maanantai 28. syyskuuta 2009

TO TOMMY WITH LOVE FROM LEENA

ROAD MAP

Jotka tulevat suorinta tietä,
saapuvat tyhjin taskuin.
Jotka ovat kolunneet kaikki polut,
tulevat säihkyvin silmin,
polvet ruvella,
outoja hedelmiä hauraassa säkissään.
Niin se ystäväni on, niin se on,
että eksymättä
et löydä perille.

- Tommy Tabermann -
kuva Pekka Mäkinen

4 kommenttia:

 1. Leena-Honey

  Ihanaa, etä lähetit tämän Tommylle voimatauluksi! Se on ylittämätön!
  Minäkin sain sen juuri silloin, kun tuntui vaikeimmalta! En ole missään vaiheessa tuntenut jääväni yksin enkä usko, että Tommyakaan on jätetty! Monelle ihmiselle vakavan sairauden käsitteleminen on vain ylitsepääsemättömän vaikeaa. Ja, kun kyseessä on Tommy, niin se tuntuu varmaan aivan MAHDOTTOMALTA! Että eläväinen, huumorintajuinen, lämmin ja rakastettava mies sairastuu! Heillä ei riitä sanoja...

  Et ole yksin Tommy, Meidän ihanan taidesalaseuramme kaikki jäsenet ajattelevat Sinua ja lähettävät Sinulle hyviä säteitä! Kunpa niistä olisi SInulle yhtä paljon hyvää mieltä ja iloa kuin meille Sinun runoistasi! Silloin tietäisimme olevamme oikealla tiellä! :)
  Hyvää vointia viehättävälle Runoilijalle sekä viehättävälle bloginpitäjälle, jonka kautta tämäkin viesti menee perille! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Eve, että muistutit minua meidän seurasta! Siis ME ROIHUAVAT SOIHDUT PLUS POITSU TOIVOTAMME SINULLE TOMMY TSEMPPIÄ JA TOIPUMISTA! Me olemme Tulenkantajien perillisiä ja kaadamme kaikki raja-aidat ja vain taivas on kattona, jos sekään, kun teoillamme ylistämme taidetta.

  Tommy on osin karjalainen kuten minäkin, joten hän luulee olevansa yksin ja heitteillä, ellei koko ajan tapahdu;-)

  VastaaPoista
 3. Tuo taulu tuo voimaa myös minun seinälläni. Se on uskomaton kuva jonka antaa toivoa ja uskoa parempaan tiehen. On ilta niin tyyni ja huoleton pidä kiinni lähdetään lentoon.. Voimaannuttavaa syksyä kaikille!

  VastaaPoista
 4. Anne, kaikki tarvitsaevat nyt tuota sinun VOIMAANNNUTTAVAA SYKSYÄ KAIKILLE, sillä vielä nyt on voimia, mutta voi!, kun marraskuu koittaa!

  VastaaPoista