeluun. Kaikki muu on totta: myönnetään, myönnetään. Anne, sun kertoo myös sen, että tulet hyvin toimeen aidon härkänaisen kanssa. Mun parhaat (lue: luotetuimmat, pitkäaikaisimmat, rakkaimmat) ystävät ovat olleet leijonia.

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Täältäkin yksi "härkäpäinen" ilmottautuu. Aikas paljon löysin omia ominaisuuksiani, mutta tuo raha ei natsaa ollenkaan minun kohdallani.

  VastaaPoista
 5. Katrilli, ei se raha sopinut minuunkaan, sillä siinä olen 'hetken lapsi'. Kaikki muu kylläkin. Tiesitkö, että monet härät ovat intoimoisia kirjoittajia, kuulin eilen jutun, että bloggareissa olisi härkiä kaikkein eniten;-)

  VastaaPoista
 6. DR. Who: Härkä on maan merkki. Se on Venuksen asuinpaikka Kuun kanssa ylennetty ja Marsin ollessa maanpaossa. Luonnossa tätä merkkiä vastaa "versomisaika".

  Tämän merkin vaikutusta voi kuvata sanalla "omistaa". Se tarkoittaa maata, maaseutua, työlaistä. Se edustaa itsepintaisuutta ja suurta tuottajaa.

  VastaaPoista
 7. Dr.Who, kirkkain kiintötähdistä lie Venus, minun tähteni, ylennetty olen ilolla Kuun kanssa ja pukeudun kuuunvaloon. Versomisajan luin varsomisajaksi ja olin kirjoittaa: minulta jo ohi, mutta lukivirhe oikaistui ja ilolla versonkin.

  Omistushaluisuutta en kiellä, mutta minulla se ei osoita mammonaan. Maaseutu olen ja itsepintainenkin. Tuottajana varsin runsas, sillä eilen joku ihmetteli, miten olen tässä blogissakin näin tuottelias. Minä itse en huomaa mitään ihmeellistä.

  Dr.Who lienee tuttu astrologian ihmeiden kanssa ja lukee totuudet tähdistä?

  VastaaPoista