perjantai 11. syyskuuta 2009

MIÉNTEME BIEN BY CONCHA BUIKA

Ja tässä teille minun nykyistä lempiartistiani Concha Buikaa. Ja nyt vielä kappale, joka on häneltä tähän asti paras löytöni: Miémente bien! Valehtele minulle hyvin! Tämä on ns. ranchera musiikkia ja tulee Meksikosta, kertoi Jael. Kiitos! Tätä enemmän!
The weekend without music is nothing!
http://www.youtube.com/watch?v=FnytJEXow6w

17 kommenttia:

  1. Tämä onkin ehdottomasti albumin ihanin kappale,kuuntelen muuten tuota albumia tosi usein,se on niin upea! Ihan ihokarvoja nostattava kappale!

    VastaaPoista
  2. Jael, tämä on parasta musiikki mitä tiedän. Ja kiitos,e ttä kerroit tuon albumin nimen ja muillekin tiedoksi, että se on Nina de Fuego. Epävarmaa tosin saako Suomesta, ainakaan Jyväskylässä ei tunnettu Conchaa...

    Ja tämä kappale on paras, mitä olen kuullut Conchalta tai keneltäkään. Siis sellainen väreitä ja karvoja nostattava musiikki...

    VastaaPoista
  3. Kylläpäs on tunnelmallista ja ihanaa musiikkia. Tällä on mukava viikonloppua aloitella.

    VastaaPoista
  4. No, minä ajattelin, että laitan perjantain musaa, kun muilta tulee sunnuntaiklassikoita...lauantain toivotutkin jo tuli mieleeni...

    Kyllä tämä antaa fiilistä viikonloppuun. Olen aivan myyty ja kehun nyt niinku omaani, mutta Buikaa minä ylistän.

    VastaaPoista
  5. Punaviiniä vielä kaveriksi sopisi, mutta nyt ei ole käsillä. Voi harmi.

    VastaaPoista
  6. Tämä ei ole ihan täysin ranchera-musiikkia,mutta Conchan säveltämä ja sanoittama laulu on sen tyylistä,ihanaa!

    VastaaPoista
  7. Aivan, tämä on just sitä musiikkia...Mutta nythän sulla on tämä levy huomennakin, kun klikkaat tuosta vain...ja ensi lauantaina...ja linkki youtubeen...Minä löysin nyt itsestäni tämän musiikin myötä ihan uuden minän. Sooloilija, muista tämä happening. Kuunnellaan tätä joskus yhdessä punaviiniä lasissa ja kynttilöitä, kynttilöitä...

    VastaaPoista
  8. Conchalta on tulossa lokakuun lopussa (ainakin Meksikossa se ilmestyy silloin)uusi albumi nimeltä "El ultimo tango" eli viimeinen tango.Hän sanoi pari päivää sitten,että hänen suuri innoittajansa on ollut meksikolainen ranchera laulaja Chavela Vargas.

    VastaaPoista
  9. Hyvänen aika sentään! Kiitos infosta, Jael!

    Tuure, etsi minulle tämä lokauussa ilmestyvä levy Helsingistä, Jyväskylään sitä ei takuulla tule. Soitin tänään niin monet paikat, eivätkä tienneet koko Buikaa! ooloilija, miten mahtaa olla Oulussa? Löytyykö Conchaa?

    Jael, en ehtinyt vielä tuohon Vargasiin. Huomenna, huomenna.

    VastaaPoista
  10. Leena, hommaan sen sulle. Joudun varmaan tilaamaan sen stockalle.

    VastaaPoista
  11. Hieno biisi! Istun kynttilän valossa, talo hiljeni. Selaan youtubesta kaikkia vanhoja nostalgisia biisejä, jokin kaiho nousee pintaan. Fiilistelyä.. :)

    VastaaPoista
  12. TUURE, korvaan sen sulle ja ostan vielä sun lehdenkin. Sain juuri Jaelilta tiedon, että sen uuden levyun nimi onkin EL ULTIMO TRAGO ja artisti siis CONCHA BUIKA.

    Tuo nimi tarkoittaa suomeksi Viimeinen paukku.

    On sekin väärin, kun ei ole jaksaut opiskella espanjaa...toisaalta nautin nyt rytmistä ehkä enempi ja tuosta ihmeellisestä Buikan äänestä, enkä juutu jahkaamaan sanoja, mutta tuo levyn nimi on hieno Miénteme bien eli Valehtele minulle hyvin.

    VastaaPoista
  13. Luulen,että se levy ilmestyy Euroopassa vasta myöhemmin.Amazonin nettikaupasta saattaisi löytyä.

    VastaaPoista
  14. Anne, varo!: youtubeen jää koukkuun.

    Niin, tämä on sitä minun musiikkiani...kaikki rosoinen vie minua.

    VastaaPoista
  15. Jael, en ole nettikauppaostajia...Ehkäpä Tuure käy kerran viikossa sitä kysymässä tai pyytää niitä ilmoittamaan, kun levy on saapunut.

    VastaaPoista
  16. Juu, jotain yritän! Kyllä sen käsiini saan :)

    VastaaPoista