sunnuntai 6. syyskuuta 2009

MY SISTER'S DOG JUSU

Very often my sister is sleeping on the floor...

18 kommenttia:

  1. ...mutta missä nukkuu Merja? Joko jalkopäädyssä mykkyrässä tai lattialla tai olkkarin sohvalla;-)

    VastaaPoista
  2. Niinpä...näin lokoisaa se voi olla, eikä stressistä tietoakaan.

    VastaaPoista
  3. Onko tuo sellainen ylämaanterrieri? Kun olimme Skotlannissa, meidän bed and breakfastin hoitajalla Fort Williamissa oli ylämaanterrieri. Se oli tosi söötti ja hauska, sen nimi oli Mac!

    VastaaPoista
  4. Sisareni ja miehensä harrastavati vain mixereitä, mutta Jusussa on terrieriä.

    VastaaPoista
  5. Sisareni haluaa olla Pikku Myy eli hän on valinnut tämän muumimaailman hahmon omaksi alter edokseen ja on myös kommentoinut tällä nimellä. Etkö ole huomannut? Kai minä olen sitten Mymmeli, koska Mymmeli on Pikku Myyn isosisko...Juon iltapäiväteen aina Mymmeli -mukista tai sitten muumien Talviyö -mukista.

    VastaaPoista
  6. Kuten siskoni sanoi meillä on ollut rotu-X -koiria eli mixereitä. Jusussa on kuusi rotua ja 2 lisänumeroa eli kuusi rotua tiedetään ja 2 on tuntematonta. Tiedetyt ovat: kettuterrieri, schäfer, karjalan karhukoira, husky, bordercollie ja seiskarin koira.
    Kaksi ja puolivuotta sitten tämä pieni sydänten murskaaja lähti mukaamme Espoosta asti ja nukkui koko matkan (n. 270 km) uuteen kotiinsa. Olen aina ollut sitä mieltä, että koiran pitää olla koiran kokoinen, mutta pikku Jusu on vienyt sydämemme. X-rotuiset ovat juuri siksi ihania, kun koskaan ei tiedä, millainen haukku hänestä tulee aikuisena. Jusu painaa 15 kg, mutta hänellä on sitäkin isompi sydän ja ego eli rakastaa ihmisiä ja haluaa aina pussata (siitä nimi Pusu-Jusu), mutta auta armias, kun tulee toinen uros vastaan - mitä isompi vastus sen varmemmin Jusu menisi kimppuun.
    Minä todellakin olen vain palvelusväkeä ja, jos Jusu haluaa nukkua juuri tuossa paikassa, minä menen kiltisi muualle. Rakastan koiria,mutta en osaa/raaski kasvattaa niitä - haluan,että ne saavat olla oma itsensä. Vuosien kokemuksesta tiedän, että väite, että koiralla pitää olla johtaja, ei pidä paikkansa. Se on ihmisten keksintöä, jotka haluavat alistaa koiran ja tehdä niistä koneita.

    Pöydällä on todella Pikku Myy. Minä olen päivät töissä ja miehini, joka on sairaseläkkeellä,on päivisin kotonaja täytyyhän hänellä olla Pikku Myy vahtimassa silloinkin...
    Tosi juttu: kerran mieheni laittoi Pikku Myyn päähän munakupin ,koska tiukka tuijotus yritti estää häntä syömästä herkkuja, joille hän on perso.

    Jusu lähettää kaikille hyvää jatkoa:
    Wuff, wuff...

    VastaaPoista
  7. Juu, sen takia tuon asian otin esille, tuon pikku myyn, kun muistin siskosi nimimerkin! tänään aamulla katsoin muumeja kun mittasin kuumetta (ei ollut) ja pikku myy oli eittämättä paras!

    VastaaPoista
  8. Siinäs kulit, Merja!

    Tuure, kiva, että alat tervehtyä!

    VastaaPoista
  9. Tuure, muumeista meidän Merikin aina tervehtyi!

    VastaaPoista
  10. minä olen litkittänyt kupistani, jossa muumipappa kirjoittaa muistelmiaan, teetä hirvittävät määrät!

    VastaaPoista
  11. No, se muumimuki ja -sarjat sut paransivat;-)

    VastaaPoista
  12. Jusulle: wuf wuf sinne myös! ole varovainen niiden isojen koirien kanssa!

    VastaaPoista
  13. Joku roti se olla pitää ja Pikku-Myy vahdissa/vauhdissa, vaikka ei ihan itse paikalla olsikaan! :)
    Pieni Pusu-Jusu on HURMAAVA ja se munakuppijuttu tosi hauska!

    Tuurelle paranemista pikaista!
    Minullakin on ollut suht. hyvä olo ensimmäistä kertaa vasta tänään iltapäivällä.

    VastaaPoista
  14. Hieno kuulla Eve, että voit paremmin! Ja toki roti pitää olla...

    VastaaPoista
  15. Tuurelle ja Evelle Jusulta kiitokset;
    wuff, wuff ja kaukopusut. Jos nähtäisiin saisitte tosi märät,oikeat pusut.Niin tuo palvelusväki väittää: olen kuulemma aivan hurmaava. ja jostain syystä lenkillä ollessamme ohi ajavista autoista näkyy hymynaamoja - olenkohan myös hassun näköinen?

    Miehelle sattui moka - unohti ottaa sen munakupin pois Pikku Myyn päästä, joten arvasin,että pahoilla teillä oltiin...

    VastaaPoista