keskiviikko 16. syyskuuta 2009

TAULU

Näin tämän taulun käydessäni Myllyrannassa ensimmäisen kerran. Silloin pidättäydyin kuin myös toisella ja kolmannella käymällä, mutta koska kuva tuli uniini, olin nyt päättänyt tehdä unen todeksi ja neljäs kerta toden sanoi. Taulussa on outo kaiho ja käännetty selkä tarkoittaa jotain...ehkä poislähtöä...tai uuden alkamista... Tämä on taulu, jonka funktio on tunne!

11 kommenttia:

 1. Se on ja niin selvästi Leenan. En olisi voinut kuvitellakkaan että se vielä olisi jäänyt liikkeeseen. Paikka johon se tuli tuo sen vielä kauniisti esiin.

  VastaaPoista
 2. Tuure, varmaan onkin, koska ei jättänyt minua rauhaan.

  Anne, tiedän, että se on niin mun, mutta en pääse ikinä sinisestä eroon, kun tämmöistä taas tapahtuu...Se olisi voinut olla vaikka muuta väriäkin, kunahn tuo kuva olisi ihan sama: käännetty selkä, raput ylöspäin, lähteminen, uuden alku, kiveä, nainen...Sinähän sen lopullisen sinetin tälle kaupalle löit, kun sanoit, että 'niin sua';-)

  VastaaPoista
 3. Olisi pitänyt kirjoittaa mielenkiintoinen kohtalo ;-) (tällainen hymiö tuollaisella nenäviivalla toimii paremmin bloggerissa!)

  VastaaPoista
 4. Tuure, nyt olen ensimmäistä kertaa sun kanssa sanaton;-) Eihän jatketa, eihän, please!

  VastaaPoista
 5. ...ehkä poislähtöä...tai uuden alkamista...ehkä molempia...se selviää vain oven avaamalla.

  VastaaPoista
 6. Olen muutaman kerran kulkenut päin pimeää/hypännyt tietämättä, mitä odottaa...nyt sitä ei revi enää uusia ovia auki samalla raivolla ja/tai riemulla...vaikka haluaisikin.

  VastaaPoista
 7. No niin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Leena, tee hauska vieraskirja johon kaikki vieraasi kirjoittavat tavanomaisuuksien sijasta vain 'Mitä oven takana on?' Siitä syntyy hauska jatkumo joka kuvaa hyvin erilaisten ystäviesi mielikuvia ja mielikuvitusta. Samoin kuin graafikko Kirsi Neuvonen teki taannoin näyttelyssään, antoi yleisön kertoa mitä näki.

  VastaaPoista
 8. Hannele, ovet on tehty aukaistaviksi.

  Anne, ovia tulee.

  Nette, ideasi on kehittelemisen arvoinen...Minun täytyy miettiä tuota ja haluan, että minulla on sitten siihen vastaus eli yllätys valmiina. Minulla on yksi idea loppuvuotta kohden lukijoilleni ja tämä vain täydentäisi sitä, joten kiitos vinkistä!

  Ja Nette vielä, blogimaailma on todellakin varsin sovinnaista, sillä kaikki vakiboggaajat yrittävät olla kovin kohteliaita toisilleen, etteivät vain loukkaisi kenenkään tunteita...ja kukaan ei halua käydä häiriköstä. Kyllä mukan aon myös niitä, jotka antavat kiinnostavaa palautetta, mutta positiivisesti.

  VastaaPoista