lauantai 26. syyskuuta 2009

EVE, REIMA JA HORTENSIAT


10 kommenttia:

 1. Hieno kuva. Nuo hortensiat on mahtavia, meidän on tänä vuonna tosi pienet.....

  VastaaPoista
 2. Leena, meillä nämä kaksi ovat aina todellisia jättiläisiä, enkä koskaan tee niille mitään. Ihanaa, että joku kaunis on todella helppoa!

  VastaaPoista
 3. Leena R.,minä helpotan edelleen, sillä sallin puutarhani osittain villiintyä. Motoksi on nyt tullut: Villin Naisen Villi Puutarha;-)

  VastaaPoista
 4. Hieno idea, minä taas haaveilen pienestä mummonmökistä keskellä metsää, jossa olis vaan luonnonkasveja eikä mitään järjestelmällisesti istutettua "kukkamaata". Ehkä sitten joskus....

  VastaaPoista
 5. Leena, teillähän on nyt se kodikas puutalo...siis tarkoittanet, että asuisit pysyvästi sitä mummonmökkiä...Meillä aatokset sitten samansuuntaiset ja olen sen jo sisustanutkin;-) Tämäkin olisi jo toteutettu, mutta Reima entisenä hesalaisena ei halua asua 'korvessa'. Ajattele: vain omenapuut ja villikukkia (etenkin digitalista), koirat vapaana pihapiirissä (ainakaan nartut eivät lähde minnekään), räsymatot lattialla, makuuhuoneessa pönttöuuni, keittiössä hella, pihalla neliveto maasturi, perunamaa ja puuliiteri, tapettia seinillä...kesähuussi, aamulla ilveksen jäljet lumessa...Ainoat ylellisyydet: toimiva nettiyhteys ja tasokas saunaosasto.

  VastaaPoista
 6. Meillähän on jo toki puutalon pihalla etuveto- takaveto- ja nelivetoauto (ei kyllä viimeinen maasturi, maasturi vaihtui vähän pienempään farmariin).Mutta tämä kun on keskellä kaupunkia, 10 minuutin kävelymatka torille, kaipaisin enemmän omaa rauhaa.

  VastaaPoista
 7. Niin, ehkä te olette liian kaupungin sydämessä. Syrjemmässä rauhallisempaa ja helpompaa elää lasten ja koirien kanssa ja itsellekin vähän rennonmpaa ja rauhallisempaa.

  VastaaPoista