torstai 3. syyskuuta 2009

JA MINÄ OLISIN/AND I SHOULD BE: JESSICA LANGE

Jessicaan ihastuin nähdessäni kauan sitten elokuvan Postimies soittaa aina kahdesti. Hän teki siinä rajat ylittävän roolityön ja koko tuo elokuva on jo nyt klassikko. Ohjaaja Taavi Kassila on sanonut, että se elokuvan kohtaus, jossa Jessica ja Jack (Nicholsson) rakastelevat, niin että limput saavat kyytiä on elokuvataiteen paras rakastelukohtaus. Jessica on upea nainen, joka ratsastaa, pitää ulkoilmaelämästä, harrastaa puutarhan hoitoa, rakastaa noutajia ja palvoo Jakeaan.

9 kommenttia:

  1. Kaikesta eniten Jessica on minun mielestäni sykähdättänyt elokuvassa Frances. Tositarinaan perustuva traaginen elokuva,jossa Jessica näytteli Frances Farmeria loistavasti.Sen elokuvan olen nähnyt ainakin 5 kertaa!

    VastaaPoista
  2. Jael, miksen minä ole nähnyt sitä! Kiitos vinkistä ja toivotaan, että löydän sen vielä. Jo nimi Frances sanoo jotakin...Aila Meriluodolla on runo, jossa on Frances ja sinisiä iiriksiä...

    VastaaPoista
  3. Leena, Frances-elokuva on hurja tarina 30-40-luvun Hollywoodtähdestä Frances Farmerista. Hänelle tehtiin lobomialeikkaus vastoin hänen tahtoaan.. googletappa tätä Frances Farmeria. Saat lisätietoja.

    Jessica = sinä !!!

    VastaaPoista
  4. Siinä Viiltäjä Jackissa (Depp) oli myös lobotomia-leikkaus. Järkyttävää! Katsoin muuten televisiosta vähän aikaa sitten dokumentin lobotomia-leikkausken kehittäjästä, joka mm. leikkasi Kennedyn kuluisien veljesten siskon. Hänestä tuli sen jälkeen ihan vihannes. Kirurgin poika oli vielä vastaamassa kysymyksiin. Kauheaa oli kun olivat kuvanneet oikeita leikkauksia ja näin kuinka tuskaantuneelta avustava lääkäri näytti.

    Googletan tuon aamulla, sillä lupasin reimalle, että en istu tänään myöhään koneella ja teen vielä kaksi postausta.

    Yes!: Jessica=minä!!!

    VastaaPoista
  5. Hannele, minä tykkään fantisoida ja leikkiä.

    VastaaPoista
  6. miulle riittä hyvin

    ne ihan omat fantasiat :)

    VastaaPoista
  7. Omathan munkin fantisoinnit ovat!

    VastaaPoista
  8. Omathan munkin fantisoinnit ovat!

    VastaaPoista