tiistai 29. syyskuuta 2009

VAAKA 23.9. - 22.10.


Vaa'an merkissä syntyneet ovat rauhanrakentajia - tahdikkaita, kohteliaita ja viehättävällä tavalla suostuttelukykyisiä; keskinäisten suhteiden sopusointuisuus on erittin tärkeää tämän merkin edustajille. He pyrkivät miellyttämään ja ovat mukautuvampia kuin toiset.

Vaaka on johtava merkki, joka antaa edustajilleen kunninahimoa, ja vaikka se ei ole vaakaihmisissä yhtä silmiinpistävää kuin jonkin muun merkin ihmisissä, hänkin haluaa innokkaasti kehittää kykyjään. Jotkut Vaa'at pystyvät hämmentämään toisten tunteita hellyttävän persoonallisuutensa voimalla, mutta useimmat ovat alttiita hallitsevan planeettansa Venuksen vaikutuksille ja rakastavat rauhaa, sopusointua ja kauneutta. Muutamilla Vaaoilla on ylellinen maku ja taipumusta tuhlaavaisuuteen. Käytännöllisemmät haluavat saada parasta mihin heillä on varaa.

Pidät hienoista vaatteista ja haluat kalustaa kotisi kauniisti, ja koska olet perinyt Neitsyeltä (eläinradan edelliseltä merkiltä) täydellisyydenkaipuun, saatat olla kerrassaan pikkumainen näissä asioissa. Tahdot kaiken olevan tarkoin oikein, mistä saattaa aiheutua kitkaa, jos puolisosi kuvittelee sinun pitävän mokomia pikkuseikkoja tärkeämpinä kuin toverihenkeä ja teidän kahden keskinäistä suhdetta.

Vaa'an merkissä syntyneenä sinä nautit seuraelämästä, näet vaivaa toisten ihmisten vuoksi ja lausut heille pieniä kohteliaisuuksia, jotka tekevät elämän miellyttävämmäksi. Olet viehättävä isäntä tai emäntä ja kestitset vieraitasi suurenmoisesti. Otat avosylin vastaan yllätysvieraat ja osoitat heille aitoa vieraanvaraisuutta.

Mikäli haluat, voit houkutella keneltä tahansa ystävällisyyttä tai aineellisia etuisuuksia. Joillakin Vaa'oilla on taipumusta pyrkiä mielistellen toisten suosioon, he ovat ylen rakastettavia ja alistuvaisia, jopa siinä määrin, että joutuvat itse melko epäilyttävään asemaan. Jos tällainen Vaaka lausuu joskus rehellisen mielipiteensä, toiset pitävät häntä tekopyhänä tai luulevat hänen ummistavan silmänsä tosiasioilta.

Vaa'at ovat yleensä sangen säädyllisiä ja sovinnaisia ja halveksivat kaikkea, mikä on alhaista tai sopimatonta. Säilytät arvstelukykysi kaikissa elämäsi vaiheissa etkä voi sietää kauneuden tärvelemistä.

Tunteellinen luonteesi on ehkä melko epävakainen; voit olla tyyni, vakava ja miellyttävä mutta joskus myös äkkipikainen. Yksi Vaakojen luonteenpiirre - valittaminen ja moittimishalu - on yleisempi miehillä kuin naisilla. Jos sinulla on taipumusta sellaiseen, yritä vilpittömästi päästä siitä, koska se on ristiriidassa hyvien ominaisuuksiesi kanssa.

Vaakaa sanotaan tasapainoisuuden merkiksi ja siinä syntyneiltä edellytetään, että he pystyvät punnitsemaan ja harkitsemaan jokaista tekoa ja ratkaisua. Toiset vaakaihmiset miettivät aikomuksiaan tai yrityksiään joka puolelta ja ratkaistuaan asian puoleen tai toiseen, ovat tyytyväisiä tulokseen. Mutta toiset Vaa'at punnitsevat ja tuumivat loputtomasti, ja kun he ovat vihdoin tehneet valintansa, heistä tuntuu, että olisi sittenkin pitänyt päättää toisin.

Myönteinen Vaaka arvostelee asioita viisaasti ja puolueettomasti ja hänellä on voimakas oikeudentaju ja hän kunnioittaa reilun pelin henkeä. Synnynnäisenä sovittelijana hän voi auttaa yksityisiä ihmisiä tai ihmisryhmiä ymmärtämään toisiaan ja sopimaan keskenään. Hän on luonteeltaan toverillinen ja käsittää yhteistoiminnan arvon.

Koska olet syntynyt Vaa'an merkissä, olet läheisessä yhteydessä toisiin ihmisiin. Romantiikka, avioliitto, koti ja lapset kuuluvat olennaisena osana elämääsi. On myös valitettavasti joitakin itsekkäitä ja itsekeskeisiä Vaakoja, mutta yleensä he ovat sydämellisiä, tunteellisia ja anteliaita.

Olet luonnollisesti onnellisin sellaisen puolison kanssa, jolla on samanlaisia pyrkimyksiä kuin sinulla; sen vuoksi sinun on syytä turvautua arvostelukykyysi ja astrologisiin ennakkotietoihin valitessasi itsellesi aviopuolisoa.

16 kommenttia:

 1. Voi!, sinä olet sitten perheen Tasapainottaja, Rauhantuoja, Tunteellinen ja Kunnianhimoinen.

  VastaaPoista
 2. Ja vielä: Olet erittäin Myönteinen persoona. Vaikuttavaa!

  VastaaPoista
 3. Minä en kyllä varmaan tähtikartan avulla valitse puolisoa :DD mutta muuten !

  VastaaPoista
 4. Mutta mitäs se NOUSEVA merkki kuvastikaan ihmisestä: sitä ulkoista puolta, sitä minkälaisena muut näkevät minut eli muut näkevät ehkä Vaakana..

  Joku vois kertoa vielä tarkemmin jos tietää näistä nousevista merkeistä..

  VastaaPoista
 5. Siis minmä olin tuo edellinen!! Tuure! Sähläämistä ei mainittu horoskoopissa?

  VastaaPoista
 6. Kuules Prinsipatus, minä jo valkkasin sinulle: vain oinas, härkä ja leijona tulevat sitten kysymykseen, muut voit unohtaa. Yksi ihminen ei uskonut minun kirjaani ja se avioliitto kaatui vuoden sisällä. Kun hän avioitui toisen kerran, muisti käydä lukemassa minun Salaista Kirjaani ja nyt on jo yli 10 vuotta auvoa kestänyt.

  Sooloilja, minä toivon samaa! Kertokaa joku, mitä tarkoittaa nouseva merkki!!! Reima on rapu ja hänen nouseva merkki on härkä, minä olen härkä ja minun nouseva merkki on rapu. Ravulta siis tulee minun ajoittainen melankolia ja kausittainen erakkouden tarve. Hirveä tarve saada olla välillä yksin!

  Ei sinua yhtään hymyilyttänyt minun eka vastaus sinulle? Hymyile nyt vähän...ihan pikkasen vaan...

  VastaaPoista
 7. Tuure, sinua varten juuri kirjoitin tuon, vaikka käsi alkaa olla ihan jumissa. Ja sinua juuri odottaa tämä puolison valintakirja täällä, ettet vain eksy väärille urille...;-)Kai minä nyt sun säheltämisen tunnen, ole sitten mikä Prinsipatus tahansa...sain taas nauraa makeasti: kiitos siitä!

  VastaaPoista
 8. No Leena, hymyilin vähän, varsinkin kun puhuit, että olen PERHEEN tasapainottaja! Heh ja hih! Teini-ikäisen vanhempana minusta uupuu nyt kokonaan tasapainoisuus, rauhallisuus, myönteisyys, siis aina välillä. Minulta taitaa tällä hetkellä uupua niitä Häränkin ominaisuuksia.. Mutta olenkin Oinas-teinin äiti! Argh !!!!!!!

  VastaaPoista
 9. No, kiitos ja tuo hymy sopii sulle niin hyvin, etenkin kun olet muistanut laittaa sitä ihanaa punaisen punaista huulipunaa...

  Arvaa mitä? Minä olin unohtanut, että hän on oinas. Nyt minä ymmärrän kaiken ja otan osaa! Sisareni on myös oinas...

  VastaaPoista
 10. Nauraminen on jotain mikä elämässä on kaikkein tärkeintä - melkein!

  Naimisiinmenosta - Sokrates on sanonut:
  jos et mene naimisiin, kadut. jos menet naimisiin, kadut.

  :D fiksuako!

  VastaaPoista
 11. Nauraminen on IHANAA!!!

  Sokrates oli viisas mies. Kansa sanoo: Siihen ne hinkuu ja siinä ne sitten vinkuu.

  Kukaan ei voi olla fiksu rakkauden mysterin äärellä! sanoo Leena Lumi

  VastaaPoista
 12. Nyt voisi matematiikanopettajamme ihastukseksi rakentaa yhtälön!

  SAPITIENTIA LEENA LUMI = SAPIENTIA SOCRATI

  (sapientia = viisaus)

  VastaaPoista
 13. Aion latinistiksi, sanoit mitä haluat: sapitentia vai sapientia?

  Jos tuo sana on viisaus, onko se sitten myös viisas?

  Miksi minulla ei ole latinan sanakirjaa!!!!

  Tuo on muuten hienoin näkemäni yhtälö;-) Onneksi sinä kirjoitit sen, niin minun ei itse tarvinnut...;-)

  VastaaPoista
 14. siis sapientia, meinasin. Se tarkoittaa viisaus!

  VastaaPoista
 15. Siis se tarkoittaa sekä viisaus että viisas, koska olit laittanut sen minun nimeni eteen. Muuhan ei ole mahdollista;-)

  Vaaka on myös epävakainen ja kun kun saa päätöksensä vihdoin tehtyä, katuukin ettei tehnyt toisin, eikö tämä olisi vähän sitä säheltämistä!

  VastaaPoista