keskiviikko 30. syyskuuta 2009

KUN JULKAISIN TÄMÄN KUVAN, LUULIN JO...

...että kuva on viimeinen. Olgalla on nivelrikko ja jatkuva tulehduskipulääkitys ja ikääkin on jo 11 vuotta ja edellisenä päivänä meidän Kuningatar ei ollut pystynyt enää kulkemaan sisältä ulos kolmea rappusta. Hätäni näkyi blogissa, vaikka en suoraan sitä kertonutkaan. Kun otin tätä kuvaa, makasin vatsallani etupihan jättimäisten syyshortensioiden alla ja olin varma, että kuva on viimeinen. Itkin koko ajan. Sitten olin yhteydessä yhteen kustantajaani ja sain kuulla, että hänellä on nivelrikkoinen collie, 10 vee, joka sai avun luontaistuotteesta nimeltään FORTIFLEX. Minä ajattelen aina, että yrittänyttä ei laiteta, joten hain sitä apteekista. OLGA ON SYÖNYT NYT 10 HYVÄNMAKUISTA PURUTABLETTIA JA EILEN HÄN JUOKSI! Olen jopa voinut vähentää kipulääkitystä, mikä on vain hyvä koiran vatsaa ajatellen. Olga ei enää lenkkeile, mutta saa kulkea omassa puistossaan miten huvittaa ja leikkiä Puiston Valtiatarta. Laittakaa sana kiertämään, että nivelrikko ei ole elämän loppu rakkaalle lemmikille. Tuotteesta saa lisätietoja täältä:
http://www.biofarm.fi

9 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että Olga voi omalla tavallaan hyvin ja tuosta lääkkeestä on ollut apua.

  VastaaPoista
 2. Sooloilija, tämä on niin uskomatonta, että...en sanotuksi saa, ehkä ymmärrät...

  VastaaPoista
 3. Leena, ymmärrän, onhan minullakin ollut koira, ja useampi kissa.

  Nyt positiivisin mielin eteenpäin. Nyt ei mietitä menetyksiä eikä kyyneleitä, nyt iloitaan joka hetkestä!

  VastaaPoista
 4. Hieno uutinen ja päivä on kirkas jälleen.

  VastaaPoista
 5. Sooloilija, aivan, en mieti mitään, vaan elän hetkessä: Carpe Diem!

  Anne, kirkkaampaa ei ole nähty!

  VastaaPoista
 6. Hienoa että Olga alkaa taas olla paremmassa kunnossa!

  VastaaPoista
 7. Meidan Oimolla (kissa) on myos nivelrikko, ja diagnosoitaessa se oli jokseenkin pahana, joskin olisi voinut olla paljon pahempanakin.. Oimo joutui paivittaiselle laakitykselle, ja reilussa kuukaudessa liikkui taas ihan normaalisti! =) Lopetimme laakityksen, kun sille ei vaikuttanut olevan tarvetta, emmeka halunneet turhaan kuormittaa sisaelimia. Olo ei siita onneksi huonontunut mitenkaan, mutta jokunen aika sitten sattui joku haaveri (ei tarkkaa tietoa mita sattui), jonka jalkeen palattiin pariksi viikoksi kipulaakitykselle. Nyt ollaan taas voitu lopettaa laakitys, ja poika voi ihan mainiosti.

  Sattumalta asia tuli puheeksi yhden luontokavelylla tavatun koiranomistajan kanssa, jolla oli vastaava kokemus koiransa kanssa! Koiraparka oli kuulemma liikkunut tosi huonosti, ja elainlaakari totesi nivelrikon, mutta siina jutellessamme, koira santaili innolla veteen noutamaan keppia, yms.

  Nivelrikkoisilla lemmikeilla voi siis nakojaan olla hyvia ja huonoja kausia. Kysyin viela elainlaakarilta, oliko OK lopettaa laakitys, jos sille ei ole akuuttia tarvetta, ja han vahvisti, etta nimenomaan kannattaa siina tapauksessa lopettaa laakkeen antaminen, ettei tule turhaan jotain maksa- tai munuaisvaurioita.

  VastaaPoista
 8. Stello, kiitos kommentista, joka jälleen avartaa tajuntaamme näistä rakkaitten lemmikkiemme vaivoista.

  Siis, minäkin olen nyt todella helpottunut, sillä olen voinut puolittaa tulehduskipulääkkeen, jota on käytettu jo pari vuotta, kiitos tämän Biofarmin Fortiflexin, jonka jatkuvassa käytössä en näe mitään terveysriskiä. Tämä tieto tästä lountaislääkkeestä olisi voinut saavuttaa minut aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  Nuo eläinten hyvät ja huonot kaudet ainakin saattavat johtua juuri tuosta, että lemmikki on loukannut, eikä omistaja ole sitä huomannut. Arvelen meillä sattuneen liukastumisen metsäpolulla olleeseen isoon kiveen...se riittää kun nivelrikko on jo toisessa lonkassa vaikea-asteinen. Toinen vaikuttava tekijä on jos lemmikki loikoilee kylmällä ja kostealla pihalla reviiriään tarkkailemassa. En pysty nyt ihan lämmitettyjen patjojen kanssa Daamin perässä menemään..., mutta sääkontrolli tarkentui nyt;-)

  Mukavia hetkiä sinulle ja Oimo kissallesi sinne vihreälle saarelle.

  VastaaPoista